Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от psa Разгледай мнениеАми ако за теб са много,
за мен са малко
Браво...
Сега ще търси на кой ще ги продаде след месец....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеДа не останем само с греенето
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеПодгряваме двигателите.............Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениети на някоя друга борса ли си....
Та до 1,60 има над 25К....
Колкото до 1,51....
за мен са малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от psa Разгледай мнениеЕй престани да ми продаваш по 2 акции Какво постигаш с това ? Едва ли така ще задържиш под 1.6
Та до 1,60 има над 25К....
Колкото до 1,51....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеФлагманът пак влиза сериозно в играта .
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеДружествата от групата на Химимпорт имат предостатъчно наличен кеш и не е проблем да купуват. Проблем ще стане като изкупят книжата на паникьорите......
Това съм го чувал от 12 лв насам.......
А при търговото на Слънце ,беше рефрен.....за могъщество на ТИМ.....
Интересно дали знаеш че ССВ беше на 53 ст ,ХИМ на 60 ст на ЗХБГ на 20 ст....
Помисли защо беше и дали пак няма да бъде....
Не е препоръка....
Коментар
-
Тук разликата м/у обикновената и привилегированата книга се увеличила на 40 стинки. (т.е. двойно от обикновено)
Това може да подсказва, че основните спекулантьори са тия които се мъчат да се правят на мечки подлъгани във стадото ...
Другите с привилегированата акция, явно не им се вързват на продажбитеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеТебе кво ти пука, нали си отвъд океано
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАйде да не се излагат сривльовците...
Може ли с 3 акции да смъкнат само 2 % от цената....
Целта трябва да бъде 1 акция - 1 % надолу....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТо само това липсва и сме я втасали отвсякъде.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
Коментар