Първоначално изпратено от daneda121
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
ivandavidov
-
ivandavidov
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНе се притеснявайте, аз спрях да продавам, така че скоро би трябвало да литне. Особено ако и Батя се включи в купуването.
За Бога, Батя - купувай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНе се притеснявайте, аз спрях да продавам, така че скоро би трябвало да литне. Особено ако и Батя се включи в купуването.
За Бога, Батя - купувай!
Коментар
-
ivandavidov
Не се притеснявайте, аз спрях да продавам, така че скоро би трябвало да литне. Особено ако и Батя се включи в купуването.
За Бога, Батя - купувай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеТи по-добре кажи ти ли сипваш на момъка, че толкова си се загрижил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеОоооо,много повече от 300 са...и успяват.Да не се е върнал Батя???Или някой все още неизвестен Ал.Матросов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеДа бе направо гледам римейк на филма 300.
Как се брани прохода с 300 акцийки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеОтдавна не бях наблюдавал такава гореща защита.Направо си е похвално...
Как се брани прохода с 300 акцийки...Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнениеЦял ден имам усещането че продавача и купувача се е**ват един друг
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеако ме питаш мен тоя дето изтърве сапуна значи е мнооого хитър.
Проблема е в този дет ще се наведе да го земе
Коментар
Коментар