If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледам го ,че продава акции от целият индекс Софикс ,но защо го прави на тези цени...... може би иска играчите и брокерите да го запомнят като добър самарянин,нещо като Дядо Коледа.Къде се загуби оня Дядо Коледа ,неговите суджуци на много хора приседнаха?
Сигурно знае че ще си ги купи после на още по-ниски цени .
Аз пък имам усещане, че при ЦКБ или няма или въобще не му се продава, защото знае, че това не е цената. Просто е смешно да продаваш качествена компания ей така заради арбитраж с Хима примерно, без да ти се налага, и да реализираш загуба. Който продава и Хим и ЦКБ под лев за мен си взема загубите, защо да го прави?
Гледам го ,че продава акции от целият индекс Софикс ,но защо го прави на тези цени...... може би иска играчите и брокерите да го запомнят като добър самарянин,нещо като Дядо Коледа.Къде се загуби оня Дядо Коледа ,неговите суджуци на много хора приседнаха?
Колко му са бройките при ЦКБ и Хима ? Щото имам усещането ,че при Хима е към края си а при банката още не е почнал.
Аз пък имам усещане, че при ЦКБ или няма или въобще не му се продава, защото знае, че това не е цената. Просто е смешно да продаваш качествена компания ей така заради арбитраж с Хима примерно, без да ти се налага, и да реализираш загуба. Който продава и Хим и ЦКБ под лев за мен си взема загубите, защо да го прави?
Лично аз съм разочарован от Химимпорт, като най-голям холдинг. Приветствам спирането на дивидента. НО изминаха 6 месеца от началото на Ковид пландемията, при все че е ясно че път назад няма, тези като най-големи трябваше да водят останалите по-малки компании с нова визия и тотална трансформация. Като им отвориш презентациите за холдинга лъха на СТАРО, на отминалия век, 70 г. история, какво е било когато са били най-голямото търговско дружество през комунизма, СГРАДИ, остаряли проекти, които не са реализирани досега, че сега ли ще ги правя?
А Ковид пландемията навлиза във втората си фаза, от която не се знае как ще излезе света, но със сигурност СТАРИТЕ ПРОЕКТИ НА ХИМА СА ВЕЧЕ НЕВАЛИДНИ.
Коментар