IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• RSI е възможно най-неадекватният от всички възможни индикатори (лично мое мнение).

На приложената графика се виждат няколко false positive/negative сигнали и в двете посоки. Аз самият не ползвам този индикатор в моите анализи.

Ако някой друг реши да сподели какво мисли за графиката, всички ще сме му благодарни.
    Last edited by ivandavidov; 20.02.2014, 10:48.

Коментар

• Това е за любителите на техническият анализ

Графиката не е препоръка за търговия!

Attached Files

Коментар

• Бабо Мецо гледай ти сега в понеделник да не станеш на кайма.За прасенцата ти
        недей мисли до Коледа има още стотици дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Стига с тоя Батя бе, оставете го човека на мира да си се хързулка там по склоновете.
          Не ви е нужен той, трябва да дойдат прасенцата.
          Че то по-големи прасенца от пишещите в темата има ли
          Game Over...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            Мечката една , биковете се умориха, всички чакат Батя.Само, че той колко ще
            купи 100000-200000 ? За да се отпуши позицията трябват десетина като Батя
            само в Хима,двойно в Зрънчо и един господ кой знае в Газта.Лошото в
            случая,че по всички позиции седят и се ослушват,което може да събори
            цените по повечето позиции.
            Стига с тоя Батя бе, оставете го човека на мира да си се хързулка там по склоновете.
            Не ви е нужен той, трябва да дойдат прасенцата.

Коментар

• Мечката една , биковете се умориха, всички чакат Батя.Само, че той колко ще
              купи 100000-200000 ? За да се отпуши позицията трябват десетина като Батя
              само в Хима,двойно в Зрънчо и един господ кой знае в Газта.Лошото в
              случая,че по всички позиции седят и се ослушват,което може да събори
              цените по повечето позиции.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                Аз пък имам таргет да си допълня пакета малко над 1,80 лв. и си мисля, че и това щастие ще ме споходи. Дотогава ще се облизвам като лисанка под лозата..Не ми пречи, а и съм много търпелив.
                Колега много си прав, но няма да се случи пълни на 2.05 и после, ако си краткосречен чисти на 2,20 , ако не чакай 3 като мен..... дългосрочно......

Коментар

• Аз пък имам таргет да си допълня пакета малко над 1,80 лв. и си мисля, че и това щастие ще ме споходи. Дотогава ще се облизвам като лисанка под лозата..Не ми пречи, а и съм много търпелив.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                    Аз съм определил едно ниво от 1,98 лв., ама няма мечкии-иии, нямааа....
                    За къде си се разбързал,Dido???Ще те споходи щастие,хвани го.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                      Дали наистина е така???Моите проекти са да се включа на 1,95 и да попълвам надолу....с вероятност да се превърна в дългосроченАко не заприличам на Pepi като яре.ще съм едно усмихнато магаре....
                      Аз съм определил едно ниво от 1,98 лв., ама няма мечкии-иии, нямааа....

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                        Биците рият с копита.... евтинията свърши....
                        Дали наистина е така???Моите проекти са да се включа на 1,95 и да попълвам надолу....с вероятност да се превърна в дългосроченАко не заприличам на Pepi като яре.ще съм едно усмихнато магаре....
                        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                          И накъде сега???
                          Дали нагоре по въжето....
                          или да скачам във дерето???
                          Биците рият с копита.... евтинията свърши....

Коментар

• И накъде сега???
                            Дали нагоре по въжето....
                            или да скачам във дерето???
                            Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                              Да не е Карол-ската платформа .......малко да мигне нета и се "вцепенява" веднага?
                              Май нещо такова се получило.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                                Нещо не виждам да се извършва търговия, почвам да се съмняван, че ми е забила платформата.
                                Да не е Карол-ската платформа .......малко да мигне нета и се "вцепенява" веднага?

Коментар

Working...
                                X