Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение120 лв. брао, жив и здрав да си ги харчиш
А аз не губя, щото не играя - така, че няма смисъл да злобееш. Не показвай типичните български черти моля те.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПри средна.....
Средната за последните ми покупки е под 1.7, преди съм имал купени на по-ниско и продадени после
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениена близо 4 К....доволно.....
А ти колко загуби.....
А аз не губя, щото не играя - така, че няма смисъл да злобееш. Не показвай типичните български черти моля те.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеЧестно казано акции които не ме интересуват, рядко ги поглеждам, а темите им в инвестора дори не ги чета. Повече търгувай, по-малко пиши
Хима ми е станал с голяма тежест в портфейла-40%,а и кеша ми е на привършване, така че не мисля повече да купувам, освен ако цената не слезе до 1.4-1.5лв.
Вчера закръглих тука бройката и сега само гледам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗабрави че купих и 1000 на около 1,50 и хиляда на 1,73....
А хим ли ,чакам някой на сипе на 1,50 и да ти ги продам на 1,6....
Нищо лично в ССВ гоа правя този номер над 4 пъти...
Вчера не се гокопах до акции на ССВ и ХИМ но взех на Зхбг на 43 ст и ги шитнах веднага с 3 стотинки отгоре.....
Затова дебна.....и тук....
Бърза печалба....
Гледаш ли в Петрол какво става....
Да не мислиш ,че ще продавам мойте 5К на тези цени....
Хима ми е станал с голяма тежест в портфейла-40%,а и кеша ми е на привършване, така че не мисля повече да купувам, освен ако цената не слезе до 1.4-1.5лв.
Вчера закръглих тука бройката и сега само гледам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение3 стотинки отгоре... колко пари направи от тая "врътка" - 50 лв?
А ти колко загуби.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗабрави че купих и 1000 на около 1,50 и хиляда на 1,73....
Вчера не се гокопах до акции на ССВ и ХИМ но взех на Зхбг на 43 ст и ги шитнах веднага с 3 стотинки отгоре.....
Бърза печалба....
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеА тия които купи на 2.00 лв. с 60 ст. загуба???
Е като нямаш акции на Хима какво ти дреме колко рязък е спада, какво прави мажо и т.н.?????????
Бърза печалба....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми номера е рязък спад ,после малко качване , няколко дни почивка и пак рязък спад.....И така над 10 пъти.....
Само слепок не го вижда....
Аз в пет си купих още 2К над 1,2-1,28....и мога да ги продам с 30 ст печалба ,не искам....
Е като нямаш акции на Хима какво ти дреме колко рязък е спада, какво прави мажо и т.н.?????????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЩе ти е необходим голям късмет.....
Вервай ми......
ползвам го от 2002 и много рядко ме е оставял, от 2007 се занимавам само с това /познай дали не отиграх краха/ А това да пиша рядко тук си е мое право, но чета редовно и знам позицията ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеМонти, честно не мога да те разбера какъв ти е проблема тука???
Виж мажо при ПЕТ тогава
Само слепок не го вижда....
Аз в пет си купих още 2К над 1,2-1,28....и мога да ги продам с 30 ст печалба ,не искам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от psa Разгледай мнениеПак не си в час По-голямата част дойдоха при мен, а за останалата не отговарям
Вервай ми......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениемажо вече ги купи 30К....
Браво...
Сега ще търси на кой ще ги продаде след месец....
Продават Райфайзен, Елана и КаролLast edited by psa; 15.01.2015, 15:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениемажо вече ги купи 30К....
Браво...
Сега ще търси на кой ще ги продаде след месец....
Виж мажо при ПЕТ тогава
Коментар
Коментар