Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНещо ми се струва че се ударихте в Айсберг
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеДобре разсъждаваш. Акцията е ликвидна. В нея се правят и добри печалби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНа всяка една графика може да се види, че го има и обратния сценарий - при покачване на цената оборотът да намалява. Общо взето при последователно намаляване на оборота при покачваща се цена, това е признак за наближаващ връх и след това корекция или най-малкото ще последва период на консолидация.
Миналата година покрай КТБ и ПИБ се нагледахме и на един друг сценарий - на най-ниските нива оборотът да е най-голям. Това означава СТРАХ в инвеститорите и в подобни ситуации при намаляващи цени е удобно да се купува. Още помня как миналата година служител на Карол ми каза, че аз съм един от малкото им клиенти, които се осмеляват да купуват акции при създалата се ситуация. Е, малкото такива клиенти на Карол буквално за 2-3 дни направихме двуцифрени проценти печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТука защо така някой инвеститори разпродават?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНа всяка една графика може да се види, че го има и обратния сценарий - при покачване на цената оборотът да намалява. Общо взето при последователно намаляване на оборота при покачваща се цена, това е признак за наближаващ връх и след това корекция или най-малкото ще последва период на консолидация.
Миналата година покрай КТБ и ПИБ се нагледахме и на един друг сценарий - на най-ниските нива оборотът да е най-голям. Това означава СТРАХ в инвеститорите и в подобни ситуации при намаляващи цени е удобно да се купува. Още помня как миналата година служител на Карол ми каза, че аз съм един от малкото им клиенти, които се осмеляват да купуват акции при създалата се ситуация. Е, малкото такива клиенти на Карол буквално за 2-3 дни направихме двуцифрени проценти печалба.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеКато цяло пари има,но .... ако може да се купи по-тънко, а накрая цената скочи рязко и остават гладни.
А забелязал ли си следното явление. Когато цената пада и оборота пада ( т.е. трудно е да направиш голям пакет ), а когато цената се покачва и оборота скача.
Коментар
-
той днес го няма още
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеМонти ще ти препоръча Петрола. Там няма хазарт, защото всичко е ясно
Коментар
Коментар