IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Баровците строят къщи,стога с тия апартаменти.Апартаментите са за перачите,пак ще повторя качете се горе на Бонсовите поляни,да ги видите буквално за последно,от вчера има багери качени и техника като за небостъргач,като питаш какво ще правят...еми...малко по голяма къща ще е ...
    Съгласен съм. Но за къща си трябват разходи. Поддръжка непрекъснато. Не са хванали молива да смятат как без пара в лукс да живеят.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

2000€ струвало. Тез кинти не му покриват само парцела. А и се строи с право на строеж вероятно, само 1000 кв м ще са обезщетението сигурно. Как говорят на кило само. Ей нема един партиот от тех да построи една сграда па и у около Сточна гара да е и да ни разпродаде по един апарт на 2000.
      Баровците строят къщи,стога с тия апартаменти.Апартаментите са за перачите,пак ще повторя качете се горе на Бонсовите поляни,да ги видите буквално за последно,от вчера има багери качени и техника като за небостъргач,като питаш какво ще правят...еми...малко по голяма къща ще е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Продължава да те държи от снощи явно :-)
        Като струва новото по 2К макс на това място хайде построй няколко блока аз ще се напъна с ипотечка и ще ти изкупя всичкото по 2100...:-)
        Който има пари / а този явно има при това от доста време - каза, че още от 2000 година продават в Щатите софтуера си/ , не се скръндзави за ПРАВИЛНИТЕ брокери. Изпаднал е парцел/стара къща за тези 20 години, звъннали са му и го е купил. Няма никаква загадка. Даже сигурно можеш по адреса в АВ да провериш кога го е купил.
        Та бизнеса му е кристален - направил е софтуер за инвестиционни посредници по СВЕТА. Със сигурност пада яко кеш. Какво да пере от такъв бизнес бре Джони ?!?!? Иначе е ясно, че човека не е случаен - от първите завършили АУ у нас е направил контактите и събрал хора от края на 90-те да пишат код без пари / познати програмисти тогава взимаха около или дори под 1000 лева като пишеха примерно за Нортън на ишлеме/
        Почти сигурно има някоя и друга офшорка и тва е.
        Да по света се перат купиша пари с имоти основно чрез офшорки. Тук гледам как пишете как ставало у нас. Може ли да ми го опишеш стъпка по стъпка ? И кой пере - строителя или купувача ? Нали DEF купувачите на този трябва да имат ДОКАЗАНИ милионни доходи бре , за да може този да изпере. За пример последната ми покупка беше на реална стойност - всичко по банка, макар и преди няколко години. В този случай инвеститора е изпрал нещо, но за мен не е проблем защото всичко се декларира и се плащат данъци. А ако строителя ми продава и аз плащам кеш той какво точно ще изпере ?!?!
        Приказвате си ей така и си измисляте абсурдни схеми като това дето си описал горе / А има доказани доходи и ще си самопродаде/КУПИ през няколко стъпки с доказаните доходи за да изпере доказаните си доходи/, не че няма изпирания ама те са генерално тъпи и скъпи у нас....Двата варианта са ясни какви са по-горе.
        2000€ струвало. Тез кинти не му покриват само парцела. А и се строи с право на строеж вероятно, само 1000 кв м ще са обезщетението сигурно. Как говорят на кило само. Ей нема един партиот от тех да построи една сграда па и у около Сточна гара да е и да ни разпродаде по един апарт на 2000.
        Last edited by bulgarian lev; 13.02.2022, 19:13.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение

Боже, колко мъка има на този свят.
          Трагедия...докато тънчи и спестява от месечни разходи за елементарни нужди, стойността на влоговете им се топи като лански сняг

Коментар

Искам да ти кажа,че освен пазара,ниските цени и като цяло качество,натурална храна,много разнообразие,да не забравяме и това че отиваш и да си разнообразиш ежедневието,то си е шопинг екскурзия,мисля даже другия път да отида с преспиване,
            Ей така с ходене нагоре надолу се запознах с всякакви хора,приказваш си ,научаваш нови неща,всички са отворени,комуникативни..И като отидеш няколко пъти и вече знаеш кое къде,какво ,къде е найндобра цената,нови стоки,и продукти,и на финала къде беше Декември,отидох с 200 лева,още има кашкавал в хладилника и моцарела,толкова беша взимаш,че не можеш и да ги изядеш после..
            Боже, колко мъка има на този свят.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ей къде е одрин и туркие. Всеки месец до там и обратно со комбито. Дали да не си взема и ремарке
              Искам да ти кажа,че освен пазара,ниските цени и като цяло качество,натурална храна,много разнообразие,да не забравяме и това че отиваш и да си разнообразиш ежедневието,то си е шопинг екскурзия,мисля даже другия път да отида с преспиване,
              Ей така с ходене нагоре надолу се запознах с всякакви хора,приказваш си ,научаваш нови неща,всички са отворени,комуникативни..И като отидеш няколко пъти и вече знаеш кое къде,какво ,къде е найндобра цената,нови стоки,и продукти,и на финала къде беше Декември,отидох с 200 лева,още има кашкавал в хладилника и моцарела,толкова беша взимаш,че не можеш и да ги изядеш после..

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

Тия чужди лектори са бивши безработни.(като брокериците в СФ).Кой нормален американец ще се забие в Благоевград?
                Къде си виждал нормален американец?

Коментар

Тези прогнози,как мисллш ще се отразят на твоя джоб?Ти можеш ли да поемеш поскъпване ище и още и още ,за всичко от клечките за зъбо до колата и всички разходи за живот...в един момент ще клекнеш и ти...
                  Ей къде е одрин и туркие. Всеки месец до там и обратно со комбито. Дали да не си взема и ремарке
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

О нямам идея как е, но е имало чужди лектори, които са отбирали със сигурност сгодни младежи и младежки.
                    Тия чужди лектори са бивши безработни.(като брокериците в СФ).Кой нормален американец ще се забие в Благоевград?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982
                      Още ми стоят двете бутилки Ариел оригинал за по 5.00 лева от Одрин,купени Декември,едно пране излиза 0.20 стотинки,давам само извадка от пазара който реализирах там.Препарата е купен оригинал от Мигрос,супермаркета им там.
                      То и тухлите са сгодни в Турция.... за хора с доходи във валута извън Турция. А доходите им стигат ли да си купуват каквото и да е или леко изостават..... ?
                      https://www.numbeo.com/cost-of-livin...ayCurrency=EUR
                      Local Purchasing Power in Sofia is 86.51% higher than in Istanbul

Ако не си разбрал какво ти пиша ще поясня - когато/ако имотите станат ''евтини'' то е защото на народа не му е до имоти и не може да си ги позволи. Т.е. не си пожелавай да станат евтини имотите в София. Тогава ще се бориш да имаш хляб на масата.... и няма да мислиш за тухли въобще.
                      Last edited by pesimist4o na kvadrat; 13.02.2022, 16:12.

Коментар

АУ е на ниво ПУЦ.
                        О нямам идея как е, но е имало чужди лектори, които са отбирали със сигурност сгодни младежи и младежки.

Коментар

Тези прогнози,как мисллш ще се отразят на твоя джоб?Ти можеш ли да поемеш поскъпване ище и още и още ,за всичко от клечките за зъбо до колата и всички разходи за живот...в един момент ще клекнеш и ти...
                          Ами аз надали. Все пак съм живял през 90-те съзнателно и мога и с много малко и скромно.
                          Обаче голяма част от другите кандидат купувачи за първо жилище ще трябва да се примирят че както е на Запад ще бъдат наематели до края на живота им.... Наемите ще са сгодни. Ако трябва в даден момент и държавата ще им плаща наема към наемодателите ако те самите не могат....и т.н.

Коментар

Продължава да те държи от снощи явно :-)
                            Като струва новото по 2К макс на това място хайде построй няколко блока аз ще се напъна с ипотечка и ще ти изкупя всичкото по 2100...:-)
                            Който има пари / а този явно има при това от доста време - каза, че още от 2000 година продават в Щатите софтуера си/ , не се скръндзави за ПРАВИЛНИТЕ брокери. Изпаднал е парцел/стара къща за тези 20 години, звъннали са му и го е купил. Няма никаква загадка. Даже сигурно можеш по адреса в АВ да провериш кога го е купил.
                            Та бизнеса му е кристален - направил е софтуер за инвестиционни посредници по СВЕТА. Със сигурност пада яко кеш. Какво да пере от такъв бизнес бре Джони ?!?!? Иначе е ясно, че човека не е случаен - от първите завършили АУ у нас е направил контактите и събрал хора от края на 90-те да пишат код без пари / познати програмисти тогава взимаха около или дори под 1000 лева като пишеха примерно за Нортън на ишлеме/
                            Почти сигурно има някоя и друга офшорка и тва е.
                            Да по света се перат купиша пари с имоти основно чрез офшорки. Тук гледам как пишете как ставало у нас. Може ли да ми го опишеш стъпка по стъпка ? И кой пере - строителя или купувача ? Нали DEF купувачите на този трябва да имат ДОКАЗАНИ милионни доходи бре , за да може този да изпере. За пример последната ми покупка беше на реална стойност - всичко по банка, макар и преди няколко години. В този случай инвеститора е изпрал нещо, но за мен не е проблем защото всичко се декларира и се плащат данъци. А ако строителя ми продава и аз плащам кеш той какво точно ще изпере ?!?!
                            Приказвате си ей така и си измисляте абсурдни схеми като това дето си описал горе / А има доказани доходи и ще си самопродаде/КУПИ през няколко стъпки с доказаните доходи за да изпере доказаните си доходи/, не че няма изпирания ама те са генерално тъпи и скъпи у нас....Двата варианта са ясни какви са по-горе.
                            АУ е на ниво ПУЦ.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Пълни глупости. Не го познаваш, но твърдиш как бизнесът му бил кристален. Който си е имал вземане даване с него.нега да преценява.
                              Доказани доходи и България! Ти верно ли?
                              Да, нямам представа какъв е , но ако не лъже е ясно какъв му е бизнеса. Освен да е скрил малко приходи по офшорки нема кво друго да е направил.
                              Може би ще ги върне обратно с имоти.
                              С доказаните доходи не те разбирам какво имаш предвид, но да който си купи апарт при него / за да изпере той/ за 2 милиона ще му плати по банка и това ТРЯБВА да са доказани доходи.
                              Иначе това което описа в миналият пост е начин да докажеш доказани доходи от преди това....

Коментар

Кажи за панела в Слатина.Защо замина скоропостижно?
                                Продал е панела в Слатина?
                                Какво по дяволите стана ?
                                Не разбирам,дори не мога да повярвам...

Коментар

Working...
                                X