IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пак взе да намирисва на пакетче, че да видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнение
      хахаха,това за телешкия ентусиазъм ще го подмина, но само ще ти припомня как обяснаваше какви балъци пълнели миналия Декември...Та тогава се правеха кинтите, а такива като теб гледаха и бяха доволни да превъртят през 10% и да се кефят на страхотните 400-500лв. далавера...
      +1

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
        Мен ме кефи как излязаха един по-един да се преварват кой повече има. И аз имам сосно, но не бързам да ме обзема телешкият ентусиазъм. Та току виж съм пропуснал момента да направя кинти, а не виртуални печалби...
        хахаха,това за телешкия ентусиазъм ще го подмина, но само ще ти припомня как обяснаваше какви балъци пълнели миналия Декември...Та тогава се правеха кинтите, а такива като теб гледаха и бяха доволни да превъртят през 10% и да се кефят на страхотните 400-500лв. далавера...
        препоръки не давам

Коментар

• Мен ме кефи как излязаха един по-един да се преварват кой повече има. И аз имам сосно, но не бързам да ме обзема телешкият ентусиазъм. Та току виж съм пропуснал момента да направя кинти, а не виртуални печалби...

Коментар

• Като гледам доста хора са All In...

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
              Ша почекаш иоще малко, кога да ударят обикновените ~2,30 и ще е началото за свиването марШа !до кота 2,70 запачва изравняване ,а в Некои случаи и иЗпреварване са Е случвало - . ;- Не ма пуашиш ,,,,, а за ония нива и коти дет БАТЯ ти ги спряга !-седиш и сбираш парсата
              Поне засега и на мен ми се вижда рано за такава ниска премия но почва да изглежда доста булиш!Сега да минем 1.70 пък после да мислим за над 2 лв

Не е препоръка! Имам!

Коментар

• Ша почекаш иоще малко, кога да ударят обикновените ~2,30 и ще е началото за свиването марШа !до кота 2,70 запачва изравняване ,а в Некои случаи и иЗпреварване са Е случвало - . ;- Не ма пуашиш ,,,,, а за ония нива и коти дет БАТЯ ти ги спряга !-седиш и сбираш парсата

Коментар

• Какво мислите за съотношението привилегировани/обикновени? От началото на годината сме на премия 30%-40% а засега през декември пада под 20%.

Брутен дивидент / текуща цена (%) - около 11% (за около 7 месеца)!

Коментар

• Химаняк
                    Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    ехее, значи има доста по-хард фенове
                    Тогава съм си съвсем нормален аз... бях взел да си мисля да не съм извратеняк

Коментар

• Здравейте и аз съм от известно време по сериозно (над 50%) в групата Откакто мина големият пакет на Абърдийн съм доста булиш

Коментар

• Ееее ? каква излезе тя , че съм най страхливия ,-с доверените ми 9% за групата,при все че съм ликвидирал ГАЗ с чист+ ~5К, и то прибрани и насочени хееей там в най общата позиция БФБто още при 2,80 .За сега е печеливш хода ,но до кога -ще гледаме прожекцията поне до към края на 14та?

Коментар

• Аз отдавна съм оптимист тук и съм на CHIM+CCB+ZHBG = 100 % .
                          Е има няма 3 години ги благославям, но пък съм упорит и не ги бутам, само от други позиции налях 20% та да ги закръгля.
                          Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Е, и аз се бях попритеснил по 1 време, ма определено съм по нормален от вази с мойте 21% в 6C4P.
                            Аз се бях спекъл доста средата на декември 2012, когато реших да рискувам...сега, една година по-късно, със средна 0,57 и 1,12 спя доста спокойно
                            препоръки не давам

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                              И аз малко се "притеснявам" напоследък с моите CHIM+CCB+ZHBG = 80 %
                              Аз със 29.1% по трите позиции съм си направо дълбок консерватор
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Е, и аз се бях попритеснил по 1 време, ма определено съм по нормален от вази с мойте 21% в 6C4P.
                                И аз малко се "притеснявам" напоследък с моите CHIM+CCB+ZHBG = 80 %

Коментар

Working...
                                X