IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
    keizer,шегуваш ли се??Като че ли не знаеш КОЙ ще изтърве сапуна.Ген. Али е в постоянна готовност да подходи откъм кърмата....
    ако ме питаш мен тоя дето изтърве сапуна значи е мнооого хитър.
    Проблема е в този дет ще се наведе да го земе
    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

keizer,шегуваш ли се??Като че ли не знаеш КОЙ ще изтърве сапуна.Ген. Али е в постоянна готовност да подходи откъм кърмата....
      За тая работа се искат продавачи, а всеки е стиснал хартията като за последно. Един вчера се мъчи да сипва с мизерни бройки и се прее*а здраво и сега си трае наакан. Очаквам още едно-две изпускания и това ще му е, няма потенциал за надоле освен ако не се паникьоса рязко екипажа от леките разклащания откъм щирборда ... Но ще трябва някой яко да друсне, а т'ва си е риск

Да видим де, гледам и аз с интерес мъртвото вълнение

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
        Сапуна Гаки, сапунааа, сапуна

КОЙ?
        Attached Files

Коментар

Един загубен ден,въпреки че има още час и половина.Удивително нещо е съвременното корабостроене....Флагманът успява да подържа живучест,противно на житейските закони.
          Сапуна Гаки, сапунааа, сапуна

КОЙ?
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Един загубен ден,въпреки че има още час и половина.Удивително нещо е съвременното корабостроене....Флагманът успява да подържа живучест,противно на житейските закони.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              До колко смяташ да доживееш
              ЦЦЦ, първо казах, че така си представям идеалния ден. Много съм далеч от идеала.
              Второ - абе вие само чесън ли ядете бе? И мама ви топва крачетата в гореща вода преди лягане за да не-настинете ли?

Коментар

• По-скоро се губи много време в седене пред компютъра. Идеалната търговия според мен е следната.
                1. сядане пред компютъра и закупуване на 10-20 акции от различни позиции (големината на позициите не са от голямо значение, но колкото по-големи - толкова по добре естественно.
                2. резервация на хотел БЕЗ интернет и телефон на някой тохоокеански остров (борнео, малдивите, полинезия) за срок от 6 месеца.
                3. връщане в българия, отново сядане пред компютъра, поверка на портфейла и леко коригиране ако е необходимо.
                4. резервация на 6 месечен круиз около аркантида, отново БЕЗ интернет и телефон.

повтаряне на точки 1 до 4 колкото е необходимо със промяна на дестинациите по точки 2 и 4 по желание ,

Коментар

• До колко смяташ да доживееш

Първоначално изпратено от keizer
                  Идеалния трейдърски ден в моите очи би изглеждал така:
                  1. Ставане в 6.00
                  2. Секс с жената - 6.30
                  3. Фитнес - 7.30
                  4. Баня - 8.00
                  5. Кафе и бърза преса в кухнята - 8.30
                  6. 9.00 в офиса.
                  7. Секс със секретарката - 9.30
                  8. Второ кафе, отваряне на мониторите - 10.
                  9. Активна трейдърска сесия 1 - до 12.00 (то квот е трябвало да стане става сутринта)
                  10. Бело
                  11. Свирка от секретарката + лек обяд (сандвич с риба примерно) - 13.00
                  12. Втора трейдърска сесия - от 13.30 до 16.00
                  13. Пресмятане на дневния резултат + свирка от секретарката 2, + бело.- 17.00
                  14. Прибиране в къщи. 17.30
                  15. CNN, CNBC, Bloomberg - финансови предавания за разтоварване + едно голямо 12 годишно отлежало сингъл малт. до 20.00
                  16. Вечеря - 21.00
                  17. Бело + второ голямо сингъл малт. - 23.00 за приспиване
                  18. В леглото - 24.00...

Коментар

• Кайзер, много време ще загубиш в секс и свирки. Редуцирай ги до веднъж в месеца свирка, и веднъж на три месеца секс !!!
                    Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Успокоителните са най-важното нещо за трейдъра

Шегичка
                      Аз ползвам бело в такива моменти
                      Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Успокоителните са най-важното нещо за трейдъра

Шегичка
                        http://www.youtube.com/watch?v=aSn1g-6h1OQ

Коментар

• Успокоителните са най-важното нещо за трейдъра

Шегичка

Коментар

• никак не е лесен живота на спекуланта

Коментар

• Въпрос на времеви хоризонт .... Който е в позицията за седмица,месец се чуди какво да прави, вкарва си излишно напрежение да не би да се излъже ...... И обратно едва ли който е инвестирал с по-дълъг хоризонт се оглежда всеки ден с колко процента е мръднала позицията ......

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                                Кат гледам как се гледат на барикадата от далекобойно разстояние...
                                Тая акцийка или ще избухне или ще се спихне зверски.
                                Знам, че нищо не казвам, ама усещам много голямо сексуално напрежение в ситуацията... Въпроса е кой първи ще се наведе за сапуна...
                                Много точно си го казал

Коментар

X