IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Начи станахме двама , само че ще трябва да почакаме още 5 години ...
    И моя калкулатор показва същите сметки
    Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
      ..................Може да ме обявиш за луд, ама аз наистина вярвам че някога ще достигнем предкризисните нива, и не само при Хима, ами и при повечето други. Само да няма някакви природни катаклизми или простотии тип "Украйна". Търпение и повечко пиене, и продължаваме да гледаме мача.

Начи станахме двама , само че ще трябва да почакаме още 5 години ...
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Мда, той Батя е много страшен и всички се плашим от него. Трябва да го уважаваме и да не го ядосваме много, че току виж иначе реши ударно да освободи 0.1% от портфейла си и да срине рязко цената тук...

Това беше щегичка, а сега сериозно!

Ако има дори един човек в този форум, който взима инвестиционни решения на база това, което обсъждаме тук, значи този човек е много, ама много глупав! Тук масово само си чешем езиците, понякога и само за забавление. Без значение е какво пише Батя, Бай Пешо, Никола, Императорът или който и да било друг. Без значение е и в какво инвестират и кога инвестират.

Някой е купил малко повече акции - нека!
        Някой е купил още повече акции - добре!
        Някой е почнал да продава - има си причини човекът!

Това, че някой има по-голям пакет акции въобще не означава, че има вътрешна информация или че знае нещо повече от другите участници. Умните хора купуват тихомълком и след това тихомълком продават. Всичко останало е само чесане на езиците.

Да не забравяме, че в борсовата история на България има и случи на глобени от КФН за умишлено дезинформиране по инвестиционните форуми. Това е още една причина всички да внимаваме и да не се предоверяваме на информацията, която се публикува от неофициални източници.
        Last edited by ivandavidov; 20.02.2014, 21:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Стига си ревал .. за едни 6 К.....До лятото ще станат......
          Ранното лято пак ще си ги купя.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Дай боже повече като теб....
            Аз също чакам някой да ми купи 10 К в една от тези позиции....
            Ще го почерпя.....ако се постарае с цената...
            Нещата отиват към дебнене...
            няма да ги хвърля на пазарна и не само аз мисля така..
            Последния месец паднат рязко до 1,90 и после върнат...

така ,че трябва да купувате или почва реиндж и постепенне спад...
            Стига си ревал .. за едни 6 К.....До лятото ще станат......

Коментар

Въобще не разчитам на Батя тук. И Ванката Даваидов, и Батя да продадат повече от 1,5 лв. не могат да я докарат цената. А 1,5 лв. на обикновените означава 1,8 лв. на привилегиите, а на мен толкова ми е средната, пък и дивидент си чакам.
              Може да ме обявиш за луд, ама аз наистина вярвам че някога ще достигнем предкризисните нива, и не само при Хима, ами и при повечето други. Само да няма някакви природни катаклизми или простотии тип "Украйна". Търпение и повечко пиене, и продължаваме да гледаме мача. В този ред на мисли - успех на Лудогорец след малко !
              Успех и на всички търгуващи !
              Еййй, много ви е наплашил този Батя бе.

Смятай каква борса сме, акционерите се плашат/съобразяват с физическо лице, което пише във форум.

Велики!!!
              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                За да стане продавач,първо трябва да е продавач.А и пък няма човек който може да я разклати сериозно с обеми/освен мажо/.Позицията е прекалено ликвидна.Нали чакаме да влизат вече чужденци и фондове.Така,че според мен позицията е нагоре.Тези дни и аз ще я подпра с няколко хилиди бройки.
                Дай боже повече като теб....
                Аз също чакам някой да ми купи 10 К в една от тези позиции....
                Ще го почерпя.....ако се постарае с цената...
                Нещата отиват към дебнене...
                няма да ги хвърля на пазарна и не само аз мисля така..
                Последния месец паднат рязко до 1,90 и после върнат...

така ,че трябва да купувате или почва реиндж и постепенне спад...

Коментар

Той не е купувач.... той е продавач...
                  Така ,че какво ви грее ,че се връща...
                  Да не мислиш ,че ще направи още репо за да мине 200 %....за да ви качва акциите...
                  За да стане продавач,първо трябва да е продавач.А и пък няма човек който може да я разклати сериозно с обеми/освен мажо/.Позицията е прекалено ликвидна.Нали чакаме да влизат вече чужденци и фондове.Така,че според мен позицията е нагоре.Тези дни и аз ще я подпра с няколко хилиди бройки.

Коментар

Да не мислиш ,че ще направи още репо за да мине 200 %....за да ви качва акциите...
                    Въобще не разчитам на Батя тук. И Ванката Даваидов, и Батя да продадат повече от 1,5 лв. не могат да я докарат цената. А 1,5 лв. на обикновените означава 1,8 лв. на привилегиите, а на мен толкова ми е средната, пък и дивидент си чакам.
                    Може да ме обявиш за луд, ама аз наистина вярвам че някога ще достигнем предкризисните нива, и не само при Хима, ами и при повечето други. Само да няма някакви природни катаклизми или простотии тип "Украйна". Търпение и повечко пиене, и продължаваме да гледаме мача. В този ред на мисли - успех на Лудогорец след малко !
                    Успех и на всички търгуващи !

Коментар

Ти се притесняваш от това, че се връща.....от физическа саморазправа с теб ли ?

Коментар

Аз бих се притеснявал повече от това ,че се връща...
                        Ти се притесняваш от това, че се връща.....от физическа саморазправа с теб ли ?

Коментар

Другата седмица като взема заплата, ще купя 100-ина хиляди бройки да подкрепя. Пък и Боде Милър, по-известен като Батя, си идва. Така че спете спокойно.
                          Аз бих се притеснявал повече от това ,че се връща...

Коментар

• Другата седмица като взема заплата, ще купя 100-ина хиляди бройки да подкрепя. Пък и Боде Милър, по-известен като Батя, си идва. Така че спете спокойно.

Коментар

• И да падне каква файда нашият човек ще чака на 2 лв.Нали целта е той да
                              продаде или бъркам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                                Колко пък страшно да стане?
                                Ами ако цената падне около и под 2 лева, този път нямаме някакво стабилно ниво на подкрепа и може да търсим такава чак на 1.80 или дори по-долу.

Коментар

Working...
                                X