Все повече се убеждавам че позицията е предмет на враждебно изкупуване
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеГраки с веселите картинки пак е тук - локалното дъно е нарисувано
Аз кеш не хабя преди оня биткойн гуру да ми стане по досаден и от нагла конска муха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеНякой си напазарува леко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеГраки с веселите картинки пак е тук - локалното дъно е нарисувано
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениепочти няма разлика с миналогодишния неконсолидиран отчет за първото тримесечие на 2014 година ................ радващото е, че негативната тенденция от последните няколко години обръща и вече има леко покачване на печалбата, приходите, активите, собствения капитал
преди година по това взехме да паднахме от 2,40 до 1,70 .... сега се надяваме с почти същия отчет от 1,70 цената да иде на 2,40
чакаме консолидирания в края на месеца
не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеКолеги, как е отчета? Не съм успяла да го прочета все още. Някакви интересни цифри?
преди година по това взехме да паднахме от 2,40 до 1,70 .... сега се надяваме с почти същия отчет от 1,70 цената да иде на 2,40
чакаме консолидирания в края на месеца
не е препоръка...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Кашпировский
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДавай флагмане !!
ps. Генерале, къде е КашпировскиЙ )))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Флагмана ще тръгне и с фундамент ,когато почнат да дават по 10 % дивидент на обикновените акции....иначе сега някакви отчети ,някакви печалби ,някакви надежди...
същото важи и за ЗХБГ и ССВ...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДавай флагмане !!
ps. Генерале, къде е КашпировскиЙ )))
Флагмана ще тръгне и с фундамент ,когато почнат да дават по 10 % дивидент на обикновените акции....иначе сега някакви отчети ,някакви печалби ,някакви надежди...
същото важи и за ЗХБГ и ССВ...
Коментар
Коментар