Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВсичко гледам Монти и не разбирам за какъв срив говорим.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеУтре Фармите ще поведат хорото.Гледайте как да се хването за него а не да
гледате в чуждото канче.Вземайте пример от Енергоните с какъв хъс и
устрем се бориха тази седмица.
НИКА ,ЕМКА , Гагарин и сие.....
Неохим също....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеМомчето има опит и нюх, не може да му се отрече. Малко е надменен и мисли другите за по-глупави, с което ме дразнеше. Когато обаче се научих той да ми върши работата се чувствам прекрасно в неговата виртуална компания.
Ала това горецитираното действително му е най-големият проблем. Ако реши да излезе от позиция ще трябва да сам да си направи харакири. Именно затова прокламира идеята, че не гони локални върхове и дъна при възходящ тренд. Не защото не може, а просто защото няма избор. Така, че възходящият тренд е голям приятел на всички, но най-голям на Батя. Пожелавам му успех.
Дааа ...
Може да излезе само при качващ се бичи маркет и голяма ликвидност...
Я пробвай да излезеш със 100 К при оборот по позиция от 5К.... за година и нещо...
При ХИМ имаше едни акции от 200 К който държавата щеше да продава ...
Колко свалиха цената...месеци...
А това време ако дойде пак....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеИнтересно ми е дали вече има отговор поне за себе си как ще се справи с евентуален сериозен спад.
Ала това горецитираното действително му е най-големият проблем. Ако реши да излезе от позиция ще трябва да сам да си направи харакири. Именно затова прокламира идеята, че не гони локални върхове и дъна при възходящ тренд. Не защото не може, а просто защото няма избор. Така, че възходящият тренд е голям приятел на всички, но най-голям на Батя. Пожелавам му успех.
Коментар
-
Влиянието на форума и Инвестор-а върху борсовите играчи е значителен. Най-малкото някой от нещата обсъждани тук се превръщат в новини.
Форумът на Батя!
Продажбата му в Петрол беше продиктувана от възможността да възстанови пакета си на по-ниска цена (пакета на Нафтекс се смъкваше и можеше да слезе доста надолу), но не се реализира. Просто неуспешна спекулация, но си прибра доходността дотогава - лично мнение и наблюдение. Никой няма само верни решения, но Батя има решителност. Интересно ми е дали вече има отговор поне за себе си как ще се справи с евентуален сериозен спад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеРазбира се....
Но само когато маркета се качва....
Защото да не цитирам случая Свилоза и Петрол през 2012 г...
Друг с Доверие...
Пише колко хубава акция и един божи ден ми продаде над 10 К на 80 стинки... имало по хубави...
Така че ....
Петрол преди дни единния ден обяснява че ФИНА С купува до 3,55 и следобед продаде на 2,9....
Това не е че Батя не е ценен .. но трябва да се мисли за излизане преди него...
Повечето пъти...
Да знаете не бие тъпана ... предварително....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеАз пък съм голям фен на Батя...
Но само когато маркета се качва....
Защото да не цитирам случая Свилоза и Петрол през 2012 г...
Друг с Доверие...
Пише колко хубава акция и един божи ден ми продаде над 10 К на 80 стинки... имало по хубави...
Така че ....
Петрол преди дни единния ден обяснява че ФИНА С купува до 3,55 и следобед продаде на 2,9....
Това не е че Батя не е ценен .. но трябва да се мисли за излизане преди него...
Повечето пъти...
Да знаете не бие тъпана ... предварително....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДавидов, и аз не харесвам поведението във форума /тъй като не се познаваме лично/ на Батя, но не може да отречем успехите му в доходността, особено в такива времена. Нещо повече: по мои впечатления той има и огромно влияние на участниците тук, а при моментната ликвидност на БФБ, това влияние се оказва решаващо по много позиции... за добро или зло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение.... Без значение е какво пише Батя....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеМда, той Батя е много страшен и всички се плашим от него. Трябва да го уважаваме и да не го ядосваме много, че току виж иначе реши ударно да освободи 0.1% от портфейла си и да срине рязко цената тук...
Това беше щегичка, а сега сериозно!
Ако има дори един човек в този форум, който взима инвестиционни решения на база това, което обсъждаме тук, значи този човек е много, ама много глупав! Тук масово само си чешем езиците, понякога и само за забавление. Без значение е какво пише Батя, Бай Пешо, Никола, Императорът или който и да било друг. Без значение е и в какво инвестират и кога инвестират.
Някой е купил малко повече акции - нека!
Някой е купил още повече акции - добре!
Някой е почнал да продава - има си причини човекът!
Това, че някой има по-голям пакет акции въобще не означава, че има вътрешна информация или че знае нещо повече от другите участници. Умните хора купуват тихомълком и след това тихомълком продават. Всичко останало е само чесане на езиците.
Да не забравяме, че в борсовата история на България има и случи на глобени от КФН за умишлено дезинформиране по инвестиционните форуми. Това е още една причина всички да внимаваме и да не се предоверяваме на информацията, която се публикува от неофициални източници.
Много новини излизат първо тук и после публично.....
Тук са около 100 спекуланти и по настроенията може да се хване докъде да се влиза и докъде да се излиза....
Виж Гагарин ...първо качване ,после спад... сега обратно...
Петрол .. пълна спекула ..и нагоре ,надолу.... .
Неохим...
ФИБ...над търговото с 60 стинки..
Енерго ПРО Продажби...надъхване до 23 лв... ...
ССВ ,ъп ,ъп ..
ХИМ ъп ,ъп
ЗХБГ..ъп ,ъп...
ГАЗ.... последен пример... тук се постна новина ,която беше излезла преди седмица и тогава почна качването....
Коментар
Коментар