If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен той е от маркетинговия отдел или от продажби на някоя строителна фирма. 1 към 1 говори като такъв.
Не , той е един шокиращ случай за келнер отличник на всички възможни първенства ! Има още няколко скъпоценни камъка във форума , надарени от всевишния със трудна и скъпоплатена работа но за сметка на това със големи излишъци от свободно време .Първенци .... на ....каквото се сетиш първо
Извинявам се, че се включих в спора за сирената. Няма нужда да се навлиза в битовизми, защото от 10кладенеца може вода да се носи и все ще е изворна Впрочем, забелязала съм, че на някои места в северна Гърция плодове и зеленчуци, често са на доста по-високи цени от южната континентална част. Може да е и заради 50% по-платежоспособните българи, които населяват северното море
Конкретно, Атина е известна със седмичните пазари във всеки квартал, на които се предлага продукция от производители при голяма конкуренция
Още един пример за имот в Глифада, не съм го подбирала в някаква селекция, единственият ми критерий беше да има приветлив вид, добра гледка на околната среда https://en.spitogatos.gr/property/1111975689
140м2, 560 000Е
Реални метри, при това с невключена веранда, вероятно с нея ще е към 160м2 , с паркинг, с гледка към морето, 1ва линия от жилищната част на Глифада, до парк
Съпоставено със софийски имот от 2010(вече с изкривените добавки на общи части) би трябвало да се сравнява с апартамент от 200-220км2
Наистина нямам представа от Атина, но знам , че за всяка цена си има причина било там или тук, висока или ниска. Ако нещо ни се струва прекалено евтино е гарантирано, че има причина, при скъпото може и да е без такава :-)
Да ви задам един проЗ въпрос на ритейлърите с промоциите:
Когато "олиото" удари 100 гущера, какво ще последва...?!?
п.п. Ами като подгони 150, накъде...?!?
Ами до там, че ще имаш 3-4 апарта, а не можеш да си позволиш една бутилка олио.
Колко бутилки олио ще струва един апарт тогава? И инфлацията кое ще е обезценила повече - кеша или апартите?
А виде ли сега как заради тези пусти имоти требва да раня децата с боклуци ... драма :-) , но както казах правя квото мога.....:-(
А ако ти кажа, че ядох НЕМСКО плодово мляко забравено след преместването с ЕДНА ГОДИНА изтекъл срок на годност.... Беше като ново.... Ово йе Немски квалитет .... Така щото днес сме на Белградска тема леко :-)
За келнер "под прикритие" си отличник ! Писането ти тук във форума не е мелодраматично , мелодраматичен е келнерския ти похват .
Извинявам се, че се включих в спора за сирената. Няма нужда да се навлиза в битовизми, защото от 10кладенеца може вода да се носи и все ще е изворна Впрочем, забелязала съм, че на някои места в северна Гърция плодове и зеленчуци, често са на доста по-високи цени от южната континентална част. Може да е и заради 50% по-платежоспособните българи, които населяват северното море
Конкретно, Атина е известна със седмичните пазари във всеки квартал, на които се предлага продукция от производители при голяма конкуренция
Още един пример за имот в Глифада, не съм го подбирала в някаква селекция, единственият ми критерий беше да има приветлив вид, добра гледка на околната среда https://en.spitogatos.gr/property/1111975689
140м2, 560 000Е
Реални метри, при това с невключена веранда, вероятно с нея ще е към 160м2 , с паркинг, с гледка към морето, 1ва линия от жилищната част на Глифада, до парк
Съпоставено със софийски имот от 2010(вече с изкривените добавки на общи части) би трябвало да се сравнява с апартамент от 200-220км2
Как бре,сега на 14 ти февруари бяхме в новия ресторант на Franco's под плазата ,на Орлов мост .Вино за двама,две пици със салата,и десерт за 46 лева. Под БНТ,и топ локейшъна,чисто нов ресторант,все едно си в Италия,
Стремя се да ям качествени продукти, не боклуци.
Ти трябва да се срамуваш - даваш на децата си отрова. Родопско чудо насипно от Кауфланд за 10 лева....Нямам думи.
А виде ли сега как заради тези пусти имоти требва да раня децата с боклуци ... драма :-) , но както казах правя квото мога.....:-(
А ако ти кажа, че ядох НЕМСКО плодово мляко забравено след преместването с ЕДНА ГОДИНА изтекъл срок на годност.... Беше като ново.... Ово йе Немски квалитет .... Така щото днес сме на Белградска тема леко :-)
Кой колкото може Джони / нямаш грам идея как се правят прИмоции в ритейлите /, ама е поне ясно колко те бива с цифрите щом плащаш двойна цена за сиреньето....:-)
Стремя се да ям качествени продукти, не боклуци.
Ти трябва да се срамуваш - даваш на децата си отрова. Родопско чудо насипно от Кауфланд за 10 лева....Нямам думи.
Туй не е достатъчно елитно за Джони. Той сравнява само най-скъпият ресторант в София с най-евтините в чужбина :-)
Истината е че в София трудно има вече читави заведения,но се намират,който е познавач и добър ценител намира,иначе не си струва вече да се ходи,цените до небесата,поръчваш уж нещо,и накрая ти носят нищо...
Маджаров вакуумиран на нормална цена във всички магазини е около 20 лева/кг.
Той купува отпадъците от насипната витрина, при това на промоция с 30% отстъпка и твърди, че било това средната цена за сиренето в София.
По същия начин - апартамент от 120 квадрата е обявен на 200.000 Евро без ДДС - средна цена 1667.
А в същност реалните квадрати са 80 и цената е 240.000/80=3000.
Алоууу спрете се с тоя Маджаров бре,отдавна биха палмово масло до откат,кой яде Маджаров още...наистина ли го купувате ?!!!
Купувам само гръцките внос от Лидъла,чат чат Елена в тенекото щото е за износ,и също Елби,щото са Видински и им знам масрафите...
Как бре,сега на 14 ти февруари бяхме в новия ресторант на Franco's под плазата ,на Орлов мост .Вино за двама,две пици със салата,и десерт за 46 лева. Под БНТ,и топ локейшъна,чисто нов ресторант,все едно си в Италия,
Туй не е достатъчно елитно за Джони. Той сравнява само най-скъпият ресторант в София с най-евтините в чужбина :-)
Коментар