If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
И аз се надявам да не пада много , ама знае ли човек ...
Прав си : то всички я търсим логиката , но малцина я намират ...
Въпреки че при ХИМа обемите са доста по-големи и би следвало графиката да е по-представителна.
Успех на всички
Аз залагам да не пада под 2,05, защото прескочи ли го ще стане страшно...... Но и да се случи, ще е за месец два, после пак хубавини.....
За да се получи тук някакъв резултат трябва да се мисли и действа ирационално
иначе 9000 оборот,че то в ХД Пътища има 4пъти по-вече.
Вземи напиши един път нещо като хората! Какви са тия безсмислени коментари?! Трябва доста да ми работи фантазията за да разбера какво си искал да кажеш
При ЦКБ е пък точно обратното. Едва ли двете ще тръгнат в различни посоки, така че къде е логиката ти за върхове и дъна.
Прав си : то всички я търсим логиката , но малцина я намират ...
Въпреки че при ХИМа обемите са доста по-големи и би следвало графиката да е по-представителна.
Успех на всички
Все по-ниски стойности на върховете и падащи дъна при намаляващи обеми в три последователни цикъла ....
По теория си е ясно изразен пик , т. е. би трябвало да последва спад ...
При ЦКБ е пък точно обратното. Едва ли двете ще тръгнат в различни посоки, така че къде е логиката ти за върхове и дъна.
Навярно е имал пред вид ,че при все по-ниски стойности на върховете и падащи дъна при намаляващи обеми в три последователни цикъла ....
По теория си е ясно изразен пик , т. е. би трябвало да последва спад ...
Коментар