Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеЗапочнаха да се показват едни пари....Уж нямаше купувачи па....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеТой друго искаше да каже. Батя е един от малкото инвеститори тук, който управлява наистина сериозни средства. Представи си, че имаш 1 млн. лв. да инвестираш. Как ще ги наредиш и колко големи пакети ще имаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЧестно казано не съм убеден че е много правилно да се държат много големи обеми артии от една компания колкото и ликвидна да е тя на нашия супер неликвиден пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВсичко е до мащаб на инвестиране. Ако играеш с 1 000 акции можеш по всяко време да се правиш на велик спекулатор и да купуваш или продаваш при всеки повей на пазара в дадена посока. Съвсем друга е обаче играта ако търгуваш със 100 000 бр.
Да, нямаш тази подвижност и възможност за бързи маневри, но все пак никой не би искал да има с 99Т по-малко, само и само да е маневрен
По-скоро би ти казал "Абе да ти имам проблемите"
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОтпусни му малко края и при покупките на бфб, заслужил си си известно количество бфб-забавление
Това им разправям че има и кеш и кеш а не искат да ме разберат
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАз пък имам фирмена сметка в швейцарски франкове, по която една част от немскоговорящите ми клиенти плащат от две-три години. Беше се събрала сума надхвърляща неколкократно портфолиото ми в акции. Да, на първо време фирмата ми стана по-богата, а не аз. Но за щастие аз съм едноличния и собственик. Един ден и майка България ще вземе 5% данък дивидент.
Това им разправям че има и кеш и кеш а не искат да ме разбератНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДа бе да, постфактум всеки ще се изхвърля сега че има шв.франкове...позната форумна картинка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДобавях го към портфейла от 2008-2009. След като швейцарската банка стопира курса, пак не се отказах, даже усилих попълването (нали съм все наобратно)
Вече започвах малко да губя търпение от това чакане, но все пак не му се предадох и дочаках да изпуши ракетата
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДа бе да, постфактум всеки ще се изхвърля сега че има шв.франкове...позната форумна картинка.
А колко загуби спрямо зелената шума от седенето си само на бфб ?
Аз пък съм по добре от тебе че 18% направих вече (само от $ кеша ! ) на отвъдлоквената сергия. А там имам с 1/2 повече отколкото тука.Last edited by precakanoto; 16.01.2015, 14:50.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗа портфейла ми само ще ти кажа че имам И 10% франк (швейцарски) - Сам прецени колко % мога да си позволя да си взема от "флагмана" в момента без да съм на загуба и при свръхсловесните полюции на продалите паникьорчета
А колко загуби спрямо зелената шума от седенето си само на бфб ?
Аз пък съм по добре от тебе че 18% направих вече (само от $ кеша ! ) на отвъдлоквената сергия. А там имам с 1/2 повече отколкото тука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеОптимизма май се завръща. В сряда след тъмно червено май се роди оптимизма. Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеС швейцарецо вчера такъв гуляй падна, че на тази борса мога само да се забавлявам в следващите две-три години. Не съм предполагал, че тази година ще започне толкова прекрасно
Вече започвах малко да губя търпение от това чакане, но все пак не му се предадох и дочаках да изпуши ракетатаНе е препоръка... !!!
Коментар
Коментар