If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да де, НО имаме случая КТБ, а след него всичко е възможно.... само да не видим подобно нещо пак, че тогава вече няма да има пазар. А и то какъв капиталов пазар е това в които мажо като този е допуснат, а публичния статут е все едно даденост?
Ако ги питаш някои от мажовците им последните 6 години защо са публични, дали ще намерят отговора....има ли за какво, въобще такива компании да са публични?
Има вече достатъчно случай в последните 6 години, които доказват, че това не е ефективна борса...което пък значи много неща вече.. и така..
Успех ти желая ,честно....
Само ,че не трябваше да пишеш ,че ти си купувача на големия пакет....
Малките вярват ,че мажо покрива позицията ...а сега излезе наяве, че няма покритие в момента а някой от от/ дребен ,среден /пълни по анализ за възможна ниска цена....
Еми точно няма как да направиш голям пакет ако цената спре да пада. Днес взех само около 20 000 и искрено се надявам да падне до 1,5-1,3 / поне там според мен ще видим мажоритаря/.
Виж
ползвам го от 2002 и много рядко ме е оставял, от 2007 се занимавам само с това /познай дали не отиграх краха/ А това да пиша рядко тук си е мое право, но чета редовно и знам позицията ти
Успех ти желая ,честно....
Само ,че не трябваше да пишеш ,че ти си купувача на големия пакет....
Малките вярват ,че мажо покрива позицията ...а сега излезе наяве, че няма покритие в момента а някой от от/ дребен ,среден /пълни по анализ за възможна ниска цена....
Основно купувах на 1.73, после на 1.62 , закръглих последните бройки вчера
Средната за последните ми покупки е под 1.7, преди съм имал купени на по-ниско и продадени после
Честно казано акции които не ме интересуват, рядко ги поглеждам, а темите им в инвестора дори не ги чета. Повече търгувай, по-малко пиши Хима ми е станал с голяма тежест в портфейла-40%,а и кеша ми е на привършване, така че не мисля повече да купувам, освен ако цената не слезе до 1.4-1.5лв.
Вчера закръглих тука бройката и сега само гледам
Забрави че купих и 1000 на около 1,50 и хиляда на 1,73....
А хим ли ,чакам някой на сипе на 1,50 и да ти ги продам на 1,6....
Нищо лично в ССВ гоа правя този номер над 4 пъти...
Вчера не се гокопах до акции на ССВ и ХИМ но взех на Зхбг на 43 ст и ги шитнах веднага с 3 стотинки отгоре.....
Затова дебна.....и тук....
Бърза печалба....
Гледаш ли в Петрол какво става....
Да не мислиш ,че ще продавам мойте 5К на тези цени....
Честно казано акции които не ме интересуват, рядко ги поглеждам, а темите им в инвестора дори не ги чета. Повече търгувай, по-малко пиши
Хима ми е станал с голяма тежест в портфейла-40%,а и кеша ми е на привършване, така че не мисля повече да купувам, освен ако цената не слезе до 1.4-1.5лв.
Вчера закръглих тука бройката и сега само гледам
Забрави че купих и 1000 на около 1,50 и хиляда на 1,73....
А хим ли ,чакам някой на сипе на 1,50 и да ти ги продам на 1,6....
Нищо лично в ССВ гоа правя този номер над 4 пъти...
Вчера не се гокопах до акции на ССВ и ХИМ но взех на Зхбг на 43 ст и ги шитнах веднага с 3 стотинки отгоре.....
Затова дебна.....и тук....
Бърза печалба....
Гледаш ли в Петрол какво става....
Да не мислиш ,че ще продавам мойте 5К на тези цени....
3 стотинки отгоре... колко пари направи от тая "врътка" - 50 лв?
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар