IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    ехее, значи има доста по-хард фенове
    Тогава съм си съвсем нормален аз... бях взел да си мисля да не съм извратеняк
    Е, и аз се бях попритеснил по 1 време, ма определено съм по нормален от вази с мойте 21% в 6C4P.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Ама си има значение дали управляваш портфейл от 1 000 лв. или от 1 000 000 лв.
      Точно там е ключа от палатката!

Коментар

• Ама си има значение дали управляваш портфейл от 1 000 лв. или от 1 000 000 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
          Батя, с твоите 42% тежест ако си прекалил, то аз с моите 90% тежест какво да кажа?
          ехее, значи има доста по-хард фенове
          Тогава съм си съвсем нормален аз... бях взел да си мисля да не съм извратеняк

Коментар

• Харе харе, хим хим, хъп хъп хъп
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
              Батя, с твоите 42% тежест ако си прекалил, то аз с моите 90% тежест какво да кажа?
              Хахаха,момци,значи с моите 99,99% какво да правя )))
              препоръки не давам

Коментар

• И аз мисля така ама само до края на година ,за да може фондовете да покажат доходност ,най -високото ниво през годината беше около 1,69 ...

Коментар

• Батя, с твоите 42% тежест ако си прекалил, то аз с моите 90% тежест какво да кажа?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ned Разгледай мнение
                    Като гледам търговията, масово се търгуват тимаджийските акции, което ме навява мисълта, че вероятно основен двигател на покупките са пенсионните фондове от групата. Наближава края на годината и ще трябва да се показва доходност!
                    Дори и така да е, какво ти пука. Особено ако имаш ГАЗ, ЦКБ или ЗХБГ.

Личното ми мнение е, че това е само началото, до края на годината очаквам поне 1.80 лв. за ХИМ.

Нищо не препоръчвам, акциите от групата са ми около 60% от портфейла
                    Last edited by Eminem; 07.12.2013, 16:28.

Коментар

• Доста хора подценяват тази компания, наричайки я мутренска и пр., но партньорствата които прави с реномирани европейски компании показват, че това подценяване е неразумно и пресилено и води до силно болезнени пропуснати ползи за правещите го!

Входът към българската авиация

"Химимпорт" увеличава постоянно присъствието си в авиобизнеса, най-често в партньорства с големи чужди компании

Не случайно се напълних толкова лудо с акции в групата на сегашните ниски нива.
                      Самата Хим обикн. ми е с 42% тежест в портфейла към момента, а включвайки и другите ми акции от групата, тежестта минава над 50%...
                      Дори и аз мисля че е малко прекалено, но ценовите нива и съотношението потенциал/риск го оправдаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Carl Johnson Разгледай мнение
                        Най-вероятно някои позитивно настоени инвеститори

Днес и следващите 1-2 дни ще са дните на истината за акцията:

След това би трябвало доста по-лесно да мине и предишния връх на 1.70.
                        Ако естествено успее да мине трайно и да стои стабилно над сегашните цени.
                        +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Ned Разгледай мнение
                          Като гледам търговията, масово се търгуват тимаджийските акции, което ме навява мисълта, че вероятно основен двигател на покупките са пенсионните фондове от групата. Наближава края на годината и ще трябва да се показва доходност!
                          В грешка си, това да го видя, няма да го повярвам /за фондовете им/. Но се радвам за ръста при вас

Коментар

• Добре , добре малко светлина и по тая позиция да има...
                            Last edited by markov; 06.12.2013, 18:29.
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнение
                              16-ти или 16-та
                              Както казват на капалъ-то като питаш за нещо колко струва - Ако питаш казва, струва 100 долара, ако купуваш голямо намаление та очаква.

Така че да не издребняваме сега за няколко месеца повече или по-малко.

Коментар

• 16-ти или 16-та

Коментар

Working...
                                X