Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Този на картата се вижда, че е в покрайнините на града и най-вече далеч от скъпите райони . Иначе Икономическият в София не съм сигурен дали е най-скъпото място в града . Там само Бай Пешето мечтае да си земе поради това , че не са го приели да учи :–)))). По спомен центъра на Атина също не е най-скъпото и желано място. Мисля, че Глифада е такова и там какво имаме ?!
Първото търсене в гугъл
https://www.realgreece.net/search?so...1645195342&p=2
Гледам цени 2-7000 квадратя на страницата.
А тези нива са ужасно високи за град с 40% по-лоша покупателна сила от София....:-)Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Виж как е на lidl.gr и ела пак като осъзнаеш , че заплатите в Атина са по-ниски от София.
Направо топ качество на живот. Нещо средно между глад и мизерия....:-)
ПП Джони в София има живот и извън Южният парк и цените са точно такива каквито са в нумбео.... засега....
Или сирене (не имитиращ продукт) за 13 лева
Цените са точно 50%-100% нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Начинът ти на разсъждение (или по-скоро цялостна липса на такова) само доказва тезата ми. Ти не си на повече от 20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Имаме 2-3 лета разлика, но аз съм се изнесъл от родителите си 15ина години по-рано.
Той живее в детската, аз съм бил пубер
Коментар
-
Този на картата се вижда, че е в покрайнините на града и най-вече далеч от скъпите райони на града. Иначе Икономическият в София не съм сигурен дали е най-скъпото в града . Там само Бай Пешето мечтае да си земе поради това , че не са го приели да учи там :–)))). По спомен центъра на Атина също не е най-скъпото и желано място. Мисля, че Глифада е такова и там какво имаме ?!
Първото търсене в гугъл
А тези нива са ужасно високи за град с 40% по-лоша покупателна сила от София....:-)
Това е изключение, на него обаче само довършителните струват сигурно 5000 на квадрат:
https://www.realgreece.net/pdetails?...estpage=search
Коментар
-
Ти си не по-малък дразнител. Някакъв пубер на половината на годините ми, нито един смислен анализ или коментар досега, само просташки заяждания. С такива като теб човек няма как да бъде толерантен и да се държи човешки - само шамари.
Той живее в детската, аз съм бил пубер
- 3 Харесвания
Коментар
-
Отново сравняваш Атина и София единствено по цени и заплати. Не отчиташ качеството на живот, което получаваш. Атина е уреден Европейски град.
А цените в София са вече поне 50% по-високи от дадените в Нумбео, за Атина не знам.
Направо топ качество на живот. Нещо средно между глад и мизерия....:-)
ПП Джони в София има живот и извън Южният парк и цените са точно такива каквито са в нумбео.... засега....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.02.2022, 23:40.
- 1 like
Коментар
-
Семейството ми е тук от Царско време, не че е толкова важно, не деля хората на това от къде са.
Ти обаче си особен тип дразнител, домъкнал си се отнякъде (или са те домъкнали) и не спираш да мрънкаш и плюеш.
Не знам кой би те изтрърпял и 20 мин на живо, сигурно за това си сам в детската и по цели дни и нощи фантазираш и нареждаш в нета
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Не знам къде и какво има Ботича) Този на картата се вижда, че е съвсем близо до икономическия университет и археологическия музей
Има ли нещо в широкия център на София в подобно състояние на подобна цена?
Първото търсене в гугъл
А тези нива са ужасно високи за град с 40% по-лоша покупателна сила от София....:-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.02.2022, 23:39.
- 1 like
Коментар
-
Напротив, всичко е нормално. В момента София във финансов план е много по-добро място за живеене.
https://www.numbeo.com/cost-of-livin...atchComparison
Това дали не е в района на Ботича ... най-евтините места в града....:-)
А цените в София са вече поне 50% по-високи от дадените в Нумбео, за Атина не знам.
Коментар
-
Хайде марш в Манастирски - там ти е мястото, при прошляците от твоята черга.
Градът бил негов. Да се смееш ли, да плачеш ли.
Ти обаче си особен тип дразнител, домъкнал си се отнякъде (или са те домъкнали) и не спираш да мрънкаш и плюеш.
Не знам кой би те изтрърпял и 20 мин на живо, сигурно за това си сам в детската и по цели дни и нощи фантазираш и нареждаш в нета
- 3 Харесвания
Коментар
-
Да бе, знаем че всички градове, села и паланки са на светлинни години от София.
Въпросът е ти кога ще освободиш града ми от присъствието си?
Градът бил негов. Да се смееш ли, да плачеш ли.
Коментар
-
Напротив, всичко е нормално. В момента София във финансов план е много по-добро място за живеене.
https://www.numbeo.com/cost-of-livin...atchComparison
Това дали не е в района на Ботича ... най-евтините места в града....:-)) Този на картата се вижда, че е съвсем близо до икономическия университет и археологическия музей
Има ли нещо в широкия център на София в подобно състояние на подобна цена?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Песи, да му снасям ли на момчето че в момента в Плевен вземам почти половината си чист доход от чужбина, пак от чистия доход съизмеримо...ако утре се кротна в Сф в същата структура ще вземам х2.
Яка работа....:-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.02.2022, 22:53.
Коментар
Коментар