Първоначално изпратено от Harry Kane
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Колко му са бройките при ЦКБ и Хима ? Щото имам усещането ,че при Хима е към края си а при банката още не е почнал.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
всичко зависи от продавача ...... зависи до къде ще иска да си свали гащите за да се наведе...
Коментар
-
Лично аз съм разочарован от Химимпорт, като най-голям холдинг. Приветствам спирането на дивидента. НО изминаха 6 месеца от началото на Ковид пландемията, при все че е ясно че път назад няма, тези като най-големи трябваше да водят останалите по-малки компании с нова визия и тотална трансформация. Като им отвориш презентациите за холдинга лъха на СТАРО, на отминалия век, 70 г. история, какво е било когато са били най-голямото търговско дружество през комунизма, СГРАДИ, остаряли проекти, които не са реализирани досега, че сега ли ще ги правя?
А Ковид пландемията навлиза във втората си фаза, от която не се знае как ще излезе света, но със сигурност СТАРИТЕ ПРОЕКТИ НА ХИМА СА ВЕЧЕ НЕВАЛИДНИ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЩе удържи ли котата 0,9 Флагманчето, след сделка от под 0,9 ?! !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЩе удържи ли котата 0,9 Флагманчето, след сделка от под 0,9 ?! !?
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеРазпродажбата не е само в Хима. Има за всички от всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Карай да е весело,подозирам че и още по-весело ще стане.
... при едни 80 стинки срещу папирата... още по-весело
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
А чувал ли си случайно, че Телерик няма от 3-4 години? Понеже гледам ги чуваш нещата.
И не се лъжете тези читавите няма да дойдат на БФБ никога, защо бизнесът им е истински, и не биха се занимавали с разкрасяване на ексели, шменти капели ала БФБ т.н.
Коментар
Коментар