Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеРазпродажбата не е само в Хима. Има за всички от всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Карай да е весело,подозирам че и още по-весело ще стане.
... при едни 80 стинки срещу папирата... още по-весело
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
А чувал ли си случайно, че Телерик няма от 3-4 години? Понеже гледам ги чуваш нещата.
И не се лъжете тези читавите няма да дойдат на БФБ никога, защо бизнесът им е истински, и не биха се занимавали с разкрасяване на ексели, шменти капели ала БФБ т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Да не се бъзикаме със наистина доказаните дружества. Без да съм експерт съм сигурен, че читави ИТ дружества в Б-я са Телерик, Булпрос, Мусала Софт, Тайгър технологи. За тези на БФБ не съм чувал нищо, а това е сфера, в която дори да не си експерт, ако не си чувал е ясно какво е.
А основният проблем, че входът на БФБ е през ситото на т.н. Пенсионни дружества, които ще те изядат ако кажеш, че искаш публичност, и това се случва. Но не се лъжете, те не постигат добри цени за вход за останалите участници, а правят перверзии като Сирма, Градус, сега тоя Теленещо си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Тия да не са направили мърждър Телелинк и Телерик, че вече се казват Телеринк. Яко.
А основният проблем, че входът на БФБ е през ситото на т.н. Пенсионни дружества, които ще те изядат ако кажеш, че искаш публичност, и това се случва. Но не се лъжете, те не постигат добри цени за вход за останалите участници, а правят перверзии като Сирма, Градус, сега тоя Теленещо си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеКаква реакция искаш, Груев?
От днес това ми е най-голямата позиция...
дано не съм избързал много
Не че е нещо важно, но историята е показвала, че;
ноември е по благоприятен за покупки от септеври,
а февруари+март ги е ошамарвал в купом всите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеПенсионните си правят гавра с БФБ. Сигурно продават да записват балонното Телеринк. Било стартъп, трябвало да се търгува на мултипъли като на НСЕ, защото там било така.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар