На мен даде Елана
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеабе, уж всички купувате, а никой не казва кой посредник ви продава
днес към купил около 33 К хим-чета от 3 посредника --->>> основно ПФБК продаваха и между тях включвания направиха юробанк и карол
някой няма ли да сподели кой друг посредник продава или пък кой е крайния продавач например .................. не вярвам никой да не знае
все някой е чул нещо в метрото, например
общо взето са сипвали от всякъде....дано това да е натиснало цената повечко надолу и от тук да имаме възходящо движениеLast edited by orakula; 13.05.2015, 21:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеабе, уж всички купувате, а никой не казва кой посредник ви продава
днес към купил около 33 К хим-чета от 3 посредника --->>> основно ПФБК продаваха и между тях включвания направиха юробанк и карол
някой няма ли да сподели кой друг посредник продава или пък кой е крайния продавач например .................. не вярвам никой да не знае
все някой е чул нещо в метрото, например
Коментар
-
абе, уж всички купувате, а никой не казва кой посредник ви продава
все някой е чул нещо в метрото, напримерfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениедобре, мисирко .................. харесваш ми
---------------------------
да се върнем на темата ....................... имаше ли нещо на предивд като написа:
или това го написа защото си нямаш друга работа???
В момента има много кандидати да продават на всяка цена а кой е ...това ти трябва да знаеш най добре ,все пак е от твойта гилдия и с твойте фенове....
можеш да разбереш продавача...това исках да кажа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТвойте златни изпълнения са апокрифни...защото са некрекъснато трити и под различни псевдоними....там трябва да работи МИ 6 ,ФБР и ФСБ заедно....
но при нужда можеш да конкурираш броя на томовете на Другаря Тодор Живков...;;както и дебелината им....
---------------------------
да се върнем на темата ....................... имаше ли нещо на предивд като написа:
само да е този, който купува миналата зима.....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениене
имам златен фонд на проф.КАро, твоите златни изпълнения и другите са разни мисли на гастрольори като например онзи компютърен гений дето е реализирал 2000% профит за една година
някой ден ще ви издам в луксозна книга
но при нужда можеш да конкурираш броя на томовете на Другаря Тодор Живков...;;както и дебелината им....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениенЕмаш ли си златно фонче на твоите изпълнения.....
имам златен фонд на проф.КАро, твоите златни изпълнения и другите са разни мисли на гастрольори като например онзи компютърен гений дето е реализирал 2000% профит за една година
някой ден ще ви издам в луксозна книгаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениемисирко, кой купуваше миналата година? ................. я ми припомни, че не си спомням вече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениесамо да е този, който купува миналата зима.....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеНе гризкам само....., а хапвам колкото мога....но обикновени....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеняма начин пантеро, имаме ли обемче на минетка това е жокер от мойсей соломонович от тел авив нали ги знаеш ония със шапчиците 1,58 1,53 после нагоре
Колега, не с толкова лоши прогнози от тук нататък нагоре!!!!!!
Коментар
Коментар