Първоначално изпратено от pwise
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепетрогъсчо още дълго ще рути цените от стаята за малки хораДава под Наем 2-СТАЕН
град Пловдив, Христо Смирненски500 EUR
(6.67 EUR/m2)засега обаче не се избиват да ми гостуват.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Прикачвайте снимките като линк. Влизате в сайт като imgbb.com и качвате снимката от компютъра си. Отваряте я в нов прозорец и копирате линка. След това тоя линк във форума пак от бутона за изображение, но използвайки линк. Ето, вижте колко добре се чете:
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Не бих дал този съвет и на врага си! Всичко извън околовръстното особено в яката на Витоша е куца инвестиция.
Баба ми е от Бистрица и имам доста имоти там...ми не струват. Усойно, необосновано скъпо за тесни и стръмни улици.
Има локации на 10 мин пеша до метростанция, на по-ниски цени за който иска къща.
Ако искате планина то гледайте южната яка на Стара Планина. В Бистрица кокошките са си легнали, а в Локорско, Подгумер, Войняговци, Гниляне още снасят :-)))))))))))))
За мен много добра локация за къща са Абдовица, Миленков и Бусманци. В равното, в околовръстното и близо до трамвай и метро.
Пак в равното Казичене, Кривина и Враждебна също са отлична локация.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнениеСкучно меме
Да ти го обясня пак с думи прости, за да разбереш.
Предприятие с оборот 100мил. и печалба 10. За него работят 500 души(всички на минимална, за да ти следваме логиката)
За всеки един от тях допълнителните разходи ще са 153х500=76500лв.
При превалутиране на 100мил. и загуба от 0.5% са точно 500000 или половин милион.
Големия въпрос тук за хора с академични трудове е кое е по-голямото число от двете?
Включи се отново утре за безплатни уроци по математика за 5-ти клас.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
не е нужно да се чете, ще го разбереш когато му дойде времето
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Така е. От панелна душегубка у Дружба по-убаво нема. Е може би само Лулин, но не ми стигнаха парите за там защото едвам излязох с малка загуба от един инвестиционен фонд.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Трябва да видим доста сериозно влошаване на финансовите условия, за да се стигне до намаляване на лихвените проценти", казва Катрин Камински от AlphaSimplex Group, чийто фонд е реализирал почти 36% доходност през миналата година. "Инфлацията все още е проблем. Лихвите могат да бъдат по-високи за по-дълго време. Така че все още има наистина голям шанс да видим голяма волатилност вместо нова тенденция".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
не се чете
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
От незаконна къща без път и канал у бъзето е по добре.Last edited by два_таралежа; 13.11.2023, 20:36.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4129215[/ATTACH]
Няма шанс да се досетят, а и в деЦките е много по-уютно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4129215[/ATTACH]
Няма шанс да се досетят, а и в деЦките е много по-уютно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
за без пари - толкова
за пълната версия - платен абонамент!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеееее, как да следя темата с толкова триене?
за пълната версия - платен абонамент!!
- 1 like
Коментар
Коментар