Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ся писал си пълни глупотевини тукИпотечен няма кой да ти даде, без застраховка Живот в негова полза. А и ти сам трябва да си много зле да не си направиш в тоя случай. Децата ти спокойно ще наследят изплатен имот така, ако ще и на 1вата година след покупката му с ипотека да се гътнеш.
Ох да, забравям че нямаш деца. Ама обясняваш как е. Да ти обясня и аз как е - 2 деца до 18 години струват 200 000 евро за отглеждане всяко. Общо 400 000 евро. Скопец като теб може да си купи имот за 400 000 евро и да си пукне сам като куче в него примерно. Туй като стана дума за пропиляния живот.
Апропо един писал глупости по-горе как спестява 16 години за имот - и на черно, и официално, докато живеел 6 под наем. Останалите 10 сигурно е бил под някой мост.
С добра математика имот се изплаща напълно за 15 години с ипотека без самоучастие, в някои части на Европа - и само за 7 години. Не е печатна грешка. Защо човек би си го причинил - да плаща и наем, да губи и от инфлация - вместо да остави тая загуба на банката и да си гледа децата в имот с ипотека? Капитал не ви трябва, само добър постоянен доход и завършен 8 клас за калкулациите.
ти се моли да свърши войната.
Че България ще попадне да го кажем под руско влияние и какво ще стане с имотите на идеологическия противник БЪЛГАРИЯ и българите.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
4.28% има само на ипотеки.За потебителски средното е 8%.Само не разбрах защо не взе ипотека.
Защо да сключвам ипотека за някакви 40% от цената на имота?
Коментар
-
Ся писал си пълни глупотевини тукИпотечен няма кой да ти даде, без застраховка Живот в негова полза. А и ти сам трябва да си много зле да не си направиш в тоя случай. Децата ти спокойно ще наследят изплатен имот така, ако ще и на 1вата година след покупката му с ипотека да се гътнеш.
Ох да, забравям че нямаш деца. Ама обясняваш как е. Да ти обясня и аз как е - 2 деца до 18 години струват 200 000 евро за отглеждане всяко. Общо 400 000 евро. Скопец като теб може да си купи имот за 400 000 евро и да си пукне сам като куче в него примерно. Туй като стана дума за пропиляния живот.
Апропо един писал глупости по-горе как спестява 16 години за имот - и на черно, и официално, докато живеел 6 под наем. Останалите 10 сигурно е бил под някой мост.
С добра математика имот се изплаща напълно за 15 години с ипотека без самоучастие, в някои части на Европа - и само за 7 години. Не е печатна грешка. Защо човек би си го причинил - да плаща и наем, да губи и от инфлация - вместо да остави тая загуба на банката и да си гледа децата в имот с ипотека? Капитал не ви трябва, само добър постоянен доход и завършен 8 клас за калкулациите.
Искат в голям град с нормални условия за живот.
- 1 like
Коментар
-
С добра математика имот се изплаща напълно за 15 години с ипотека без самоучастие, в някой части на Европа - и само за 7 години. Не е печатна грешка. Защо човек би си го причинил - да плаща и наем, да губи и от инфлация - вместо да остави тая загуба на банката и да си гледа децата в имот с ипотека? Капитал не ви трябва, само добър постоянен доход и завършен 8 клас за калкулациите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Пак пишеш неистини. Аз съм на "неизгодно" ГПР от 4,28%.
Коментар
-
Знаем за теб.Ти си на "изгодно" ГПР от 10%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
така така.
Най-добре е да си сложиш въжето(ипотеката) още на 20 години, да я изплащаш 30 години и тамън кат се пенсионираш ще имаш котур и ЕДИН ПРОПИЛЯН БЕЗВЪЗМЕЗНО ЖИВОТ. При това БЕЗ НИКАКВА ВЪЗМОЖНОСТ да се отървеш от глупавото решение на младини без огромни загуби - има няма 20% в най-добрия случай или 5-6 години, па ако извадиш "късмета" и децата ти не могат да се измъкнат. Вече има постъпки от банките да не можеш да се отказваш от наследство - ака изгърмяла ипотекаИпотечен няма кой да ти даде, без застраховка Живот в негова полза. А и ти сам трябва да си много зле да не си направиш в тоя случай. Децата ти спокойно ще наследят изплатен имот така, ако ще и на 1вата година след покупката му с ипотека да се гътнеш.
С добра математика имот се изплаща напълно за 15 години с ипотека без самоучастие, в някои части на Европа - и само за 7 години. Не е печатна грешка. Защо човек би си го причинил - да плаща и наем, да губи и от инфлация - вместо да остави тая загуба на банката и да си гледа децата в имот с ипотека? Капитал не ви трябва, само добър постоянен доход и завършен 8 клас за калкулациите.Last edited by redcretin; 06.03.2022, 13:44.
Коментар
-
А всички дет прокламират покупка за "изнвестиция" не купуват защото нямат пари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ми, не знам кои са тия, аз от 2010г. до 2021г. имам три покупки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Без да правя прогноза няма да се изненадам петрола да стане и 250 долара. Това е нормален процес в съответната среда. Особено ако забранят вноса от Русия без да са пуснали Иран / няма да ги пуснат на тези нива, че много ще забогатеят/ може и повече да стане.
И да света ще живее и плаща тази цена както сега се плаща няколко пъти по-скъп газ. 2 пъти по-скъпо олио и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение
Критика срещу покупка с кредит, но не давате рецепта как да се осъществи без кредитиране? Заплата явно не е. Собствен бизнес, но и той без кредит не става. Наследство? Престъпления?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
https://www.standartnews.com/biznes/...ka-486465.html
130 долара за барел и филма приключва рязко за всички !!!
Икономиката отива на кино !
Коментар
-
А всички дет прокламират покупка за "изнвестиция" не купуват защото нямат пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
https://www.standartnews.com/biznes/...ka-486465.html
130 долара за барел и филма приключва рязко за всички !!!
Икономиката отива на кино !
И да света ще живее и плаща тази цена както сега се плаща няколко пъти по-скъп газ. 2 пъти по-скъпо олио и т.н.Last edited by pesimist4o na kvadrat; 06.03.2022, 13:26.
- 1 like
Коментар
Коментар