IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
    Тук след 16,10 часа наредиха ли се отляво?Защото явно на тези нива търговия не става и ще минаваме на нови.Ако са се наредили посоната е ясна,ако не,не се знае до кога ще им издържат нервите.
    Това става няколко дни поред в края на сесията. Дали някой не си прави стълбичка за излизане? Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба.

Коментар

• Опа какво стана с този "гьол".А със кухите активи, там как ще ги оправим някога. хахаха

А какво да кажем за най новият слят Енрон(ЗХБГ) на БФБ.ахяхях

А ами какво да кажем за срещата на Химимпорт със дребните акционери????????? хяхяхя
      Ами проговарянето на г-н Керкенезов в този форум ахяххяхяхя
      Това е пълна пародия.
      Last edited by Scrooge McDuck; 21.01.2013, 10:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        да дзака, понаредиха се преди затваряне, като видяха че цяла сесия никой не им сипа
        на закриващ аукцион се видя търсене за около 20Т на 1,22
        Мерси за инфото,за мен посоката е ясна.В момента съм само кибик с интерес.До двата лева само ще гледам.Не си струва риска да продавам и после да ме прескочат-при корекцията намаше никакво предлагане.А за допълнителни покупки няма кеш,както при повечето фенове на акцията,всичке вече сме ушити до уши.Ще чакаме някой друг да ни надуе платната.Мераклии май вече има.

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
          Тук след 16,10 часа наредиха ли се отляво?Защото явно на тези нива търговия не става и ще минаваме на нови.Ако са се наредили посоната е ясна,ако не,не се знае до кога ще им издържат нервите.
          да дзака, понаредиха се преди затваряне, като видяха че цяла сесия никой не им сипа
          на закриващ аукцион се видя търсене за около 20Т на 1,22

Коментар

• Тук след 16,10 часа наредиха ли се отляво?Защото явно на тези нива търговия не става и ще минаваме на нови.Ако са се наредили посоната е ясна,ако не,не се знае до кога ще им издържат нервите.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              Може и да си прав..Лека
              Не твърдя, че съм прав, но съм доста убеден в твърденията си. Лека и успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                Сметката може и да излезе. Ако приемем, че ЦКБ е надценена. Което не е лично мнение, а лично предположение.
                Може и да си прав..Лека

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Пазара ще покаже ...много малко хора знаят вярното число и за съжаление не сме сред тях Хайде със здраве !
                  Здраве и на теб.....

Коментар

Нещо няма да излезе сметката.Искаш да кажеш,че освен ЦКБ като актив,до капитализацията на ХИМ другото клони към 0 ли.Естествено като махнеш пасивите.
                    Пазара ще покаже ...много малко хора знаят вярното число и за съжаление не сме сред тях Хайде със здраве !
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Нещо няма да излезе сметката.Искаш да кажеш,че освен ЦКБ като актив,до капитализацията на ХИМ другото клони към 0 ли.Естествено като махнеш пасивите.
                      Сметката може и да излезе. Ако приемем, че ЦКБ е надценена. Което не е лично мнение, а лично предположение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                        Аз съм съгласен с теб в частта , че ЦКБ е най-ценното в ХИМ.... вероятно защото имам акции там. И поради същата причина написах, че съотношението 2/1-1.5/1 на ХИМ/ЦКБ ще се променя към по-малко число

Коментар

Считам, че г-н Керезов би уважил чуждото мнение и доста бързо би изкарал доводи за обратно твърдение. Току виж дори е казал неща, които малко да ми променят мнението за акциите на групировката. За съжаление нито един от т.н. инвеститори тук не може да изкара и един довод про Химимпорт - независимо от моите провокации за дискусия..
                          Аз съм съгласен с теб в частта , че ЦКБ е най-ценното в ХИМ.... вероятно защото имам акции там. И поради същата причина написах, че съотношението 2/1-1.5/1 на ХИМ/ЦКБ ще се променя към по-малко число
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Ш'то не го го каза на г-н Керезов това....ДИРЕКТНО...

........или. ...Шубето,голям страх,а......
                            Считам, че г-н Керезов би уважил чуждото мнение и доста бързо би изкарал доводи за обратно твърдение. Току виж дори е казал неща, които малко да ми променят мнението за акциите на групировката. За съжаление нито един от т.н. инвеститори тук не може да изкара и един довод про Химимпорт - независимо от моите провокации за дискусия..

Коментар

Единственото нормално функциониращо борсово дружество на тази групировка е ЦКБ. Макар, че там бакиите са неизвестни. Химимпорт е като изпразнена куха стомна, която реално не би трябвало да се търгува на повече от няколко стотинки до половин левче. Дори на БФБ има много други компании, където за по-малко пари може да купиш повече стойност.
                              Ш'то не го го каза на г-н Керезов това....ДИРЕКТНО...

........или. ...Шубето,голям страх,а......

Коментар

• Единственото нормално функциониращо борсово дружество на тази групировка е ЦКБ. Макар, че там бакиите са неизвестни. Химимпорт е като изпразнена куха стомна, която реално не би трябвало да се търгува на повече от няколко стотинки до половин левче. Дори на БФБ има много други компании, където за по-малко пари може да купиш повече стойност.

Коментар

Working...
                                X