IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Абсолютно вярно......И към служителите си е така....Да не му правя четки ( щото нито акции ,нито влогове имам при него ...), но съвсем случайно на един разговор засегнах банката.. ..Малий, мацката каза , че влиза в огъня за такъв шеф.......
    Заплати - бонуси, бонуси - заплати ...И като се уморят да харчат заработеното ги праща на почивка.....
    Чичо ,
    ако не се шегуваш...
    Аз също съм чудил на някой негови хора за лоялността им.....
    При толкови атаки...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Само ,че едно Доверие е много по стабилно от ХИМ , но не мърда вече 2 години а даже върна от 4 лв... при Донев...
      Така ,че Василев е по добър мажоритар от ТИМ и Донев.....спрямо дребните......
      Абсолютно вярно......И към служителите си е така....Да не му правя четки ( щото нито акции ,нито влогове имам при него ...), но съвсем случайно на един разговор засегнах банката.. ..Малий, мацката каза , че влиза в огъня за такъв шеф.......
      Заплати - бонуси, бонуси - заплати ...И като се уморят да харчат заработеното ги праща на почивка.....

Коментар

Само ,че едно Доверие е много по стабилно от ХИМ , но не мърда вече 2 години а даже върна от 4 лв... при Донев...
        Така ,че василев е по добър мажоритар от ТИМ и Донев.....спрямо дребните......
        Доверие-имам но малко, но пък на добра цена, виждаш ли че може и да имаме и общо мислене

Коментар

• Нашите мечки са отишли да помагат на чуждите..
          Да не се върнат ,заедно с чуждите ,другата седмица..
          Едно на ум....

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
            Ех Жоре, а бяха времена, в които ме бъзикаше за "лошия съвет" на 1,30
            Да бяха такива времена......но сега вече времената са други - аз трябва да ти давам съвети
            Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Като гледам тук мечките голям бой ядат.........., чак въздух не могат си взе......,че като се замисля оттук нататък какъв бой ги чака........мали...малииииии

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                Ако мога да си дам мнението ми (без ирония) аз мисля че петрол е по-рискова от Хима сега, дори за скалпиране, каквото и да става с хима винаги мога да ги оставя за година-две без да ги гледам но с петрол не мога такъв риск да предприема, това не означава че ще ходя в темата на петрол за да те плюя.............
                Така ,че василев е по добър мажоритар от ТИМ и Донев.....спрямо дребните......

Коментар

• Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнение
                  Приятелю, аз съм от три месеца не БФБ и нищо не разбирам, и никакви портфейли не въртя Просто един приятел ме посъветва да си купя Хим и толкова.
                  Ех Жоре, а бяха времена, в които ме бъзикаше за "лошия съвет" на 1,30
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

5 К 86 ст ми бяха първите..
                    Иначе на леФче заредих основните а на 1,15 последните от Алианц...
                    Ами нека говорят и в темите който имам акции или съм имал ... така се ражда истината...
                    БТН ,
                    БСО ,
                    Енерго ПРО Мрежи и Продажби
                    Стара планина
                    Емка
                    НИКА...
                    Неохим
                    Монбат
                    Петрол
                    Ама какво да говорят.... те са се доказали ...в миналото ,а същото не може да се пише за ХИМА...
                    Само Петрол е спекулативна ,но в момента спокойно си купувам и чакам лошия отчет през февруари за да заредя последните...
                    Така ,че заповядайте да я скалпирате...
                    Ако мога да си дам мнението ми (без ирония) аз мисля че петрол е по-рискова от Хима сега, дори за скалпиране, каквото и да става с хима винаги мога да ги оставя за година-две без да ги гледам но с петрол не мога такъв риск да предприема, това не означава че ще ходя в темата на петрол за да те плюя.............

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      не се заяждам, опитвам се да съм полезен, успех
                      Не съм казал че се заяждаш, напротив като новобранец приемам всяко едно мнание и съвет.....дори и от Монти

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                        ех Монти, Монти как няма сега една Еларга да врътнем а ????????? Първите ми сделки бяха на 92-3 стотинки, даже на 80 и няколко имам някаква смешна.............един съвет (приятелски) никой не ти ходи в темите в които имаш акции да ти обяснява каква била акцията и колко си тъп да я купиш, ако мислиш че петрола е по-добра от хима ок използвай правилото разбирам=правя пари и купувай всяка една акция която мислиш че е по добра от хима после като спечелиш се похвали на другите тук в тази тема, иначе ги дразниш и то многооооооо и за това те плюят, приятелски ти го казвам
                        УСПЕХ
                        5 К 86 ст ми бяха първите..
                        Иначе на леФче заредих основните а на 1,15 последните от Алианц...
                        Ами нека говорят и в темите който имам акции или съм имал ... така се ражда истината...
                        БТН ,
                        БСО ,
                        Енерго ПРО Мрежи и Продажби
                        Стара планина
                        Емка
                        НИКА...
                        Неохим
                        Монбат
                        Петрол
                        Ама какво да говорят.... те са се доказали ...в миналото ,а същото не може да се пише за ХИМА...
                        Само Петрол е спекулативна ,но в момента спокойно си купувам и чакам лошия отчет през февруари за да заредя последните...
                        Така ,че заповядайте да я скалпирате...

Коментар

• Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнение
                          Приятелю, аз съм от три месеца не БФБ и нищо не разбирам, и никакви портфейли не въртя Просто един приятел ме посъветва да си купя Хим и толкова. Е имам и още някакви акции но голямата част е тук. Казвам че всичко ще расте не щото съм правил някакъв анализ, а просто съм оптимист.
                          не се заяждам, опитвам се да съм полезен, успех

Коментар

Не подценявай ВИНС...
                            той е спекурлант ,купува и продава ... когато мисли че трябва да го прави...
                            ех Монти, Монти как няма сега една Еларга да врътнем а ????????? Първите ми сделки бяха на 92-3 стотинки, даже на 80 и няколко имам някаква смешна.............един съвет (приятелски) никой не ти ходи в темите в които имаш акции да ти обяснява каква била акцията и колко си тъп да я купиш, ако мислиш че петрола е по-добра от хима ок използвай правилото разбирам=правя пари и купувай всяка една акция която мислиш че е по добра от хима после като спечелиш се похвали на другите тук в тази тема, иначе ги дразниш и то многооооооо и за това те плюят, приятелски ти го казвам
                            УСПЕХ

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                              Ок. Опитвам се да добавя към плююса от тренда и някои движения... ти колко пъти си завъртял портфейла си последните 6м или до края на годината, колко твои портфейли евентуално
                              Приятелю, аз съм от три месеца не БФБ и нищо не разбирам, и никакви портфейли не въртя Просто един приятел ме посъветва да си купя Хим и толкова. Е имам и още някакви акции но голямата част е тук. Казвам че всичко ще расте не щото съм правил някакъв анализ, а просто съм оптимист.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                                Толко рев, трябва да имаш поне 200к иначе, не мога да го разбера ами ти и 2к ще се окаже ще нямаш, та за кво ревеш толко.
                                Имаш лични!!!

Коментар

Working...
                                X