Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеТова е търсенето от бежанците от групите за имоти
Уважаеми наемодатели, търси се жилище под наем в гр. София за украинкси бежанци. 3 възрастни и 1 дете на 15 години. Хората идват от Одеса. Очаква се да пристигнат във вторник (08.03). Молбата им е ако може да предложите нещо обзаведено и на минимален наем поне за кратко време. Щом се установят ще може да плащат повече. Благодаря ви. 0899995915
Иначе ако бежанците оберат всички тънки квартири лошо за цените на останалите....
- 1 like
Коментар
-
Това е търсенето от бежанците от групите за имоти
Уважаеми наемодатели, търси се жилище под наем в гр. София за украинкси бежанци. 3 възрастни и 1 дете на 15 години. Хората идват от Одеса. Очаква се да пристигнат във вторник (08.03). Молбата им е ако може да предложите нещо обзаведено и на минимален наем поне за кратко време. Щом се установят ще може да плащат повече. Благодаря ви. 0899995915
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха
ти се моли да свърши войната.
Че България ще попадне да го кажем под руско влияние и какво ще стане с имотите на идеологическия противник БЪЛГАРИЯ и българите.
имоти струва 160 за доларОткак малоумните рушки власти им наложиха 30% комисиона за обмен хахахаха!
Инак за БГ-имотите грам не ми дреме, ще са на реалната си цена по 2 за лев. Нямам, не искам и да имам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Ако си на 50 години или повече колко струва застраховката?А ако си болен няма да те застрахова никой.Ама ти си хитър ,печелиш яко за сметка на банката.Банката като е на загуба как съществува се запитай.Ама тебе те знаем, даже Меркел ти плаща данъци.За момента струва точно 16 евро месечно.
Умен съм, факт. Банката си печели на база отпуснатите и пари от централната банка - и от депозитите на такива като Камиларя - на нулева лихва
ПП: Добре че ми напомни, имам пак да попълвам за връщане на данъци, Алелуя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Крети, хората не искат 100 годишен имот на майната си като твоят. У нас за такива имоти не трябва въобще кредит, а няколко заплати.
Искат в голям град с нормални условия за живот.Те затова и са по няколко заплати кокошарниците ви. У нас пък инфраструктурата навсякъде е по-добра от столицата у вас, та за нормалните условия да поговорим пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеПробвай със заем директно от строител.
Или джойнт моргидж, не знам нашите банки предлагат ли такъв?
(не е задължително собствеността да е "джойнт", а само заема)
p.s.
Аа, да - и един хранителен съвет:
Избягвай Прингълс, нищо че не им е лош чипса.
Че може да минеш за канибал!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеВиртуалното нито топли, нито е сигурно :-)
(лиценз, патент.......)
А я тури плевника у ръчната количка и го бутай до граничната застава!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Имотя след 30 години когато евентуално ще стане твой се превръща в КОТУР за изриване - т.е. НАНОВО трябва да го купиш поне половината за да стане като едно време. Междувременно са се появили ПО НОВИ И ПО ХУБАВИ. (и по лоши също)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнениеЯсно ми е, просто се чудех какво ще предложат някои коментатори.
Или джойнт моргидж, не знам нашите банки предлагат ли такъв?
(не е задължително собствеността да е "джойнт", а само заема)
p.s.
Аа, да - и един хранителен съвет:
Избягвай Прингълс, нищо че не им е лош чипса.
Че може да минеш за канибал!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕм, уморих се само идеи да ви давам! Светнах те за платените положителни Пцр-и (да караш карантина, за да избягаш от иглата), сега пак....... не знам вече колко имаш да ме черпаваш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеХаха затва последното не съм се замислял.... Дългосрочна инвестиция....:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТъй де, ама знаеш приказката за кошницата и яйцата?
Дори да си набил всичко в циментовата кошница, пак добре е да има някаква диверсификация.
Не е лошо панелчетата да са в различни държави, че глей ко става......
Даже ако може едно парцелче от 10-на дка на Марс (+ двупосочен билет от Мъск) - най-добре.
Докато отшуми патърдията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеКристалното кълбо ми казва да инвестирам само в неща дет са ми под ръка и под мой контрол в голяма степен.
Онез имагинерните при тва извън мой контрол изцяло / 100% статист/ предпочитам да люпя семки и да пиша после - виде ли ко стаНА ?! :-)
Дори да си набил всичко в циментовата кошница, пак добре е да има някаква диверсификация.
Не е лошо панелчетата да са в различни държави, че глей ко става......
Даже ако може едно парцелче от 10-на дка на Марс (+ двупосочен билет от Мъск) - най-добре.
Докато отшуми патърдията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЗнам, знам. Понеже си "песимист на кубик" - тебе само мат'риалното те оправя!
Не го ли усетиш, почувствуваш...... не го признаваш!
(веселба да става)
Виртуалното нито топли, нито е сигурно :-)
- 1 like
Коментар
Коментар