Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Няма бой.Боя ще бъде за алчните рентиери.Пътя на държавата е към нов вид социализъм.Скоро ще го разберете всички,ако не сте още.
всеки,който отдава под 5% на това което му е струвал имота е чиста загуба. та ако си вземеш под наем нов апартамент току довършен, обзаведен и пуснат чисто нов - ти си големият печеливш и трябва да си състрадателен към хазяйна.
примерно наемаш апарт който му е стъпил с всичко на 130К евро за 400Е с включено парко място. той печели под 4%, а след данъка под 3.5% и му викаш алчен... не е алчен.
сега ако се нанесеш в някой апарт с вехти мебели си е по-скоро твой проблем,но в момента предлагането е такова, че винаги може да намериш апартамент след основен ремонт или 'като нов' стига да не си се вторачил в 3 кооперации точно.
ПП за илюстрация
ако наемеш това https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=7n9dtb&f1=1
ще си много по-добре в сравнение с ако купиш и дообзаведеш това https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=7n9e2w&f1=1
300Е (ако се разбереш дългосрочно ще го свалят) наем vs поне 125К евро ( този за продан има нужда от ремонт и обзавеждане)Last edited by bertram; 05.02.2022, 21:46.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Поредни глупости, апартамента, който купих от брокерката миналата пролет, изобщо не беше пуснат още на обява. Как ще намериш тази инфо, ако нямаш доверен брокер?
- 1 like
Коментар
-
Няма такова нещо,казвам го от челен опит.
Последните две години бях пряк участник в отдаването на тристаен до 2 метростанции.
Добър вариант за наказание на хазяина е да се увреди цялата електроника в жилището плюс повреда на хладилника.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Поредни глупости, апартамента, който купих от брокерката миналата пролет, изобщо не беше пуснат още на обява. Как ще намериш тази инфо, ако нямаш доверен брокер?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Ти ако сам не можеш да си намираш информацията си пишман инвеститор.Народа е казал:"На вълка му е дебел врата защото си върши работата сам."
- 4 Харесвания
Коментар
-
Спомняш ли кла предсказах че в България ще докдат социалистите .Те са тук.
Сега участвам в едни комуникации по партийна линия които да доведат до щателно налагане на данъци на определени имоти които държавата ще посочва по специалн асхема в големите градове.Данъцитр ще са такива че да разкараме тъмните прозорци.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение
Мда, рано или късно може и бой да отнесе. Може да отидеш с него, да намажеш на аванта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Още от 2018 си спомням, кражби, революции, купувало се когато има кръв по площада..
все се надявам да не ги мисли тия неща..
Сега участвам в едни комуникации по партийна линия които да доведат до щателно налагане на данъци на определени имоти които държавата ще посочва по специалн асхема в големите градове.Данъцитр ще са такива че да разкараме тъмните прозорци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Кавръков, с тия соц виждания дето ги имаш не можеш да разбереш, че като не се платят сметки или се счупи нещо и депозита не може да го покрие на следващия кандидат квартирант вместо 1 ще му се искат 2 депозита ...... Не е въпроса на Вуте да му е зле, а на всички да ни е поне малко по- добре.
Последните две години бях пряк участник в отдаването на тристаен до 2 метростанции.
Добър вариант за наказание на хазяина е да се увреди цялата електроника в жилището плюс повреда на хладилника.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеМодела на Заплатката е добър Харесва ми.Хем спестява от наеми и разходи,хем наказва алчните рентаджии.Заплатка помисли как да им нанесеш още щети,като например да им повредиш електрониката на уредите или нещо друго за което да се усетят на по късен етап.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеМодела на Заплатката е добър Харесва ми.Хем спестява от наеми и разходи,хем наказва алчните рентаджии.Заплатка помисли как да им нанесеш още щети,като например да им повредиш електрониката на уредите или нещо друго за което да се усетят на по късен етап.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Тук виждам много интересен начин на мислене. Разбирам, че наемодателите са на 90% боклуци. Друго твърдение - всеки се кефи да прецака брокерите. Ами не е всеки. Аз примерно не се кефя да прецаквам някого. Нито брокер, нито съсед, никого. Нямам такъв манталитет. Ако ти имаш такъв начин на поведение и мислене си е твое право.
Последните години изчислих, че съм дал 4,000 лв средно/година брокерски комисионни. Тази се очертават около 10,000 лв. а може да станат и повече. Знам защо ги давам, защото ми дадоха и дават достъп до сделки, където съм първи в списъка. Отделно други ползи, информация и т. н. Спечелил съм многократно повече от тези разходи. Ако не ги бях дал просто нищо нямаше да спечеля.
Ако пък човек е запознат с работата на фондовете, които се занимат глобално с имоти, тези приказки за андрешковски хитрувания ще му станат смешни и непонятни. Явно въпрос на ограничено виждане.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Който гроб копае, сам пада в него.
И какво ще направи като не плати една сметка 100-200-300лв.? Нищо, защото ще си загуби депозита. Само ще се скита цял живот от апартамент на апартамент без дом, както са ги научили техните родители - от катун на катун и от където могат да откраднат. И все пак трябва да има шматки като теб и заплатката да плащат наем и да си мислят, че са в далаверата, защото "завлекли" някой който изкарва тези пари без да си мръдне пръста за под седмица, а в някои случай и за под ден.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар