Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Тук виждам много интересен начин на мислене. Разбирам, че наемодателите са на 90% боклуци. Друго твърдение - всеки се кефи да прецака брокерите. Ами не е всеки. Аз примерно не се кефя да прецаквам някого. Нито брокер, нито съсед, никого. Нямам такъв манталитет. Ако ти имаш такъв начин на поведение и мислене си е твое право.
Последните години изчислих, че съм дал 4,000 лв средно/година брокерски комисионни. Тази се очертават около 10,000 лв. а може да станат и повече. Знам защо ги давам, защото ми дадоха и дават достъп до сделки, където съм първи в списъка. Отделно други ползи, информация и т. н. Спечелил съм многократно повече от тези разходи. Ако не ги бях дал просто нищо нямаше да спечеля.
Ако пък човек е запознат с работата на фондовете, които се занимат глобално с имоти, тези приказки за андрешковски хитрувания ще му станат смешни и непонятни. Явно въпрос на ограничено виждане.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Който гроб копае, сам пада в него.
И какво ще направи като не плати една сметка 100-200-300лв.? Нищо, защото ще си загуби депозита. Само ще се скита цял живот от апартамент на апартамент без дом, както са ги научили техните родители - от катун на катун и от където могат да откраднат. И все пак трябва да има шматки като теб и заплатката да плащат наем и да си мислят, че са в далаверата, защото "завлекли" някой който изкарва тези пари без да си мръдне пръста за под седмица, а в някои случай и за под ден.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеМодела на Заплатката е добър Харесва ми.Хем спестява от наеми и разходи,хем наказва алчните рентаджии.Заплатка помисли как да им нанесеш още щети,като например да им повредиш електрониката на уредите или нещо друго за което да се усетят на по късен етап.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеМодела на Заплатката е добър Харесва ми.Хем спестява от наеми и разходи,хем наказва алчните рентаджии.Заплатка помисли как да им нанесеш още щети,като например да им повредиш електрониката на уредите или нещо друго за което да се усетят на по късен етап.
И какво ще направи като не плати една сметка 100-200-300лв.? Нищо, защото ще си загуби депозита. Само ще се скита цял живот от апартамент на апартамент без дом, както са ги научили техните родители - от катун на катун и от където могат да откраднат. И все пак трябва да има шматки като теб и заплатката да плащат наем и да си мислят, че са в далаверата, защото "завлекли" някой който изкарва тези пари без да си мръдне пръста за под седмица, а в някои случай и за под ден.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
За индексите не си прав.И какво разбираш под курви?
Опс щях да забравя фитнес маняцитеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Ако си чел и 10-ина негови мнения, ще разбереш, че не го пише на майтап.
ПС: за който не знае, това е 40-годишен мъж, който се е свил в панелката на майка си и злобее срещу всеки успял човек. Тъжен резултат от родителски и обществен провал.
все се надявам да не ги мисли тия неща..
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Предполагам на майтап го пишеш това. Иначе ебаси мизерника дето си да си го помислиш дори.
ПС: за който не знае, това е 40-годишен мъж, който се е свил в панелката на майка си и злобее срещу всеки успял човек. Тъжен резултат от родителски и обществен провал.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
това е болест. Аз виждам само числа, %, другите виждат курви, бело, трети пари/далавера, 4-ти - борсови индекси, 5-ти хазарт. все кофти зависимости
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
То пък един бизнес елит в БГ.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Уверявам те че нищо спартанксо няма в живота ми. Голяма част от бизнес елита живее като мен и дори често по собствено желание без работата да го налага. Жени и деца по добре да се адаптират защото сами няма да се оправят.
Иначе бизнес елита съм ги е*ал, дреме ми как живеят.
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Уверявам те че нищо спартанксо няма в живота ми. Голяма част от бизнес елита живее като мен и дори често по собствено желание без работата да го налага. Жени и деца по добре да се адаптират защото сами няма да се оправят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение
Хайде сега да разделим и брокерите на две категории: читави, и тези които от глад и некадърност са станали брокери.
Първата категория имат едно важно преимущество - информацията. Тази информация е важна не само дали си търсиш апартамент под наем, или недвижим имот за покупка.
Аз съм осигурен със собствено жилище и не ми се е налагало да търся имот за покупка за живеене (имот за инвестиция не търся и не съм привърженик на този вид доход). Но следя пазара и имам информация от първа ръка - огромна част от добрите оферти въобще не стигат до обява в интернет - каймакът се предлага за свои хора от хора с информация.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар