IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение

Може и да значи край на промоциите. Времето ще покаже.
    Може щото гледам ЦКБ то пак напъва да скъса синджира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Пазарът днес с тоя нисък оборот за какво говори ,че не искат да продават или не искат да купуват?
      Може и да значи край на промоциите. Времето ще покаже.
      Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Ще бъде в играта някога,но не и сегаТой за разлика от повечето аматьорчета тук е умен и търпелив

Уффф, и ти ли взе да разбираш от алигатори.
        Ти да не си детето на Дънди Крокодила.
        Малкият маверик-крокодилчето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Пазарът днес с тоя нисък оборот за какво говори ,че не искат да продават или не искат да купуват?
          Тарикатите чакат на 2-3ст. надолу, надяват се да пуснат от пакета до 1,60.

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение

За последните поне 5 сесии не е търгувал. Това дали е добър знак или е само Коледна ваканция?

Коментар

• Уважаеми цаци, шарани и кефали....
              Може ли да спрете да се правите на шамани и да тълкувате, анализирате, коментирате и даже да съветвате "алигатора"....
              Гледайте играта и когато решите, че си струва да се купи или продаде, го правете....
              Пиша от личен опит, а не само за да се дърлям....В един момент цената ми се вижда добра - купувам, тя пада - пак купувам и така докато нацеля някакво дъно...Като тръгне нагоре пак купувам и следя средната цена...като я мине с 10 % продавам по малко.
              В момента две от позициите ми са на печалба и една на загуба( все още голяма - ако скочи 3 пъти по 15 %, ще съм доволен)
              Засега нищо не ми се продава...
              Успех и късмет !

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

За мен нещата стоят по друг начин....
                ССВ там е проблема....след стрес тестовете не може да я остави под 1,4 -1,45 и там е яка подкрепа а нагоре над цената на ХИМ .... а Хим на колко да го пусне.....нито да го вдига ,нито да го пусне сега под 1,4 ..
                в 90% от случаите не разбирам каква теза изказваш в постовете ти ...... с просто око е видно, че не съм на твоето високо ниво...
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Алигаторът я вдигна до едно ниво и тя си продължи до 2,6лв без него.
                  алигатора имаше покупки и на 2,60 ....... разбира се не толкова колкото на 2,30 например ......... никой не е купил толкова акции на 2,30 колкото алигатора купи преди 2 години ...... после крепеше акцията по целия път надолу докато акцията не се върна там от където я взе

понеже съм скромен ще си позволя да напомня, че това съм го писал в темата година преди това да се случи

Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Той ще влезе пак, ...............когато види смисъл.
                  в момента коментирам единствено думите на "колегата строл", че алигатора е умен и търпелив ..... и превеждам пример ...... иначе нямам представа кой кога ще влиза и излиза

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

пак си прав ........ алигатора е умен и търпелив ...... и аз съм на същото мнение

декември 2017 алигатора тръгна от 1,75 и след по-малко от 2 месеца закара цената на 2,60 .......... и след това цяла година подпираше цената и тя плавно се спихваше пак до 1,75 където я остави да продължи без неговата намеса

много търпение се иска за да държиш изкъсо акцията цели 18 месеца ......... това само показва и колко е умен

и каква е тази работа ........ на 2,60 купуваше, а сега на 1,60 се чуди какво да прави ....... дейбъ и алигатора, дъ дейбъ ....... да си я беше оставил акцията свободно да си намери дъното вместо да крепи 15 месеца на коча висулките

няма нищо, де ........ и алигатора сам разбра, че срещу вятъра не се чишка
                    За мен нещата стоят по друг начин....
                    ССВ там е проблема....след стрес тестовете не може да я остави под 1,4 -1,45 и там е яка подкрепа а нагоре над цената на ХИМ .... а Хим на колко да го пусне.....нито да го вдига ,нито да го пусне сега под 1,4 ..

Коментар

пак си прав ........ алигатора е умен и търпелив ...... и аз съм на същото мнение

декември 2017 алигатора тръгна от 1,75 и след по-малко от 2 месеца закара цената на 2,60 .......... и след това цяла година подпираше цената и тя плавно се спихваше пак до 1,75 където я остави да продължи без неговата намеса

много търпение се иска за да държиш изкъсо акцията цели 18 месеца ......... това само показва и колко е умен

и каква е тази работа ........ на 2,60 купуваше, а сега на 1,60 се чуди какво да прави ....... дейбъ и алигатора, дъ дейбъ ....... да си я беше оставил акцията свободно да си намери дъното вместо да крепи 15 месеца на коча висулките

Алигаторът я вдигна до едно ниво и тя си продължи до 2,6лв без него.Той ще влезе пак, ...............когато види смисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Ще бъде в играта някога,но не и сега

Той за разлика от повечето аматьорчета тук е умен и търпелив

Коментар

явно нямам и затова питам ........ щом знаеш ...... кажи!!!
                          Мисля,че много добре знаешЗнаеш и какво ще се случи когато бита се понапомпа още малко

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Ако си имаш лаф с някой мениджърче на ПФ Доверие, то може да ти каже
                            явно нямам и затова питам ........ щом знаеш ...... кажи!!!

Коментар

• Брех маама му стара,красота на бидовете!!!!!Алигатор ли ,извънземен ли май се задава як кеч.
                              Last edited by Grosss; 09.01.2020, 12:51.

Коментар

• Фри флоутът показва, че е в играта.

Коментар

Working...
                                X