If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
абе, уж всички купувате, а никой не казва кой посредник ви продава
днес към купил около 33 К хим-чета от 3 посредника --->>> основно ПФБК продаваха и между тях включвания направиха юробанк и карол
някой няма ли да сподели кой друг посредник продава или пък кой е крайния продавач например .................. не вярвам никой да не знае
все някой е чул нещо в метрото, например
на мен днес са ми продали FFBBG около 12 на обяд...ако кажеш сега тази информация какво подсказва ще е ЕКСТРА
общо взето са сипвали от всякъде....дано това да е натиснало цената повечко надолу и от тук да имаме възходящо движение
да се върнем на темата ....................... имаше ли нещо на предивд като написа:
или това го написа защото си нямаш друга работа???
Ами така се говореше тогава а сега дали е същия....
В момента има много кандидати да продават на всяка цена а кой е ...това ти трябва да знаеш най добре ,все пак е от твойта гилдия и с твойте фенове....
можеш да разбереш продавача...това исках да кажа...
Твойте златни изпълнения са апокрифни...защото са некрекъснато трити и под различни псевдоними....там трябва да работи МИ 6 ,ФБР и ФСБ заедно....
но при нужда можеш да конкурираш броя на томовете на Другаря Тодор Живков...;;както и дебелината им....
добре, мисирко .................. харесваш ми
---------------------------
да се върнем на темата ....................... имаше ли нещо на предивд като написа:
само да е този, който купува миналата зима.....
или това го написа защото си нямаш друга работа???
имам златен фонд на проф.КАро, твоите златни изпълнения и другите са разни мисли на гастрольори като например онзи компютърен гений дето е реализирал 2000% профит за една година
някой ден ще ви издам в луксозна книга
Твойте златни изпълнения са апокрифни...защото са некрекъснато трити и под различни псевдоними....там трябва да работи МИ 6 ,ФБР и ФСБ заедно....
но при нужда можеш да конкурираш броя на томовете на Другаря Тодор Живков...;;както и дебелината им....
нЕмаш ли си златно фонче на твоите изпълнения.....
не
имам златен фонд на проф.КАро, твоите златни изпълнения и другите са разни мисли на гастрольори като например онзи компютърен гений дето е реализирал 2000% профит за една година
Коментар