IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
    и 2 лева да се гътне, за мене там няма повече интрига, дано не си губите времето. А и много кинти са закопани там, друго щеше да е ако се налеят из другите позиции на бфб... (най-вече от нашите портфейли)
    През годините кога нямаше друга игра, такива позиции правеха търговията, а на МУстака може да му турят един бюст до бичето. Не се знае дали ПЕТ не даде първата искра.
    P.S.: Азза парите в ПЕТ съм по-спокоен, отколкото за тези тук - излез на пътя и ще ме разбереш. Това съм научил през 2007-а: едни позиции са до време, други - за черни дни
    Last edited by onakilev; 24.01.2014, 20:16.
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
      Днес тук, утре -там, никога не казвай никога, за да не изпуснеш най-интересното
      и 2 лева да се гътне, за мене там няма повече интрига, дано не си губите времето. А и много кинти са закопани там, друго щеше да е ако се налеят из другите позиции на бфб... (най-вече от нашите портфейли)

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
        Добър съпорт! Браво на Хима! Мецаните ще помълчат за известно време
        Дано да си прав колега , но май ше бъде другояче

Коментар

затворих го още на 3.80, не ми трябва повече
          Днес тук, утре -там, никога не казвай никога, за да не изпуснеш най-интересното

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
            Да не са затворили ПеТ и да не съм разбрал, кое не върви?
            Да не е казал човеко с мустаките на неговите ора да не зареждат там?

Опсс, това не е темата...
            затворих го още на 3.80, не ми трябва повече

Коментар

добър.. лош, ти кажи колко кинти направи/ненаправи, няма пет, няма шест, както обичаше да казва пепи
              С тоя петрол така се забучи, че ще става интересно, Батя обаче се изнесе и евалата, като не върви, не върви, за какво да троши нерви
              Да не са затворили ПеТ и да не съм разбрал, кое не върви?
              Да не е казал човеко с мустаките на неговите ора да не зареждат там?

Опсс, това не е темата...

Коментар

• Добър съпорт! Браво на Хима! Мецаните ще помълчат за известно време

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  2,55 ми е средната от февруари 201 3 ....
                  Имам 5 цифрено число...
                  И какво й баеш още на бройката в този петрол, да стане 4 цифрено ли чакаш !?

Коментар

• Нещо да не сте вдигнали температура пак?
                    Custodite sortem vestram

Коментар

добър.. лош, ти кажи колко кинти направи/ненаправи, няма пет, няма шест, както обичаше да казва пепи
                      С тоя петрол така се забучи, че ще става интересно, Батя обаче се изнесе и евалата, като не върви, не върви, за какво да троши нерви
                      2,55 ми е средната от февруари 201 3 ....
                      Имам 5 цифрено число...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Така, така Чичо, за мустакатия само добро. Той е най-големия спонсор на бриджа в България.

А това че успял да изклати държавата в полза на банката си.... ами успял.
                        Гигов, не пиша, че съм му фен...Констатирам , че не е много алчен и знае , че една работа се прави с лоялни хора....и си ги купува.....
                        Изпазарува Костов, Доган, Царя, Тиквата и само (доколкото знам) омразата към БСП, го държи далеч от Станишев...

Коментар

• Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнение
                          Като гледам тук мечките голям бой ядат.........., чак въздух не могат си взе......,че като се замисля оттук нататък какъв бой ги чака........мали...малииииии
                          мали...малииииии

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Абсолютно вярно......И към служителите си е така....Да не му правя четки ( щото нито акции ,нито влогове имам при него ...), но съвсем случайно на един разговор засегнах банката.. ..Малий, мацката каза , че влиза в огъня за такъв шеф.......
                            Заплати - бонуси, бонуси - заплати ...И като се уморят да харчат заработеното ги праща на почивка.....

Така, така Чичо, за мустакатия само добро. Той е най-големия спонсор на бриджа в България.

А това че успял да изклати държавата в полза на банката си.... ами успял.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Само ,че едно Доверие е много по стабилно от ХИМ , но не мърда вече 2 години а даже върна от 4 лв... при Донев...
                              Така ,че василев е по добър мажоритар от ТИМ и Донев.....спрямо дребните......

Коментар

Чичо ,
                                ако не се шегуваш...
                                Аз също съм чудил на някой негови хора за лоялността им.....
                                При толкови атаки...
                                Не, не се шегувам...!!!
                                Приказката за почивката е за бъзик, но и тя е вярна.....

Коментар

Working...
                                X