Оптимизма май се завръща. В сряда след тъмно червено май се роди оптимизма. Не е препоръка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеМечетата да стегат дупЕтата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗа портфейла ми само ще ти кажа че имам И 10% франк (швейцарски)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеMай май яко си се нашило с артии на бфб-ту, много се бичиш напоследък, пак си се прецакало да знайш..
А инак флагмана сега е на генерален ремонт..имат си все пак кораборемонтен завод хората...преобразуват го на подводница
Да видим как ще се справят и най вече дали ще е добро ракетното му въоръжение.
Освен това всички във форума ме знаят че обичам да си говоря наобратно Без значение с какво количество акции. Например обичам да хапя чичката на тони, въпреки че имам и негови картони
А сега да видим какво съм казало - просто ви обръщам внимание че има кеш, който може да се изкуши (започва да се изкушава) и при тези цени, разбирам че може да се дразните с Монти, ако сте се кешнали и скляпате в ниското, но това e без значение за борсата
Освен това може да сте забелязали в последните ми мнения споменавам че има акции и акции, например има такива на които спада почти няма как да се отрази, защото всичкия свободен кеш ги забелязва А има и такива като ... да не ги изброявам че пак ще наскочи включая и Монти (заради петролите) Но да не би да съм сбъркало нещо, като съм ги казало
Я ги виж днес терците на бфб как се представят - енемонито (-2%), елтосите (-14%), петрола в който се набучи Монти (-9%) и т.н. А отсреща има пък други картони които са в + (към момента). Нима не беше забелязъл и ти картон като Атера, който не е помръднал откакто са започнали дребните спекулантски душици да се кешат
За портфейла ми само ще ти кажа че имам И 10% франк (швейцарски) - Сам прецени колко % мога да си позволя да си взема от "флагмана" в момента без да съм на загуба и при свръхсловесните полюции на продалите паникьорчетаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНапротив, според мен това е по-добрата новина, че не мажо купува а обикновени хора и съответно пазарът не се "подпира", както се натяква обикновено
Нещо повече, - считам че ефекта от пенсионната реформа е многократно преекспониран като отрицателно въздействие и в последствие с учуда ще е разбере, че реалното въздествие към бфб е доста по-малко. Много малко са бфб-акциите на фондовете спрямо общите активи, и те като въздействие трябва да се разделят само на тези хора, които ще се възползват от промяната към нои. Отделно кешовите им наличности са доста и почти напълно могат да тушират излизането им от читави компании, като сфарм, монбат мцх и т.н. на пожар. Да не казваме, че ако вече са започнали само да събират постъпващия кеш и да се подготвят и с другите инвестиции към промените, докато те влязат в действие, може изобщо да няма нужда да търсят кеш от бфб, Така, че предстоят интересни времена
когато ти кажатк ,че сестра ти е к--ва , ще удариш първия ,но ако това стане квартално мнение , само ти няма да вярваш в това....
При 10 фонда ,пет не са вързали.....
Кой ще гледа за читавите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНапротив, според мен това е по-добрата новина,
А инак флагмана сега е на генерален ремонт..имат си все пак кораборемонтен завод хората...преобразуват го на подводница
Да видим как ще се справят и най вече дали ще е добро ракетното му въоръжение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеУспех ти желая ,честно....
Само ,че не трябваше да пишеш ,че ти си купувача на големия пакет....
Малките вярват ,че мажо покрива позицията ...а сега излезе наяве, че няма покритие в момента а някой от от/ дребен ,среден /пълни по анализ за възможна ниска цена....
Нещо повече, - считам че ефекта от пенсионната реформа е многократно преекспониран като отрицателно въздействие и в последствие с учуда ще е разбере, че реалното въздествие към бфб е доста по-малко. Много малко са бфб-акциите на фондовете спрямо общите активи, и те като въздействие трябва да се разделят само на тези хора, които ще се възползват от промяната към нои. Отделно кешовите им наличности са доста и почти напълно могат да тушират излизането им от читави компании, като сфарм, монбат мцх и т.н. на пожар. Да не казваме, че ако вече са започнали само да събират постъпващия кеш и да се подготвят и с другите инвестиции към промените, докато те влязат в действие, може изобщо да няма нужда да търсят кеш от бфб, Така, че предстоят интересни временаLast edited by precakanoto; 16.01.2015, 11:21.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от psa Разгледай мнениеЕми точно няма как да направиш голям пакет ако цената спре да пада. Днес взех само около 20 000 и искрено се надявам да падне до 1,5-1,3 / поне там според мен ще видим мажоритаря/.
Да, нямаш тази подвижност и възможност за бързи маневри, но все пак никой не би искал да има с 99Т по-малко, само и само да е маневрен
По-скоро би ти казал "Абе да ти имам проблемите"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеДа не останем само с греенето
Коментар
-
Да де, НО имаме случая КТБ, а след него всичко е възможно.... само да не видим подобно нещо пак, че тогава вече няма да има пазар. А и то какъв капиталов пазар е това в които мажо като този е допуснат, а публичния статут е все едно даденост?
Ако ги питаш някои от мажовците им последните 6 години защо са публични, дали ще намерят отговора....има ли за какво, въобще такива компании да са публични?
Има вече достатъчно случай в последните 6 години, които доказват, че това не е ефективна борса...което пък значи много неща вече.. и така..
без никакви препоръки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеУспех ти желая ,честно....
Малките вярват ,че мажо покрива позицията ...а сега излезе наяве, че няма покритие в момента а някой от от/ дребен ,среден /пълни по анализ за възможна ниска цена....
Коментар
-
Първоначално изпратено от psa Разгледай мнениеВиж
ползвам го от 2002 и много рядко ме е оставял, от 2007 се занимавам само с това /познай дали не отиграх краха/ А това да пиша рядко тук си е мое право, но чета редовно и знам позицията ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНа търгуващи и на всички други с отношение към БФБ ...Така е , но не и по фонетика... ....
Разбра ли....Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеТи да не би да ми даваш наклон на органа? Където си искам там ще влизам. Доколкото знам, този форум не е ограничен само до търгуващите.
Разбра ли....
Коментар
Коментар