IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Здравейте..Несигурна е тази акция ..ясное ......причините обаче не са ясни .....

Интересно е обаче мнението на съфорумците тук.Особено на някои ,които предричат,предсказват фалит..........или поне пряко съпоставят тази компания с Енрон и влиянието и към цяата ни Борса.Кааквото и да става,спадове..и то сериозни ,което е истина.Аз лично не смятам,че ХИМа е пред фалит.Обаче днес се изказаха такива мнения,индиректни,които мен лично ме плашат

Мненията на ОК,КОЙТО ПРОСТО ,ИЛИ БЕЗ ДА ИСКА ....си каза по-долу ,че тази компания ,дори и да фалира,няма да повлече СОФИКС назад.

Този форум ,и като цялото сайта на Инвестора се чете доста,понеже не иска регистрация.Похвално е това.Обаче...След изказванията на ОК,КОИТО ЗА МЕН СА БЕЗПОчВЕНИ ,са тръгнали едни разговори във Фейса.....дали и кога Химимпорти ЦКБ ше фалират .и дали са БГ Енрон......

Аре сега тръгни обяснявай...Тази вечер един приятел ми каза,че не чакал .ами си закрил фирмена сметка в ЦКБ......и имал и лични пари ,и дали щяла да изтрае тази банка...да не си закривал предсрочно депозита.И чел във Фейса....от там имало линк към този форум......А де сега.......

Май ОК и Себулба попрекалиха.Проетох и мненията на ОК в темата за ЦКБ....

Вече се чудя,кое от двете по-скоро ще фалира.Имам един приятел(мисля,че съм го казвал тук) е експерт счетоводител и лицензиран одитор.Да го питам...

Иначе страшнно много уважавам мненията на Марков(нищо,че някои хора го мислят за непросветен,защото е от Дряново)...Това е извън темата,Марков,познавам един твой колега от Трявна

Но според мен да се пораждат нагласи за ФАЛИТ...е меко казано недопустимо..и то на такава компания.

Аз понеже съм притеснен,ще запитам дали е нормано във форум да се насаждат такива нещаЗащо съм притеснен ..ще пита Себулба......Ами за парите си........дали са в ЦКБ,или във Химиморт.без значение,....

А за твърденията на ОК

.....ще се обърна по нормалния ред да питам.Без "книги"..просто със официални запитвания,дали е вярно което той ЛАНСИРАсъс сравненията си с Енрон

Себулба..прочети книгата....Препоръка е....Нито едно от нещата,които избри в трите точки е вярно...

ОК МИСЛЯ,чЕ ДВА ПЪТИ ДОСЕГА ТИ КАЗАХ ДА НЕ МАНИПУЛИРАш АУДИТОРИЯТА,,,,,Мога и да посоча кога ако трябва.........Сега ,просто ще трябва да си примислиш добре отговорите ,които ти трябват.Не помня члена,......и колко е глобата.

Ама си помисли...А Себулба .да прочетте "книгата".Скоро ще идвам към Варна...среща в едно РПУ..където ми е по-близко на мен...за вас безплатен превоз:0

Хайде чао
    Напил си се, напушил си се, вземи си легни и изтрезней спокойно. Спри да търсиш лов на вещици и да плашиш хората, всеки има право на мнение. И Джулиан Асандж също, (и най-вече, въпреки че англиските педофили биха го претрепали)
    Изобщо и хората имат право, да си кажат мнението, ти ако можеш опровергай ги, но да тръгнеш, да се правиш на интересен със заплахи с членове и алинеи във века на комуникацията - просто няма смисъл.
    Да не говорим, че когато оцк беше 120 кинта и се усещаше, че има балонизация, но почти никой не подозираше колко е надут балона - та в онзи момент на макса, ОК беше единствен, който прозря истината и го сподели. Та както стана дума - ако можеш, мотивирай се, опровергай го! Форума не пасе трева, ще оцени и плюса и минуса. Но да говориш за рпу-та, и тем подобни глупости - аре нема нужда. 6-ти отдел (на агентите - доносници и измекяри) го махнаха.
    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Здравейте..Несигурна е тази акция ..ясное ......причините обаче не са ясни .....

Интересно е обаче мнението на съфорумците тук.Особено на някои ,които предричат,предсказват фалит..........или поне пряко съпоставят тази компания с Енрон и влиянието и към цяата ни Борса.Кааквото и да става,спадове..и то сериозни ,което е истина.Аз лично не смятам,че ХИМа е пред фалит.Обаче днес се изказаха такива мнения,индиректни,които мен лично ме плашат

Мненията на ОК,КОЙТО ПРОСТО ,ИЛИ БЕЗ ДА ИСКА ....си каза по-долу ,че тази компания ,дори и да фалира,няма да повлече СОФИКС назад.

Този форум ,и като цялото сайта на Инвестора се чете доста,понеже не иска регистрация.Похвално е това.Обаче...След изказванията на ОК,КОИТО ЗА МЕН СА БЕЗПОчВЕНИ ,са тръгнали едни разговори във Фейса.....дали и кога Химимпорти ЦКБ ше фалират .и дали са БГ Енрон......

Аре сега тръгни обяснявай...Тази вечер един приятел ми каза,че не чакал .ами си закрил фирмена сметка в ЦКБ......и имал и лични пари ,и дали щяла да изтрае тази банка...да не си закривал предсрочно депозита.И чел във Фейса....от там имало линк към този форум......А де сега.......

Май ОК и Себулба попрекалиха.Проетох и мненията на ОК в темата за ЦКБ....

Вече се чудя,кое от двете по-скоро ще фалира.Имам един приятел(мисля,че съм го казвал тук) е експерт счетоводител и лицензиран одитор.Да го питам...

Иначе страшнно много уважавам мненията на Марков(нищо,че някои хора го мислят за непросветен,защото е от Дряново)...Това е извън темата,Марков,познавам един твой колега от Трявна

Но според мен да се пораждат нагласи за ФАЛИТ...е меко казано недопустимо..и то на такава компания.

Аз понеже съм притеснен,ще запитам дали е нормано във форум да се насаждат такива нещаЗащо съм притеснен ..ще пита Себулба......Ами за парите си........дали са в ЦКБ,или във Химиморт.без значение,....

А за твърденията на ОК

.....ще се обърна по нормалния ред да питам.Без "книги"..просто със официални запитвания,дали е вярно което той ЛАНСИРАсъс сравненията си с Енрон

Себулба..прочети книгата....Препоръка е....Нито едно от нещата,които избри в трите точки е вярно...

ОК МИСЛЯ,чЕ ДВА ПЪТИ ДОСЕГА ТИ КАЗАХ ДА НЕ МАНИПУЛИРАш АУДИТОРИЯТА,,,,,Мога и да посоча кога ако трябва.........Сега ,просто ще трябва да си примислиш добре отговорите ,които ти трябват.Не помня члена,......и колко е глобата.

Ама си помисли...А Себулба .да прочетте "книгата".Скоро ще идвам към Варна...среща в едно РПУ..където ми е по-близко на мен...за вас безплатен превоз:0

Хайде чао

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
        Ох чадо чадо и ти знаеш кое е скъпото и кое не е.
        С акции се занимавам от 1997 та вероятно за 15 години съм научил щот иначе да съм фалирал вече
        Last edited by markov; 18.08.2012, 00:13.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Аз прочетох и затова питах.
          Единственото което ще се случи ако мажо купува сега, е да изхарчи кинти. Е това не е резонно. А момента за който говориш че да купи на 80 стинки и да продаде на 4 лева не мисля че съществува. Дори и да има подобен замисъл от негова страна, защо да го прави на 80 стинки, след като може да я докара на 20 стинки и евентуално тогава да го направи? Но дори и тогава пак не си струва - пак ще трябва да харчи кинти.
          По принцип с какъв процент от "акциите мислиш че може да се случи това? Въпроса е важен дотолкова, дали въобще си залужава усилието дори ако тази фантасмагория е вярна.
          Абе - изчакайте "сливането", пък тогава му мислете.
          Ако е вярно че Артио интернешънъл екуити фънд ще излизат през борсата , а те имат 7.09% според инвестора което е 10 милиона акции, единственото полезно което може да направи мажото / Химимпорт Инвест / е да си ги поизкупят за приблизително 1/5 от стойността на която са ги продали през 2006 или 2007 и след 2-3 години да ги пуснат отнова на прилична цена .....

Това са мойте разсъждения, и лично аз виждам че делът им се е увеличил , та вероятно го правят полекичка....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Друже имам акции от 15 дружества, и никъде средните ми цени не са близо до скъпото ...... нема ушиване
            Ох чадо чадо и ти знаеш кое е скъпото и кое не е.
            Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

И тук ли се уши друже.
              Друже имам акции от 15 дружества, и никъде средните ми цени не са близо до скъпото ...... нема ушиване

Коментар

• Може и друг вариант.... Банкрут и преференциалните акции стават новите обикновенни акции, а обикновенните - нула... Мисля, че мажоритара има по-голям дял в префернциалните...
                На тези нива компанията има по-ниска капитализация от фондовете за земя!!!

Коментар

• [=markov;1059299124]Че да беше прочел няколко поста нодоле щеше да разбереш[/QUOTE]

Аз прочетох и затова питах.
                  Единственото което ще се случи ако мажо купува сега, е да изхарчи кинти. Е това не е резонно. А момента за който говориш че да купи на 80 стинки и да продаде на 4 лева не мисля че съществува. Дори и да има подобен замисъл от негова страна, защо да го прави на 80 стинки, след като може да я докара на 20 стинки и евентуално тогава да го направи? Но дори и тогава пак не си струва - пак ще трябва да харчи кинти.
                  По принцип с какъв процент от "акциите мислиш че може да се случи това? Въпроса е важен дотолкова, дали въобще си залужава усилието дори ако тази фантасмагория е вярна.
                  Абе - изчакайте "сливането", пък тогава му мислете.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    P/E = 1.00 P/B 0.1

Е нема такъв сеир. И не му се види дънцето.
                    Я старите песове със стаж да кажат имало ли е такова нещо преди на БФБ
                    Дори и аз съм заинтригуван вече.
                    Дали да не се наредя от 74 стинки надоле по урвата...
                    Се ще прежаля 700лв за 1К артии докъм 64 ст.

Не ми се вярва чак чисти тип "Каро" да станат.
                    Това лято няколко пъти летях с авиокомпанията им. Ми има напредък и в аеропарка им и в обслужването ако щете. Все реални неща. Не кат Енергони...
                    сърбят те ръцете тебе!!!
                    умната!

Коментар

• P/E = 1.00 P/B 0.1

Е нема такъв сеир. И не му се види дънцето.
                      Я старите песове със стаж да кажат имало ли е такова нещо преди на БФБ
                      Дори и аз съм заинтригуван вече.
                      Дали да не се наредя от 74 стинки надоле по урвата...
                      Се ще прежаля 700лв за 1К артии докъм 64 ст.

Не ми се вярва чак чисти тип "Каро" да станат.
                      Това лято няколко пъти летях с авиокомпанията им. Ми има напредък и в аеропарка им и в обслужването ако щете. Все реални неща. Не кат Енергони...

Коментар

Че да беше прочел няколко поста нодоле щеше да разбереш
                        Факи писател а не читател......

Коментар

Че да беше прочел няколко поста нодоле щеше да разбереш
                          И тук ли се уши друже.
                          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Че да беше прочел няколко поста нодоле щеше да разбереш

Коментар

Ще ти дам три довода:
                              На БФБ е по лесно с едон кликване на мишката отколкото да участва в търг на АП, цената е по ниска и имиджово няма да осере още повече акцията.
                              То това хубаво, ама поражда въпроса що мажо трябва да купува акции? От къф зор?

Коментар

Мажо не пожела да си вземе големия пакет от Агенцията за приватизация на 1 лев та сега ще се затича.

И за какво да купува от борсата мажо като винаги може да направи едно сливане с някого за да се увеличи капитала.

Сега на дневен ред е Зърнени Храни за да видим там какво сливане ще стане и ще рефлектира ли върху броя акции на зърнени Храни България Ад.
                                Ще ти дам три довода:
                                На БФБ е по лесно с едно кликване на мишката отколкото да участва в търг на АП, цената е осезаемо по-ниска и имиджово няма да осере още повече акцията, даже напротив.
                                Last edited by markov; 17.08.2012, 21:02.

Коментар

Working...
                                X