Първоначално изпратено от Harry Kane
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Тия да не са направили мърждър Телелинк и Телерик, че вече се казват Телеринк. Яко.
А основният проблем, че входът на БФБ е през ситото на т.н. Пенсионни дружества, които ще те изядат ако кажеш, че искаш публичност, и това се случва. Но не се лъжете, те не постигат добри цени за вход за останалите участници, а правят перверзии като Сирма, Градус, сега тоя Теленещо си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеКаква реакция искаш, Груев?
От днес това ми е най-голямата позиция...
дано не съм избързал много
Не че е нещо важно, но историята е показвала, че;
ноември е по благоприятен за покупки от септеври,
а февруари+март ги е ошамарвал в купом всите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеПенсионните си правят гавра с БФБ. Сигурно продават да записват балонното Телеринк. Било стартъп, трябвало да се търгува на мултипъли като на НСЕ, защото там било така.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеКаква реакция искаш, Груев?
От днес това ми е най-голямата позиция...
дано не съм избързал многоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕгати, флагманът на 0,90 и почти нулева реакция във форума!?!?!? Може пък наистина дъното да е близо? Дано!
Коментар
Коментар