IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    И веднага ги хранят......
    Направи ги задавят и купувачите си сядат на задника.

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
      Започнаха да се показват едни пари....Уж нямаше купувачи па....
      И веднага ги хранят......

Коментар

• Започнаха да се показват едни пари....Уж нямаше купувачи па....
        Last edited by radon222a; 21.01.2015, 16:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
          Той друго искаше да каже. Батя е един от малкото инвеститори тук, който управлява наистина сериозни средства. Представи си, че имаш 1 млн. лв. да инвестираш. Как ще ги наредиш и колко големи пакети ще имаш
          Няма да са в една артия със сигурност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
            Честно казано не съм убеден че е много правилно да се държат много големи обеми артии от една компания колкото и ликвидна да е тя на нашия супер неликвиден пазар.
            Той друго искаше да каже. Батя е един от малкото инвеститори тук, който управлява наистина сериозни средства. Представи си, че имаш 1 млн. лв. да инвестираш. Как ще ги наредиш и колко големи пакети ще имаш

Коментар

• Честно казано не съм убеден че е много правилно да се държат много големи обеми артии от една компания колкото и ликвидна да е тя на нашия супер неликвиден пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Всичко е до мащаб на инвестиране. Ако играеш с 1 000 акции можеш по всяко време да се правиш на велик спекулатор и да купуваш или продаваш при всеки повей на пазара в дадена посока. Съвсем друга е обаче играта ако търгуваш със 100 000 бр.
                Да, нямаш тази подвижност и възможност за бързи маневри, но все пак никой не би искал да има с 99Т по-малко, само и само да е маневрен

По-скоро би ти казал "Абе да ти имам проблемите"
                Абсолютно съм съгласна тук. Много добре го каза. Дай боже всички да го докараме до тия обеми на инвестиране

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Отпусни му малко края и при покупките на бфб, заслужил си си известно количество бфб-забавление
                  Това им разправям че има и кеш и кеш а не искат да ме разберат
                  Разбира се. Винаги може да се разчита на моята подкрепа, когато му дойде времето.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                    Аз пък имам фирмена сметка в швейцарски франкове, по която една част от немскоговорящите ми клиенти плащат от две-три години. Беше се събрала сума надхвърляща неколкократно портфолиото ми в акции. Да, на първо време фирмата ми стана по-богата, а не аз. Но за щастие аз съм едноличния и собственик. Един ден и майка България ще вземе 5% данък дивидент.
                    Отпусни му малко края и при покупките на бфб, заслужил си си известно количество бфб-забавление
                    Това им разправям че има и кеш и кеш а не искат да ме разберат
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Да бе да, постфактум всеки ще се изхвърля сега че има шв.франкове...позната форумна картинка.
                      Еми имам, какво да правя. Нямаше да го споменавам, ако не беше толкова неочакван този топъл дъжд през януари. Но при мен ситуацията е различна. Аз не търгувам валута, така че не съм проявил кой знае какви финансови умения. Освен дозата дефанзивна стратегия, която ме съпътства и ще ме съпътства през идните години.

Коментар

Добавях го към портфейла от 2008-2009. След като швейцарската банка стопира курса, пак не се отказах, даже усилих попълването (нали съм все наобратно)
                        Вече започвах малко да губя търпение от това чакане, но все пак не му се предадох и дочаках да изпуши ракетата
                        Аз пък имам фирмена сметка в швейцарски франкове, по която една част от немскоговорящите ми клиенти плащат от две-три години. Беше се събрала сума надхвърляща неколкократно портфолиото ми в акции. Да, на първо време фирмата ми стана по-богата, а не аз. Но за щастие аз съм едноличния и собственик. Един ден и майка България ще вземе 5% данък дивидент.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Да бе да, постфактум всеки ще се изхвърля сега че има шв.франкове...позната форумна картинка.
                          А колко загуби спрямо зелената шума от седенето си само на бфб ?

Аз пък съм по добре от тебе че 18% направих вече (само от $ кеша ! ) на отвъдлоквената сергия. А там имам с 1/2 повече отколкото тука.
                          О ама аз ни най малко не го казвам за хвалба или да ми вярваш, а да ти потвърдя дефанзивните ми виждания през онзи етап, когато ти се грухаше с атера Нямам нищо против която и да е стратегия. Просто не вярвах, че ще стане нещо на франка, но го държах и се радвам, че не съм се предало в първоначалното си виждане Това не ми е пречело през периода да пращам оцк на първо място в топ 10 избушеняка (поне 2-3 пъти съм го посочвало в анкетите на Big Bear и при това още като действащо дружество), както сам ще забележиш, ако се зачетеш назад Е къде е сега оцк !?
                          Last edited by precakanoto; 16.01.2015, 14:50.
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

За портфейла ми само ще ти кажа че имам И 10% франк (швейцарски) - Сам прецени колко % мога да си позволя да си взема от "флагмана" в момента без да съм на загуба и при свръхсловесните полюции на продалите паникьорчета
                            А колко загуби спрямо зелената шума от седенето си само на бфб ?

Аз пък съм по добре от тебе че 18% направих вече (само от $ кеша ! ) на отвъдлоквената сергия. А там имам с 1/2 повече отколкото тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                              Оптимизма май се завръща. В сряда след тъмно червено май се роди оптимизма. Не е препоръка.
                              Ами нормално е ,време е вече да видим 3те лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                                С швейцарецо вчера такъв гуляй падна, че на тази борса мога само да се забавлявам в следващите две-три години. Не съм предполагал, че тази година ще започне толкова прекрасно
                                Добавях го към портфейла от 2008-2009. След като швейцарската банка стопира курса, пак не се отказах, даже усилих попълването (нали съм все наобратно)
                                Вече започвах малко да губя търпение от това чакане, но все пак не му се предадох и дочаках да изпуши ракетата
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X