Пак взе да намирисва на пакетче, че да видим.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнениехахаха,това за телешкия ентусиазъм ще го подмина, но само ще ти припомня как обяснаваше какви балъци пълнели миналия Декември...Та тогава се правеха кинтите, а такива като теб гледаха и бяха доволни да превъртят през 10% и да се кефят на страхотните 400-500лв. далавера...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеМен ме кефи как излязаха един по-един да се преварват кой повече има. И аз имам сосно, но не бързам да ме обзема телешкият ентусиазъм. Та току виж съм пропуснал момента да направя кинти, а не виртуални печалби...препоръки не давам
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеШа почекаш иоще малко, кога да ударят обикновените ~2,30 и ще е началото за свиването марШа !до кота 2,70 запачва изравняване ,а в Некои случаи и иЗпреварване са Е случвало - . ;- Не ма пуашиш,,,,, а за ония нива и коти дет БАТЯ ти ги спряга !-седиш и сбираш парсата
Не е препоръка! Имам!
Коментар
-
ХиманякПървоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеехее, значи има доста по-хард фенове
Тогава съм си съвсем нормален аз... бях взел да си мисля да не съм извратеняк
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕ, и аз се бях попритеснил по 1 време, ма определено съм по нормален от вази с мойте 21% в 6C4P.препоръки не давам
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеИ аз малко се "притеснявам" напоследък с моите CHIM+CCB+ZHBG = 80 %Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕ, и аз се бях попритеснил по 1 време, ма определено съм по нормален от вази с мойте 21% в 6C4P.
Коментар
Коментар