Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАми не четат внимателно и после получават раздвоение на личноста.Да си заредиш платформата с пари означавало че покриваш репа.Не бях чувал до сега такава логика ама и това доживях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеАми печалбата е само на хартия Не си продал не си спечелил/загубил/
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА траншовете свежа пара какво е? След като печелиш много, защо вкарваш още пари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеХихихи. Не се прави. Ти беше с репото на Петрола миналата седмица
Коментар
-
Ами печалбата е само на хартия Не си продал не си спечелил/загубил/Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА траншовете свежа пара какво е? След като печелиш много, защо вкарваш още пари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМай имаш раздвоение на личноста.Какви пари да довнасям и за какво.Репа нямам.Играя само с мои пари.Да нямаш впредвид себе си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМай имаш раздвоение на личноста.Какви пари да довнасям и за какво.Репа нямам.Играя само с мои пари.Да нямаш впредвид себе си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗа какви печалби говориш след като ти се налага постоянно да довнасяш пари? Май вече и ти не знаеш какво правиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИмам хубави пакети акции на приятно ниски цени че не виждам смисъл да бързам за каквито и да е покупки.Голяма част от покупките са за бързи печалби,но основните ми дългосрочни пакети си стоят.Кеш винаги трябва за каквото и да е било.Сега края на месеца или началото на следващия ще изпратя следващия транш свежа пара до посредника.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИмам хубави пакети акции на приятно ниски цени че не виждам смисъл да бързам за каквито и да е покупки.Голяма част от покупките са за бързи печалби,но основните ми дългосрочни пакети си стоят.Кеш винаги трябва за каквото и да е било.Сега края на месеца или началото на следващия ще изпратя следващия транш свежа пара до посредника.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеИ аз кътам малко кеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНаправи ги задавят и купувачите си сядат на задника.
Коментар
Коментар