Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от jore123 Разгледай мнение
Не съм ходил във Варшава, но Прага е много красив град в който ако изключим тълпите от туристи е доста приятно за живеене. На мен ми е интересно например как функционира пазара на имотите в Сърбия и по-точно в Белград - официално заплатите са по-ниски от тези в София ( около 800 евро средно при 1100 в София по последни данни ), а имот в Центъра на Белград е 5000 евра и 3000 извън центъра. Не коментираме качеството на живот - ходил съм само за 3 дена, но Белград ми се стори доста по-добре уреден град от София, но и все пак.
Цените на апартите не са толкова високи колкото пишеш. Имаше и 1 хубав проект до реката / Левчо ще се сети/, ама то при тези доходи какви наеми може човек да събере....
https://www.numbeo.com/cost-of-livin...ayCurrency=EURLast edited by pesimist4o na kvadrat; 14.02.2022, 19:51.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеНие тука се оплакваме, ама май цяла Източна Европа е полудяла - Варшава по-скъпо от Брюксел, а в Прага абсурдни цени, много над възможностите на местните:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТой песимимста какъвто е конспиратор...... ако прочете тая статия.... уйде коня у ряката!
https://www.24chasa.bg/novini/article/10875472
- Знам, телефона ми е изключен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Уникално е, че все още не си осъзнал ситуацията. Баровците купуват. Няма значение какво, просто купуват. Апартаменти, парцели, ниви, яхти, самолети, копчета за ръкавели... Няма да остане нищо. Цената в пари е почти без значение, защото тези пари нищо не струват. В случая имаме късмет, че сме периферия и някои от големите баровци още не са открили, че у нас все още останало нещо за купуване.
Колкото и да има се иска, само отлагат неизбежното. Дълговете растът по бързо от инфлацията заради "инвестиции" уж, които само ограбват бъдещото поколение. Айде тоя новия завод за батерии примерно е някакво изключение което може и да се върне като инвестиция, но всичко друго е леш.
Ето един от най-високо платените анализатори в света как вижда нещата от птичи поглед. Същия е отказвал работа като министър на финансите на Тръмп, както и пост в борда на Фед. Практически е обяснил всичко което се случва в момента https://www.youtube.com/watch?v=01vMtJUknwo
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Викаш по добре да дадеш 30к за 2-ро паркомясто вместо 2к за платформа.
Аз викам че е най-добре къще на село и си спираш на полянката пред къщи.
Няма природозащитници ама ИМА природа
Няма паркоместа ама ИМА места за паркиране
Няма мерки за чист въздух ама ИМА КРИСТАЛЕН въздух
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТой песимимста какъвто е конспиратор...... ако прочете тая статия.... уйде коня у ряката!
Тези суперкомпютри дето никнат като гъби нали не мислиш че се ползвам само за симулация на ядрени взривове :-)
По другата тема ако искаш се задълбай да видиш в Китай как се проследяват контактите на всеки заразен дни назад.....
Та Юлка, това не са конспирации, а реалности на новият свят. Аз няма какво да крия, та не се притеснявам, че евентуално нещо може да ме записва.... Вече никой не може да има тайни освен ако не живее в пещера и не излиза от нея....;-)
Иначе Каките може да се замислят по-сериозно по темата :-)
https://news.bg/health/seks-igrachki...e-momenti.htmlLast edited by pesimist4o na kvadrat; 14.02.2022, 16:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Само за последното не си прав. Повечето села са страшна смрат през отоплителния сезон. Всеки гори кой каквото има. Гуми, черги, стара боядисана дограма, ПДЧ... Едно време имаше някои села, където масово се крадеше ток. Само там нямаше смрад, но ги изловиха и сега и те кадят. Не знам защо държавата не изгради инфраструктура?!? За какво са ни тези патоци? А може да газифицират много села.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Викаш по добре да дадеш 30к за 2-ро паркомясто вместо 2к за платформа.
Няма мерки за чист въздух ама ИМА КРИСТАЛЕН въздух
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Люлин засега ми е неосъществена мечта с най-гоУемо РОИ. :-) Ама проблема е за целият град....
Иначе малко грубо звучи, но аз съм за МНОГО твърди мерки/глоби за подобни паркирания. И не , оправданието ама то общината не ни е създала паркоместа не ме интересува. Всеки сам трябва да си наеме паркомясто. Ето аз съм плащал по 30К евро за паркомясто в което държа кола за 1000 лева. Който не може да си позволи да си купи/наеме паркомясто просто няма да паркира кола в града .... , и съответният СТАР имот ако няма гаражи и паркоместа си е отново негов проблем , който САМ трябва да разреши без да накърнява чуждите интереси паркирайки в градинките....
Разбира се за бъдещите проекти тази щуротия с НЕдостатъчното паркоместа трябва да се реши законово.... Строителите ако трябва ще копаят 3 етажа надолу за да направят нужният брой иначе никакво разрешение. Сега гледам на някои места набутали некви платформи Ще държа коли на 2 етажа на 1 паркомясто. Що за щуротия..... Ама минава за разрешителните....
Няма мерки за чист въздух ама ИМА КРИСТАЛЕН въздухНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеПесимисте, ти в Люлин ли щеше да инвестираш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеКоли в столицата се оказаха надраскани със спрей, спукани гуми и счупени стъкла. Става въпрос за квартал "Люлин 2". По автомобилите са изписани и множество нецензурни изрази и символи.
Самите автомобили са паркирани на тротоари и зелени площи, а един от надписите гласи: Това е за пешеходци.
Живеещи в квартала не толерират вандалския акт, но винаги подават сигнали за неправилно паркиралите коли. Казват, че войната за паркоместа в „Люлин“ е от години, а глобите не спират нарушителите.
Те обясниха, че това се случва често в квартала им.
Песимисте, ти в Люлин ли щеше да инвестираш?
Иначе малко грубо звучи, но аз съм за МНОГО твърди мерки/глоби за подобни паркирания. И не , оправданието ама то общината не ни е създала паркоместа не ме интересува. Всеки сам трябва да си наеме паркомясто. Ето аз съм плащал по 30К евро за паркомясто в което държа кола за 1000 лева. Който не може да си позволи да си купи/наеме паркомясто просто няма да паркира кола в града .... , и съответният СТАР имот ако няма гаражи и паркоместа си е отново негов проблем , който САМ трябва да разреши без да накърнява чуждите интереси паркирайки в градинките....
Разбира се за бъдещите проекти това с НЕдостатъчното паркоместа трябва да се реши законово.... Строителите ако трябва ще копаят 3 етажа надолу за да направят нужният брой иначе никакво разрешение. Сега гледам на някои места набутали некви платформи Ще държа коли на 2 етажа на 1 паркомясто. Що за щуротия..... Ама минава за разрешителните....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.02.2022, 15:46.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеКоли в столицата се оказаха надраскани със спрей, спукани гуми и счупени стъкла. Става въпрос за квартал "Люлин 2". По автомобилите са изписани и множество нецензурни изрази и символи.
Самите автомобили са паркирани на тротоари и зелени площи, а един от надписите гласи: Това е за пешеходци.
Живеещи в квартала не толерират вандалския акт, но винаги подават сигнали за неправилно паркиралите коли. Казват, че войната за паркоместа в „Люлин“ е от години, а глобите не спират нарушителите.
А в моя квартал разчистиха всички незаконни бетонни гаражи, поставени преди 20-23 г.
Вероятно един ден ще решат нещо и за недостроените блокове на Акт 14 - или да се завършат или да се бутат.
Коментар
-
Коментар
-
Коли в столицата се оказаха надраскани със спрей, спукани гуми и счупени стъкла. Става въпрос за квартал "Люлин 2". По автомобилите са изписани и множество нецензурни изрази и символи.
Песимисте, ти в Люлин ли щеше да инвестираш?Last edited by pepe1234; 14.02.2022, 13:53.
Коментар
Коментар