Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
2000€ струвало. Тез кинти не му покриват само парцела. А и се строи с право на строеж вероятно, само 1000 кв м ще са обезщетението сигурно. Как говорят на кило само. Ей нема един партиот от тех да построи една сграда па и у около Сточна гара да е и да ни разпродаде по един апарт на 2000.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Продължава да те държи от снощи явно :-)
Като струва новото по 2К макс на това място хайде построй няколко блока аз ще се напъна с ипотечка и ще ти изкупя всичкото по 2100...:-)
Който има пари / а този явно има при това от доста време - каза, че още от 2000 година продават в Щатите софтуера си/ , не се скръндзави за ПРАВИЛНИТЕ брокери. Изпаднал е парцел/стара къща за тези 20 години, звъннали са му и го е купил. Няма никаква загадка. Даже сигурно можеш по адреса в АВ да провериш кога го е купил.
Та бизнеса му е кристален - направил е софтуер за инвестиционни посредници по СВЕТА. Със сигурност пада яко кеш. Какво да пере от такъв бизнес бре Джони ?!?!? Иначе е ясно, че човека не е случаен - от първите завършили АУ у нас е направил контактите и събрал хора от края на 90-те да пишат код без пари / познати програмисти тогава взимаха около или дори под 1000 лева като пишеха примерно за Нортън на ишлеме/
Почти сигурно има някоя и друга офшорка и тва е.
Да по света се перат купиша пари с имоти основно чрез офшорки. Тук гледам как пишете как ставало у нас. Може ли да ми го опишеш стъпка по стъпка ? И кой пере - строителя или купувача ? Нали DEF купувачите на този трябва да имат ДОКАЗАНИ милионни доходи бре , за да може този да изпере. За пример последната ми покупка беше на реална стойност - всичко по банка, макар и преди няколко години. В този случай инвеститора е изпрал нещо, но за мен не е проблем защото всичко се декларира и се плащат данъци. А ако строителя ми продава и аз плащам кеш той какво точно ще изпере ?!?!
Приказвате си ей така и си измисляте абсурдни схеми като това дето си описал горе / А има доказани доходи и ще си самопродаде/КУПИ през няколко стъпки с доказаните доходи за да изпере доказаните си доходи/, не че няма изпирания ама те са генерално тъпи и скъпи у нас....Двата варианта са ясни какви са по-горе.Last edited by bulgarian lev; 13.02.2022, 19:13.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение
Боже, колко мъка има на този свят.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Искам да ти кажа,че освен пазара,ниските цени и като цяло качество,натурална храна,много разнообразие,да не забравяме и това че отиваш и да си разнообразиш ежедневието,то си е шопинг екскурзия,мисля даже другия път да отида с преспиване,
Ей така с ходене нагоре надолу се запознах с всякакви хора,приказваш си ,научаваш нови неща,всички са отворени,комуникативни..И като отидеш няколко пъти и вече знаеш кое къде,какво ,къде е найндобра цената,нови стоки,и продукти,и на финала къде беше Декември,отидох с 200 лева,още има кашкавал в хладилника и моцарела,толкова беша взимаш,че не можеш и да ги изядеш после..
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ей къде е одрин и туркие. Всеки месец до там и обратно со комбито. Дали да не си взема и ремарке
Ей така с ходене нагоре надолу се запознах с всякакви хора,приказваш си ,научаваш нови неща,всички са отворени,комуникативни..И като отидеш няколко пъти и вече знаеш кое къде,какво ,къде е найндобра цената,нови стоки,и продукти,и на финала къде беше Декември,отидох с 200 лева,още има кашкавал в хладилника и моцарела,толкова беша взимаш,че не можеш и да ги изядеш после..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Тия чужди лектори са бивши безработни.(като брокериците в СФ).Кой нормален американец ще се забие в Благоевград?
- 1 like
Коментар
� -
Тези прогнози,как мисллш ще се отразят на твоя джоб?Ти можеш ли да поемеш поскъпване ище и още и още ,за всичко от клечките за зъбо до колата и всички разходи за живот...в един момент ще клекнеш и ти...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
О нямам идея как е, но е имало чужди лектори, които са отбирали със сигурност сгодни младежи и младежки.ши безработни.(като брокериците в СФ).Кой нормален американец ще се забие в Благоевград?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982Още ми стоят двете бутилки Ариел оригинал за по 5.00 лева от Одрин,купени Декември,едно пране излиза 0.20 стотинки,давам само извадка от пазара който реализирах там.Препарата е купен оригинал от Мигрос,супермаркета им там.
https://www.numbeo.com/cost-of-livin...ayCurrency=EUR
Local Purchasing Power in Sofia is 86.51% higher than in Istanbul
Ако не си разбрал какво ти пиша ще поясня - когато/ако имотите станат ''евтини'' то е защото на народа не му е до имоти и не може да си ги позволи. Т.е. не си пожелавай да станат евтини имотите в София. Тогава ще се бориш да имаш хляб на масата.... и няма да мислиш за тухли въобще.Last edited by pesimist4o na kvadrat; 13.02.2022, 16:12.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
АУ е на ниво ПУЦ.
- 1 like
Коментар
� -
Тези прогнози,как мисллш ще се отразят на твоя джоб?Ти можеш ли да поемеш поскъпване ище и още и още ,за всичко от клечките за зъбо до колата и всички разходи за живот...в един момент ще клекнеш и ти...
Обаче голяма част от другите кандидат купувачи за първо жилище ще трябва да се примирят че както е на Запад ще бъдат наематели до края на живота им.... Наемите ще са сгодни. Ако трябва в даден момент и държавата ще им плаща наема към наемодателите ако те самите не могат....и т.н.
- 1 like
Коментар
� -
Продължава да те държи от снощи явно :-)
Като струва новото по 2К макс на това място хайде построй няколко блока аз ще се напъна с ипотечка и ще ти изкупя всичкото по 2100...:-)
Който има пари / а този явно има при това от доста време - каза, че още от 2000 година продават в Щатите софтуера си/ , не се скръндзави за ПРАВИЛНИТЕ брокери. Изпаднал е парцел/стара къща за тези 20 години, звъннали са му и го е купил. Няма никаква загадка. Даже сигурно можеш по адреса в АВ да провериш кога го е купил.
Та бизнеса му е кристален - направил е софтуер за инвестиционни посредници по СВЕТА. Със сигурност пада яко кеш. Какво да пере от такъв бизнес бре Джони ?!?!? Иначе е ясно, че човека не е случаен - от първите завършили АУ у нас е направил контактите и събрал хора от края на 90-те да пишат код без пари / познати програмисти тогава взимаха около или дори под 1000 лева като пишеха примерно за Нортън на ишлеме/
Почти сигурно има някоя и друга офшорка и тва е.
Да по света се перат купиша пари с имоти основно чрез офшорки. Тук гледам как пишете как ставало у нас. Може ли да ми го опишеш стъпка по стъпка ? И кой пере - строителя или купувача ? Нали DEF купувачите на този трябва да имат ДОКАЗАНИ милионни доходи бре , за да може този да изпере. За пример последната ми покупка беше на реална стойност - всичко по банка, макар и преди няколко години. В този случай инвеститора е изпрал нещо, но за мен не е проблем защото всичко се декларира и се плащат данъци. А ако строителя ми продава и аз плащам кеш той какво точно ще изпере ?!?!
Приказвате си ей така и си измисляте абсурдни схеми като това дето си описал горе / А има доказани доходи и ще си самопродаде/КУПИ през няколко стъпки с доказаните доходи за да изпере доказаните си доходи/, не че няма изпирания ама те са генерално тъпи и скъпи у нас....Двата варианта са ясни какви са по-горе.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Пълни глупости. Не го познаваш, но твърдиш как бизнесът му бил кристален. Който си е имал вземане даване с него.нега да преценява.
Доказани доходи и България! Ти верно ли?
Може би ще ги върне обратно с имоти.
С доказаните доходи не те разбирам какво имаш предвид, но да който си купи апарт при него / за да изпере той/ за 2 милиона ще му плати по банка и това ТРЯБВА да са доказани доходи.
Иначе това което описа в миналият пост е начин да докажеш доказани доходи от преди това....
Коментар
� -
Кажи за панела в Слатина.Защо замина скоропостижно?
Какво по дяволите стана ?
Не разбирам,дори не мога да повярвам...
Коментар
�
Коментар