Първоначално изпратено от TheSkorpion
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Пазарът днес с тоя нисък оборот за какво говори ,че не искат да продават или не искат да купуват?Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Ще бъде в играта някога,но не и сегаТой за разлика от повечето аматьорчета тук е умен и търпелив
Ти да не си детето на Дънди Крокодила.
Малкият маверик-крокодилчето.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Пазарът днес с тоя нисък оборот за какво говори ,че не искат да продават или не искат да купуват?
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
За последните поне 5 сесии не е търгувал. Това дали е добър знак или е само Коледна ваканция?
Коментар
-
Уважаеми цаци, шарани и кефали....
Може ли да спрете да се правите на шамани и да тълкувате, анализирате, коментирате и даже да съветвате "алигатора"....
Гледайте играта и когато решите, че си струва да се купи или продаде, го правете....
Пиша от личен опит, а не само за да се дърлям....В един момент цената ми се вижда добра - купувам, тя пада - пак купувам и така докато нацеля някакво дъно...Като тръгне нагоре пак купувам и следя средната цена...като я мине с 10 % продавам по малко.
В момента две от позициите ми са на печалба и една на загуба( все още голяма - ако скочи 3 пъти по 15 %, ще съм доволен)
Засега нищо не ми се продава...
Успех и късмет !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
За мен нещата стоят по друг начин....
ССВ там е проблема....след стрес тестовете не може да я остави под 1,4 -1,45 и там е яка подкрепа а нагоре над цената на ХИМ .... а Хим на колко да го пусне.....нито да го вдига ,нито да го пусне сега под 1,4 ..fuск the bеаr - give me the bееr
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Алигаторът я вдигна до едно ниво и тя си продължи до 2,6лв без него.
понеже съм скромен ще си позволя да напомня, че това съм го писал в темата година преди това да се случи
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Той ще влезе пак, ...............когато види смисъл.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
пак си прав ........ алигатора е умен и търпелив ...... и аз съм на същото мнение
декември 2017 алигатора тръгна от 1,75 и след по-малко от 2 месеца закара цената на 2,60 .......... и след това цяла година подпираше цената и тя плавно се спихваше пак до 1,75 където я остави да продължи без неговата намеса
много търпение се иска за да държиш изкъсо акцията цели 18 месеца ......... това само показва и колко е умен
и каква е тази работа ........ на 2,60 купуваше, а сега на 1,60 се чуди какво да прави....... дейбъ и алигатора, дъ дейбъ ....... да си я беше оставил акцията свободно да си намери дъното вместо да крепи 15 месеца на коча висулките
няма нищо, де ........ и алигатора сам разбра, че срещу вятъра не се чишка
ССВ там е проблема....след стрес тестовете не може да я остави под 1,4 -1,45 и там е яка подкрепа а нагоре над цената на ХИМ .... а Хим на колко да го пусне.....нито да го вдига ,нито да го пусне сега под 1,4 ..
Коментар
-
пак си прав ........ алигатора е умен и търпелив ...... и аз съм на същото мнение
декември 2017 алигатора тръгна от 1,75 и след по-малко от 2 месеца закара цената на 2,60 .......... и след това цяла година подпираше цената и тя плавно се спихваше пак до 1,75 където я остави да продължи без неговата намеса
много търпение се иска за да държиш изкъсо акцията цели 18 месеца ......... това само показва и колко е умен
и каква е тази работа ........ на 2,60 купуваше, а сега на 1,60 се чуди какво да прави....... дейбъ и алигатора, дъ дейбъ ....... да си я беше оставил акцията свободно да си намери дъното вместо да крепи 15 месеца на коча висулките
няма нищо, де ........ и алигатора сам разбра, че срещу вятъра не се чишка
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Ще бъде в играта някога,но не и сега
Той за разлика от повечето аматьорчета тук е умен и търпелив
няма нищо, де ........ и алигатора сам разбра, че срещу вятъра не се чишкаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
явно нямам и затова питам ........ щом знаеш ...... кажи!!!Знаеш и какво ще се случи когато бита се понапомпа още малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ако си имаш лаф с някой мениджърче на ПФ Доверие, то може да ти кажеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар