IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Виж как е на lidl.gr и ела пак като осъзнаеш , че заплатите в Атина са по-ниски от София.
    Направо топ качество на живот. Нещо средно между глад и мизерия....:-)

ПП Джони в София има живот и извън Южният парк и цените са точно такива каквито са в нумбео.... засега....
    Кажи ми ресторант в София, където вечеря за двама (салата, основно, десерт) излиза 60 лева. Или кръчма, където има наливна бира за 3 лева.
    Или сирене (не имитиращ продукт) за 13 лева
    Цените са точно 50%-100% нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Начинът ти на разсъждение (или по-скоро цялостна липса на такова) само доказва тезата ми. Ти не си на повече от 20.
      От твоята уста в божиите уши

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Имаме 2-3 лета разлика, но аз съм се изнесъл от родителите си 15ина години по-рано.
        ​​​Той живее в детската, аз съм бил пубер
        Начинът ти на разсъждение (или по-скоро цялостна липса на такова) само доказва тезата ми. Ти не си на повече от 20.

Коментар

Този на картата се вижда, че е в покрайнините на града и най-вече далеч от скъпите райони на града. Иначе Икономическият в София не съм сигурен дали е най-скъпото в града . Там само Бай Пешето мечтае да си земе поради това , че не са го приели да учи там :–)))). По спомен центъра на Атина също не е най-скъпото и желано място. Мисля, че Глифада е такова и там какво имаме ?!
          Първото търсене в гугъл
          https://www.realgreece.net/search?so...1645195342&p=2
          Гледам цени 2-7000 квадратя на страницата.
          А тези нива са ужасно високи за град с 40% по-лоша покупателна сила от София....:-)
          Аз виждам средно 2500-3500, при това на картинките изглеждат доста прилично. Ако квадратурите са истински, си е направо 30% по-евтино от Лозенец.

Това е изключение, на него обаче само довършителните струват сигурно 5000 на квадрат:
          https://www.realgreece.net/pdetails?...estpage=search

Коментар

Ти си не по-малък дразнител. Някакъв пубер на половината на годините ми, нито един смислен анализ или коментар досега, само просташки заяждания. С такива като теб човек няма как да бъде толерантен и да се държи човешки - само шамари.
            Имаме 2-3 лета разлика, но аз съм се изнесъл от родителите си 15ина години по-рано.
            ​​​Той живее в детската, аз съм бил пубер

Коментар

Отново сравняваш Атина и София единствено по цени и заплати. Не отчиташ качеството на живот, което получаваш. Атина е уреден Европейски град.
              А цените в София са вече поне 50% по-високи от дадените в Нумбео, за Атина не знам.
              Виж как е на lidl.gr и ела пак като осъзнаеш , че заплатите в Атина са по-ниски от София.
              Направо топ качество на живот. Нещо средно между глад и мизерия....:-)

ПП Джони в София има живот и извън Южният парк и цените са точно такива каквито са в нумбео.... засега....
              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.02.2022, 23:40.

Коментар

Семейството ми е тук от Царско време, не че е толкова важно, не деля хората на това от къде са.
                Ти обаче си особен тип дразнител, домъкнал си се отнякъде (или са те домъкнали) и не спираш да мрънкаш и плюеш.
                Не знам кой би те изтрърпял и 20 мин на живо, сигурно за това си сам в детската и по цели дни и нощи фантазираш и нареждаш в нета
                Ти си не по-малък дразнител. Някакъв пубер на половината на годините ми, нито един смислен анализ или коментар досега, само просташки заяждания. С такива като теб човек няма как да бъде толерантен и да се държи човешки - само шамари.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Не знам къде и какво има Ботича ) Този на картата се вижда, че е съвсем близо до икономическия университет и археологическия музей
                  Има ли нещо в широкия център на София в подобно състояние на подобна цена?
                  Този на картата се вижда, че е в покрайнините на града и най-вече далеч от скъпите райони . Иначе Икономическият в София не съм сигурен дали е най-скъпото място в града . Там само Бай Пешето мечтае да си земе поради това , че не са го приели да учи :–)))). По спомен центъра на Атина също не е най-скъпото и желано място. Мисля, че Глифада е такова и там какво имаме ?!
                  Първото търсене в гугъл
                  https://www.realgreece.net/search?so...1645195342&p=2
                  Гледам цени 2-7000 квадратя на страницата.
                  А тези нива са ужасно високи за град с 40% по-лоша покупателна сила от София....:-)
                  Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.02.2022, 23:39.

Коментар

Напротив, всичко е нормално. В момента София във финансов план е много по-добро място за живеене.
                    https://www.numbeo.com/cost-of-livin...atchComparison
                    Това дали не е в района на Ботича ... най-евтините места в града....:-)
                    Отново сравняваш Атина и София единствено по цени и заплати. Не отчиташ качеството на живот, което получаваш. Атина е уреден Европейски град.
                    А цените в София са вече поне 50% по-високи от дадените в Нумбео, за Атина не знам.

Коментар

Хайде марш в Манастирски - там ти е мястото, при прошляците от твоята черга.
                      Градът бил негов. Да се смееш ли, да плачеш ли.
                      Семейството ми е тук от Царско време, не че е толкова важно, не деля хората на това от къде са.
                      Ти обаче си особен тип дразнител, домъкнал си се отнякъде (или са те домъкнали) и не спираш да мрънкаш и плюеш.
                      Не знам кой би те изтрърпял и 20 мин на живо, сигурно за това си сам в детската и по цели дни и нощи фантазираш и нареждаш в нета

Коментар

Да бе, знаем че всички градове, села и паланки са на светлинни години от София.
                        Въпросът е ти кога ще освободиш града ми от присъствието си?
                        Хайде марш в Манастирски - там ти е мястото, при прошляците от твоята черга.
                        Градът бил негов. Да се смееш ли, да плачеш ли.

Коментар

Напротив, всичко е нормално. В момента София във финансов план е много по-добро място за живеене.
                          Не знам къде и какво има Ботича ) Този на картата се вижда, че е съвсем близо до икономическия университет и археологическия музей
                          Има ли нещо в широкия център на София в подобно състояние на подобна цена?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Песи, да му снасям ли на момчето че в момента в Плевен вземам почти половината си чист доход от чужбина, пак от чистия доход съизмеримо...ако утре се кротна в Сф в същата структура ще вземам х2.
                            Сложни са Олимпийските възгледи. Накратко трябва да се взимат Европейски заплати, а цените на всичко да са 3 пъти по-ниски, а имотите поне 10 пъти по-евтини....
                            Яка работа....:-)
                            Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.02.2022, 22:53.

Коментар

Песи, да му снасям ли на момчето че в момента в Плевен вземам почти половината си чист доход от чужбина, пак от чистия доход съизмеримо...ако утре се кротна в Сф в същата структура ще вземам х2.
                              Last edited by bulgarian lev; 14.02.2022, 22:27.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                центъра на Атина, 85м2 при цена 1100е и наем за района 550е
                                https://www.spitogatos.gr/aggelia/1111794073
                                Може би, малко отрезвяване е нужно в София, поне за някои от централните райони

Коментар

Working...
                                X