If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Тук след 16,10 часа наредиха ли се отляво?Защото явно на тези нива търговия не става и ще минаваме на нови.Ако са се наредили посоната е ясна,ако не,не се знае до кога ще им издържат нервите.
Това става няколко дни поред в края на сесията. Дали някой не си прави стълбичка за излизане? Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба.
Опа какво стана с този "гьол".А със кухите активи, там как ще ги оправим някога. хахаха
А какво да кажем за най новият слят Енрон(ЗХБГ) на БФБ.ахяхях
А ами какво да кажем за срещата на Химимпорт със дребните акционери????????? хяхяхя
Ами проговарянето на г-н Керкенезов в този форум ахяххяхяхя
Това е пълна пародия.
да дзака, понаредиха се преди затваряне, като видяха че цяла сесия никой не им сипа
на закриващ аукцион се видя търсене за около 20Т на 1,22
Мерси за инфото,за мен посоката е ясна.В момента съм само кибик с интерес.До двата лева само ще гледам.Не си струва риска да продавам и после да ме прескочат-при корекцията намаше никакво предлагане.А за допълнителни покупки няма кеш,както при повечето фенове на акцията,всичке вече сме ушити до уши.Ще чакаме някой друг да ни надуе платната.Мераклии май вече има.
Тук след 16,10 часа наредиха ли се отляво?Защото явно на тези нива търговия не става и ще минаваме на нови.Ако са се наредили посоната е ясна,ако не,не се знае до кога ще им издържат нервите.
да дзака, понаредиха се преди затваряне, като видяха че цяла сесия никой не им сипа
на закриващ аукцион се видя търсене за около 20Т на 1,22
Аз съм съгласен с теб в частта , че ЦКБ е най-ценното в ХИМ.... вероятно защото имам акции там. И поради същата причина написах, че съотношението 2/1-1.5/1 на ХИМ/ЦКБ ще се променя към по-малко число
Нещо няма да излезе сметката.Искаш да кажеш,че освен ЦКБ като актив,до капитализацията на ХИМ другото клони към 0 ли.Естествено като махнеш пасивите.
Считам, че г-н Керезов би уважил чуждото мнение и доста бързо би изкарал доводи за обратно твърдение. Току виж дори е казал неща, които малко да ми променят мнението за акциите на групировката. За съжаление нито един от т.н. инвеститори тук не може да изкара и един довод про Химимпорт - независимо от моите провокации за дискусия..
Аз съм съгласен с теб в частта , че ЦКБ е най-ценното в ХИМ.... вероятно защото имам акции там. И поради същата причина написах, че съотношението 2/1-1.5/1 на ХИМ/ЦКБ ще се променя към по-малко число
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Ш'то не го го каза на г-н Керезов това....ДИРЕКТНО...
........или. ...Шубето,голям страх,а......
Считам, че г-н Керезов би уважил чуждото мнение и доста бързо би изкарал доводи за обратно твърдение. Току виж дори е казал неща, които малко да ми променят мнението за акциите на групировката. За съжаление нито един от т.н. инвеститори тук не може да изкара и един довод про Химимпорт - независимо от моите провокации за дискусия..
Единственото нормално функциониращо борсово дружество на тази групировка е ЦКБ. Макар, че там бакиите са неизвестни. Химимпорт е като изпразнена куха стомна, която реално не би трябвало да се търгува на повече от няколко стотинки до половин левче. Дори на БФБ има много други компании, където за по-малко пари може да купиш повече стойност.
Ш'то не го го каза на г-н Керезов това....ДИРЕКТНО...
Единственото нормално функциониращо борсово дружество на тази групировка е ЦКБ. Макар, че там бакиите са неизвестни. Химимпорт е като изпразнена куха стомна, която реално не би трябвало да се търгува на повече от няколко стотинки до половин левче. Дори на БФБ има много други компании, където за по-малко пари може да купиш повече стойност.
Коментар