Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Да ама не уточни коя година и кое десетилетие,така и аз мога да се правя на пророк.
Защо така - За да са годни за консумация, както е казал и дядо Коледа (y)Last edited by precakanoto; 22.09.2020, 10:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСуджуците съхнат до Димитровден,(a и след него) за да са годни за консумация
- тъй рече дядо Коледа (y)- Жив е той, жив е !
Коментар
-
Къде се загуби оня Дядо Коледа ,неговите суджуци на много хора приседнаха?) за да са годни за консумация
- тъй рече дядо Коледа (y)- Жив е той, жив е !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеЛично аз съм разочарован от Химимпорт, като най-голям холдинг. Приветствам спирането на дивидента. НО изминаха 6 месеца от началото на Ковид пландемията, при все че е ясно че път назад няма, тези като най-големи трябваше да водят останалите по-малки компании с нова визия и тотална трансформация. Като им отвориш презентациите за холдинга лъха на СТАРО, на отминалия век, 70 г. история, какво е било когато са били най-голямото търговско дружество през комунизма, СГРАДИ, остаряли проекти, които не са реализирани досега, че сега ли ще ги правя?
А Ковид пландемията навлиза във втората си фаза, от която не се знае как ще излезе света, но със сигурност СТАРИТЕ ПРОЕКТИ НА ХИМА СА ВЕЧЕ НЕВАЛИДНИ.
На бфб сме все пак
Флагманчето е забило нос до шамандурата, но си остава флагманче :със или без дивидент
- 1 like
Коментар
-
Гледам го ,че продава акции от целият индекс Софикс ,но защо го прави на тези цени...... може би иска играчите и брокерите да го запомнят като добър самарянин,нещо като Дядо Коледа.Къде се загуби оня Дядо Коледа ,неговите суджуци на много хора приседнаха?.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Аз пък имам усещане, че при ЦКБ или няма или въобще не му се продава, защото знае, че това не е цената. Просто е смешно да продаваш качествена компания ей така заради арбитраж с Хима примерно, без да ти се налага, и да реализираш загуба. Който продава и Хим и ЦКБ под лев за мен си взема загубите, защо да го прави?
- 1 like
Коментар
-
Колко му са бройките при ЦКБ и Хима ? Щото имам усещането ,че при Хима е към края си а при банката още не е почнал.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
всичко зависи от продавача ...... зависи до къде ще иска да си свали гащите за да се наведе...
Коментар
-
Лично аз съм разочарован от Химимпорт, като най-голям холдинг. Приветствам спирането на дивидента. НО изминаха 6 месеца от началото на Ковид пландемията, при все че е ясно че път назад няма, тези като най-големи трябваше да водят останалите по-малки компании с нова визия и тотална трансформация. Като им отвориш презентациите за холдинга лъха на СТАРО, на отминалия век, 70 г. история, какво е било когато са били най-голямото търговско дружество през комунизма, СГРАДИ, остаряли проекти, които не са реализирани досега, че сега ли ще ги правя?
А Ковид пландемията навлиза във втората си фаза, от която не се знае как ще излезе света, но със сигурност СТАРИТЕ ПРОЕКТИ НА ХИМА СА ВЕЧЕ НЕВАЛИДНИ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЩе удържи ли котата 0,9 Флагманчето, след сделка от под 0,9 ?! !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЩе удържи ли котата 0,9 Флагманчето, след сделка от под 0,9 ?! !?
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Коментар
Коментар