IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кат гледам как се гледат на барикадата от далекобойно разстояние...
    Тая акцийка или ще избухне или ще се спихне зверски.
    Знам, че нищо не казвам, ама усещам много голямо сексуално напрежение в ситуацията... Въпроса е кой първи ще се наведе за сапуна...
    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Нека започват врътките и всичко да свърши до края на седмицата,иначе
      не бих издържал продавачът да ни разиграва още месец.

Коментар

• аз очаквах днес да стигнем до 2.17 както го почнаха сутринта

Коментар

• На някои не им издържат нервите.

Коментар

• нещо пак се наредиха продавачи

Коментар

• Да се изчисти 1,60 ли означава?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                Аз реших така: като се изчисти, поеме посока, затвърди, успокои, тръгне, поеме... винаги ще имам възможност да си купя по този дълъг път до 8, 10 , 15, 100, 500 лева
                500 лева

Коментар

• Голямо чудене днес...

Коментар

• Аз реших така: като се изчисти, поеме посока, затвърди, успокои, тръгне, поеме... винаги ще имам възможност да си купя по този дълъг път до 8, 10 , 15, 100, 500 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Какви стратегии ,какви 5 лева,стратегия се прави когато политически страната не е
                      стабилна.Гледайте сутрин коментарите по теливизийте.Тая държава не е стабилна.
                      Борсата е отражение на стабилност,а не на празни приказки и желания.
                      Много си прав - борсата е отражение на държавата при това е изпреварващ индикатор, което за мен означава, че при ръст на борсата с 40% през 2013 и още 15% през 2014, за мен това говори, че стабилността в държавата ще се увеличава, не знам дали икономически, политически или и двете

Коментар

• Първоначално изпратено от Carl Johnson Разгледай мнение
                        Всички искат да няма никаква съпротива за цената и едва ли не мажо или някой друг на бял кон винаги да купува някой друг милион, когато положението зацикли. Хем искаме фри флоут и ликвидност, хем пътят да е право нагоре. Естествено че при ликвидна акция като Хима в определени моменти винаги ще има някой продавач и/или някой купувач за по няколко стотин хилядарки или милион. С него или без него, цената ще си върви в средносрочната и дългосрочната си тенденция и всичко останало са някакви краткосрочни отклонения, които слава богу ще изчистват нестабилността, страхливите ще продават и така ще стъпваме на все по-здрави основи.

Предишната корекция отне около 1 година. Сегашната няма да е повече от 6 месеца, а дори може би и по-кратка. И нито гърците, нито купувачът ще кажат накъде ще се движи цената. Имаше един продавач, дето до преди година се опитваше да диктува цената, но го пресрещнаха мощно на 1.10. Със сегашния мераклия (ако изобщо има такъв или просто всички сме наплашени от изминалите години и свикнали да ни мачкат) ще се случи същото, защото хората обичат да купуват акции, а не да продават. На този етап, при тези цени, при тези лихви по депозитите, при тези международни пазари и при тази конюнктура, само мажо може да потопи кораба, ако направи някоя неземна простотия. Но тоя риск го има при всяка компания на БФБ като цяло.

Не е препоръка за покупка или продажба, но въпреки че имам акции, предпочитам сега да се продава, за да се разчисти пътя по-бързо
                        Абсолютно си прав

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
                          гърците започват с милионите сега
                          Всички искат да няма никаква съпротива за цената и едва ли не мажо или някой друг на бял кон винаги да купува някой друг милион, когато положението зацикли. Хем искаме фри флоут и ликвидност, хем пътят да е право нагоре. Естествено че при ликвидна акция като Хима в определени моменти винаги ще има някой продавач и/или някой купувач за по няколко стотин хилядарки или милион. С него или без него, цената ще си върви в средносрочната и дългосрочната си тенденция и всичко останало са някакви краткосрочни отклонения, които слава богу ще изчистват нестабилността, страхливите ще продават и така ще стъпваме на все по-здрави основи.

Предишната корекция отне около 1 година. Сегашната няма да е повече от 6 месеца, а дори може би и по-кратка. И нито гърците, нито купувачът ще кажат накъде ще се движи цената. Имаше един продавач, дето до преди година се опитваше да диктува цената, но го пресрещнаха мощно на 1.10. Със сегашния мераклия (ако изобщо има такъв или просто всички сме наплашени от изминалите години и свикнали да ни мачкат) ще се случи същото, защото хората обичат да купуват акции, а не да продават. На този етап, при тези цени, при тези лихви по депозитите, при тези международни пазари и при тази конюнктура, само мажо може да потопи кораба, ако направи някоя неземна простотия. Но тоя риск го има при всяка компания на БФБ като цяло.

Не е препоръка за покупка или продажба, но въпреки че имам акции, предпочитам сега да се продава, за да се разчисти пътя по-бързо

Коментар

• Какви стратегии ,какви 5 лева,стратегия се прави когато политически страната не е
                            стабилна.Гледайте сутрин коментарите по теливизийте.Тая държава не е стабилна.
                            Борсата е отражение на стабилност,а не на празни приказки и желания.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                              Ей,пак се измъкна с уклончив отговор.Стани учител по джен будизъм.
                              Нали.
                              Явно доста го е брулило и него Гакито та не смее да се изкаже смело.

А всъщност е много просто. Не ти трябват старатегии, тактики, рекогнисцировки и прочие БШ..
                              8 лева и толкоз. Когато - тогава.
                              И след 10 годин да е - пак си заслужава !

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                                Чакай малко,пич....Стратегията е нещо дългосрочно.Аз си позволявам единствено тактически разработки.Те са като вятъра,често променят посоката си.Характерна черта е за CHIM.
                                Ей,пак се измъкна с уклончив отговор.Стани учител по джен будизъм.

Коментар

Working...
                                X