IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
    Много ме дразниш с манипулативните си коментари и ще ти отговоря на въпросите
    Кой е купил 3 те милиона можеш да видиш в акционерната книга,ако не можеш си е твой проблемЗащо Артио не продават сега на 1,2 а продаваха на 0,65 питай ги тях-ще ти отговорят със смях и среден пръст.
    На 1,2 купуваха повече от един-ако искаха да знаеш щаха да се обявят публично,да направят списък с бройки и ЕГН-та причини поради купуват,още колко ще купуват и до какви цени.За Реал финанс си или тъп и неграмотен или си манипулатор-това е ИП с много клиенти,както би трябвало да знаеш и това,че един от тях е продал смешни бройки нищо не означава.Може да са му трябвапи пари за екскурзия.Бройките на държавата не ги искаха тогава.Към момента и да искаш не можеш да ги купиш-няма обявен тьрг-като го обявят ще кажат каква е НОВАТА цена.Тази игра е за информирани и с топки.Сигурно искаш да знаеш кой,колко и на каква цена ще продава или купува и защо,ама не става.По-лесно е постфактум да се правиш на умник и разбирач.
    Бобане,
    ти би ли чел такъв пост и би помислил автора за сериозен човек....
    Затова го подминах без коментар...

Коментар

Аз всъщност не зная кой ги е купил,зная само,че не са от групата,че са чужденци и че ИП им по сделката са ПФБК.Зная също,че от ПФБК продаваха яко при покачването на около 1,2.Според мен продадоха близо 600 000 бр за два дни.Може да са същите,може и да не са.Всеки има глава на раменете си и да мисли.На мен ми звучи прагматично-да продадеш 20% от пакета си на 90% печалба.Ето за това сме всички на борсата и едни го могат други не.По-важният въпрос тук е не кой е купил,въпросните 3 млн,а на колко ще ги продаде и какво мислят по въпроса купувачите от близките дни.Щом купиха и при условие,че знаят какви пакети има още за продаване значи са подготвени да купуват още или да забравят за парите си.Аз залагам на първото.Дано да съм ти бил полезен.
      Хубаво мнение...
      Такива като Монти обаче са на противоположно

Коментар

Аз всъщност не зная кой ги е купил,зная само,че не са от групата,че са чужденци и че ИП им по сделката са ПФБК.Зная също,че от ПФБК продаваха яко при покачването на около 1,2.Според мен продадоха близо 600 000 бр за два дни.Може да са същите,може и да не са.Всеки има глава на раменете си и да мисли.На мен ми звучи прагматично-да продадеш 20% от пакета си на 90% печалба.Ето за това сме всички на борсата и едни го могат други не.По-важният въпрос тук е не кой е купил,въпросните 3 млн,а на колко ще ги продаде и какво мислят по въпроса купувачите от близките дни.Щом купиха и при условие,че знаят какви пакети има още за продаване значи са подготвени да купуват още или да забравят за парите си.Аз залагам на първото.Дано да съм ти бил полезен.
        Размишлявам просто, там е истината.
        Мерси за съжденията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Аз като по необразован да помоля - ще ли е възможно да кажеш кой ги е купил?
          АК мисля тук беше позатъркана леко, да не говорим, че актуална скоро май не се е мяркала.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
            Ами ако не се случи офертата акцията ще бъде освободена!!! Ще може и тя да тръгне нагоре, защото тази компания е бижу. Защо мислиш, че немците искат да я купят?! Май не сте се замисляли, че те просто бетонираха цената и за това Каолин не расте? Погледнете от друг ъгъл и ще видите, че има логика
            Really??!

Аналогична на описаната от теб ситуация от преди няколко дни.
            http://www.bloomberg.com/quote/TNTE:NA/chart
            |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
            |___________||__|___|)
            (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
              Е, все пак най лошия сценарий при КАО не е 3,50, а да не се случи сделката. Тогава с колко процента ще върне цената и съпоставима ли е тази загуба с приеманите за сигурни 8 % до 3,50 лв. от сегашната цена?
              Не препоръчвам никому нищо!
              Ами ако не се случи офертата акцията ще бъде освободена!!! Ще може и тя да тръгне нагоре, защото тази компания е бижу. Защо мислиш, че немците искат да я купят?! Май не сте се замисляли, че те просто бетонираха цената и за това Каолин не расте? Погледнете от друг ъгъл и ще видите, че има логика
              The best things in life are free. The second best things are very expensive!
              не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                Дрън-дрън глупости, основния ми портфейл имоти направи +80-100% за последните три години. Нали не си забравил, че земелските земи също са недвижими имоти ?
                Прав си, изтървах ги от коментара......, сори...

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader Разгледай мнение
                  Имотите ще се следват тренда на борсите но с около година закъснение и със значително по-малки ръстове..... Когато тук вече е безмислено инвестирането, тогава имоти, но трабва да паднат лихвите на банките, нали сме европейци, пък и сидии изпълнителите да се поизчерпят......
                  Дрън-дрън глупости, основния ми портфейл имоти направи +80-100% за последните три години. Нали не си забравил, че земелските земи също са недвижими имоти ?

Коментар

• Първоначално изпратено от наука Разгледай мнение
                    АП ако пусне пак 700 хил. акции на минимална цена от 1 лв., дали няма да ви нацепи дупетата при тази "свръх-ликвидност"?

Не е препоръка, просто въпрос.

Забавлявам се много в този форум.
                    Хипер правилен въпрос....., но кога ли ще стане... и дали пакета не е малък...., Кой ще отговори на това..., аз не мога.....А какъв може да е обратния резултат...

Коментар

• АП ако пусне пак 700 хил. акции на минимална цена от 1 лв., дали няма да ви нацепи дупетата при тази "свръх-ликвидност"?

Не е препоръка, просто въпрос.

Забавлявам се много в този форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                        Е, все пак най лошия сценарий при КАО не е 3,50, а да не се случи сделката. Тогава с колко процента ще върне цената и съпоставима ли е тази загуба с приеманите за сигурни 8 % до 3,50 лв. от сегашната цена?
                        да добър въпрос по една от мойте позиции....
                        Обаче има проекто договор и той е на разположение на отговорните институции...
                        Може да има провал по направление на концесията , по направление на конкуренцията и тук и там ...
                        Щом Капитал се опаричиха толкова явно и си платиха заемите....Ами някой е капарирал сделката....
                        Не е препоръка...
                        А за ХИМ има една мисъл на известен американски политик ...
                        близък цитат ..
                        Никога не манипулирам избирателите ,когато фактите не отговарят на изреченото от мен.. защото никой няма да ми има доверие и обръща внимание и да ме избира повече след като се разбере истината.......
                        това е мой девиз...не скривай истината а я насочвай да ти служи.....
                        Та така....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Искай им проекто договора....

нали знаеш че там няма ако.... а при решение на съд а в полза на....толкова...,
                          При концесия 20 години толкова
                          При отписвания и вземания толкова...
                          Така че не нам....
                          Цената 3,5 е при най лошият случай....
                          Не е препоръка...

Коментар

• Какво толкова ще ви помогне това, кой е купил 3-те милиона? По-важно е какво става с останалите 5.5. Продават ли се, бързат ли се или въобще вече не са на тезгяха. Ама това няма как да го знаем, а и вече е трудно да се прецени на база на насрещните страни по сделките, дали Артио все още продава или не

Коментар

Кой е купил 3 те милиона можеш да видиш в акционерната книга
                              Аз като по необразован да помоля - ще ли е възможно да кажеш кой ги е купил?
                              АК мисля тук беше позатъркана леко, да не говорим, че актуална скоро май не се е мяркала.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Защо да ти прощавам....
                                Ти си решил да мислиш като голяма риба и си получил отговор Артио.....
                                Там е разковничето...
                                Защо не се написа кой купи 3 м. акци и и дали същите не вървят сега....в обратна посока.
                                когато има откритост тогава и ще дойде голямата риба и ще купува дългосрочно а сега има толкова въпроси и ще е хубаво да отговориш на тях като голяма риба....

Някай купува 3 м. акции мълчание...
                                Някой продава още пет милиона мълчание а цената се качва до 1,3 а той не продава уж... ....
                                Държавен дял 700 К никой не ги иска на леФче....
                                някой купува до 1,2 мълчание ..
                                Керезов - вербална подкрепа...
                                Реал финанс продава.....
                                Софарма има огромни пакети на 2 лв с постоянен дивидент .... а чужденчето се е завряло точно тук.... където и дивидент не дават......
                                Много въпроси ..
                                Поздрави!
                                Много ме дразниш с манипулативните си коментари и ще ти отговоря на въпросите
                                Кой е купил 3 те милиона можеш да видиш в акционерната книга,ако не можеш си е твой проблем
                                Защо Артио не продават сега на 1,2 а продаваха на 0,65 питай ги тях-ще ти отговорят със смях и среден пръст.
                                На 1,2 купуваха повече от един-ако искаха да знаеш щаха да се обявят публично,да направят списък с бройки и ЕГН-та причини поради купуват,още колко ще купуват и до какви цени.
                                За Реал финанс си или тъп и неграмотен или си манипулатор-това е ИП с много клиенти,както би трябвало да знаеш и това,че един от тях е продал смешни бройки нищо не означава.Може да са му трябвапи пари за екскурзия.
                                Бройките на държавата не ги искаха тогава.Към момента и да искаш не можеш да ги купиш-няма обявен тьрг-като го обявят ще кажат каква е НОВАТА цена.
                                Тази игра е за информирани и с топки.Сигурно искаш да знаеш кой,колко и на каква цена ще продава или купува и защо,ама не става.По-лесно е постфактум да се правиш на умник и разбирач.

Коментар

Working...
                                X