IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Нямам нищо празно иначе бих ги приютил, но ти може да опиташ в Карлово....
    Иначе ако бежанците оберат всички тънки квартири лошо за цените на останалите....
    Още преди да тръгнат беше обявено че наемите ще са краткосрочни.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
      Това е търсенето от бежанците от групите за имоти
      Уважаеми наемодатели, търси се жилище под наем в гр. София за украинкси бежанци. 3 възрастни и 1 дете на 15 години. Хората идват от Одеса. Очаква се да пристигнат във вторник (08.03). Молбата им е ако може да предложите нещо обзаведено и на минимален наем поне за кратко време. Щом се установят ще може да плащат повече. Благодаря ви. 0899995915
      Нямам нищо празно иначе бих ги приютил, но ти може да опиташ в Карлово....
      Иначе ако бежанците оберат всички тънки квартири лошо за цените на останалите....

Коментар

• Това е търсенето от бежанците от групите за имоти
        Уважаеми наемодатели, търси се жилище под наем в гр. София за украинкси бежанци. 3 възрастни и 1 дете на 15 години. Хората идват от Одеса. Очаква се да пристигнат във вторник (08.03). Молбата им е ако може да предложите нещо обзаведено и на минимален наем поне за кратко време. Щом се установят ще може да плащат повече. Благодаря ви. 0899995915

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ха ха
          ти се моли да свърши войната.
          Че България ще попадне да го кажем под руско влияние и какво ще стане с имотите на идеологическия противник БЪЛГАРИЯ и българите.
          Моля се, защото страдат хора. Но точно тая война ми свърши отлична работа - сега руплата в сделките с египетски
          имоти струва 160 за долар Откак малоумните рушки власти им наложиха 30% комисиона за обмен хахахаха!

Инак за БГ-имотите грам не ми дреме, ще са на реалната си цена по 2 за лев. Нямам, не искам и да имам.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

Ако си на 50 години или повече колко струва застраховката?А ако си болен няма да те застрахова никой.Ама ти си хитър ,печелиш яко за сметка на банката.Банката като е на загуба как съществува се запитай.Ама тебе те знаем, даже Меркел ти плаща данъци.
            Ще ти кажа догодина За момента струва точно 16 евро месечно.
            Умен съм, факт. Банката си печели на база отпуснатите и пари от централната банка - и от депозитите на такива като Камиларя - на нулева лихва

ПП: Добре че ми напомни, имам пак да попълвам за връщане на данъци, Алелуя!

Коментар

Крети, хората не искат 100 годишен имот на майната си като твоят. У нас за такива имоти не трябва въобще кредит, а няколко заплати.
              Искат в голям град с нормални условия за живот.
              У вас няма живот в 90% от Територията, стойте си там Те затова и са по няколко заплати кокошарниците ви. У нас пък инфраструктурата навсякъде е по-добра от столицата у вас, та за нормалните условия да поговорим пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                Пробвай със заем директно от строител.
                Или джойнт моргидж, не знам нашите банки предлагат ли такъв?
                (не е задължително собствеността да е "джойнт", а само заема)

p.s.
                Аа, да - и един хранителен съвет:
                Избягвай Прингълс, нищо че не им е лош чипса.
                Че може да минеш за канибал!
                Няма нужда от подобни екзотики. Банките все още дават на 2,5% + надбавка средна лихва по депозити за добри доходи.

Коментар

Виртуалното нито топли, нито е сигурно :-)
                  Хубавото на виртуалното е, че можеш да си го запишеш на флашка и да минеш границата без проблем.
                  (лиценз, патент.......)

А я тури плевника у ръчната количка и го бутай до граничната застава!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Имотя след 30 години когато евентуално ще стане твой се превръща в КОТУР за изриване - т.е. НАНОВО трябва да го купиш поне половината за да стане като едно време. Междувременно са се появили ПО НОВИ И ПО ХУБАВИ. (и по лоши също)
                    Де всички да правеха основен ремонт на 30 години за половината стойност на имота. Строителите нямаше да се мъчат да строят и реализират нови сгради, а само с ремонти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение
                      Ясно ми е, просто се чудех какво ще предложат някои коментатори.
                      Пробвай със заем директно от строител.
                      Или джойнт моргидж, не знам нашите банки предлагат ли такъв?
                      (не е задължително собствеността да е "джойнт", а само заема)

p.s.
                      Аа, да - и един хранителен съвет:
                      Избягвай Прингълс, нищо че не им е лош чипса.
                      Че може да минеш за канибал!

Коментар

Ем, уморих се само идеи да ви давам! Светнах те за платените положителни Пцр-и (да караш карантина, за да избягаш от иглата), сега пак....... не знам вече колко имаш да ме черпаваш!
                        Има нещо такова :-)

Коментар

Хаха затва последното не съм се замислял.... Дългосрочна инвестиция....:-)
                          Ем, уморих се само идеи да ви давам! Светнах те за платените положителни Пцр-и (да караш карантина, за да избягаш от иглата), сега пак....... не знам вече колко имаш да ме черпаваш!

Коментар

Тъй де, ама знаеш приказката за кошницата и яйцата?
                            Дори да си набил всичко в циментовата кошница, пак добре е да има някаква диверсификация.
                            Не е лошо панелчетата да са в различни държави, че глей ко става......
                            Даже ако може едно парцелче от 10-на дка на Марс (+ двупосочен билет от Мъск) - най-добре.
                            Докато отшуми патърдията.
                            Хаха затва последното не съм се замислял.... Дългосрочна инвестиция....:-)

Коментар

Кристалното кълбо ми казва да инвестирам само в неща дет са ми под ръка и под мой контрол в голяма степен.
                              Онез имагинерните при тва извън мой контрол изцяло / 100% статист/ предпочитам да люпя семки и да пиша после - виде ли ко стаНА ?! :-)
                              Тъй де, ама знаеш приказката за кошницата и яйцата?
                              Дори да си набил всичко в циментовата кошница, пак добре е да има някаква диверсификация.
                              Не е лошо панелчетата да са в различни държави, че глей ко става......
                              Даже ако може едно парцелче от 10-на дка на Марс (+ двупосочен билет от Мъск) - най-добре.
                              Докато отшуми патърдията.

Коментар

Знам, знам. Понеже си "песимист на кубик" - тебе само мат'риалното те оправя!
                                Не го ли усетиш, почувствуваш...... не го признаваш!
                                (веселба да става)
                                Майтап, майтап, ама виелица през Март си е баш реалност. добре е човек да е на топло, сгодно и сигурно място :-)
                                Виртуалното нито топли, нито е сигурно :-)

Коментар

Working...
                                X