If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво става с тоя Потъник бре.Уж нямаше да падне под левче а то сега не може да изплува над него.Нека дойде есента да се преброят пилците пък после и зимата та да видим тогава дали няма да иде още надолу .
Че тя есента дойде Вожде, - след 10тина дена, денят = нощта
Какво става с тоя Потъник бре.Уж нямаше да падне под левче а то сега не може да изплува над него.Нека дойде есента да се преброят пилците пък после и зимата та да видим тогава дали няма да иде още надолу .
Пичове, съжалявам, че не може да ме разберете. Гледам да пиша кратко, ясно, с епитети, метафори, та всякакви да могат да разберат къде е истината. Както не ме разбрахте, че преди ЕРМ2 всички трябваше да застаант зад Боросов за да ни приемат, а сега трябва да направим обатното да застанем срещу мутрите, за да може да влзем колко се може по скоро в Еврозоната и да променим икономиката си, така и при Хим къде е по-изгодно да вземеш акция на 97 ст да кажем, без дивидент, която е оставила кеша в компанията, и къде е да си овчи и дъми да се радваш, че си купил същата тази компания с по-малко кеш в баланса, може би и поставена под риск заради Ковид стреса, с дивидент 6 ст за 1.10 примерно?
Кое е по-добре?
Или напук на Ковид стреса да увеличиш дивидента, има и такива?
Ако излезете от овчите си разбирания, ще разберете.
Естесствено, че дивидентът е най-добре, И освен това е реален кеш. Вече ни взе за мезе тука. Бъзикаш ли се или мислиш, че някой ще ти върже
Не че е много важно за акцията и акционерите ( дребните уфсъ..), но дали се подразбра за каква трансформация става въпрос...
пп Сънувах сън....С икономиите от дивидента щели да направят обрастно изкупуване на Зранчо по емисионна стойност ( 4.50.....)
И аз си купувам едно къще към 200 м2 в Тоскана...( жената само за това ми мрънкакога та кога..?)
Ужаст.....
Разпродаването започна от 1.10 преди два месеца (не питайте откъде за знаели за новината от вчера), естествено вчера се включха и овците, но виждаме, че ентусиазма е слаб.
Днес се колебах дали да не натисна, но помислих си, че поне 1/2 неполучен дивидент е бил калкулиран в цената на 1лв. А на 96ст - не мисля, че си струва. Естествено - това са разсъждения без сметки за други утежняващи фактори.
Виждам, че по тази позиция се е насъбрало много напрежение и има много разочаровани заради дивидента. Принипно, чисто стратегически е много по-логично да не дадат дивидент, а печалбата да се провизира. Далеч не са се разсеяли облаците от ковида. Дет се вика, то като беше безоблачно не дадоха, сега в тея несигурни времена ще дадат.
Имам тук доста бройки със средна 1.074, та сегашното положение не ми е приятно, но това е. Чакаме по-добри времена.
Пичове, съжалявам, че не може да ме разберете. Гледам да пиша кратко, ясно, с епитети, метафори, та всякакви да могат да разберат къде е истината. Както не ме разбрахте, че преди ЕРМ2 всички трябваше да застаант зад Боросов за да ни приемат, а сега трябва да направим обатното да застанем срещу мутрите, за да може да влзем колко се може по скоро в Еврозоната и да променим икономиката си, така и при Хим къде е по-изгодно да вземеш акция на 97 ст да кажем, без дивидент, която е оставила кеша в компанията, и къде е да си овчи и дъми да се радваш, че си купил същата тази компания с по-малко кеш в баланса, може би и поставена под риск заради Ковид стреса, с дивидент 6 ст за 1.10 примерно?
Кое е по-добре?
Или напук на Ковид стреса да увеличиш дивидента, има и такива?
Ако излезете от овчите си разбирания, ще разберете.
Коментар