Първоначално изпратено от Zalmoxis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Да не стават грешки, аз не съм от ранно пенсиониращите се. Нямам претенции да се представям за какъвто и да е. Във форума съм защото на такива места понякога има хора, които шерват полезна информация ( проверяема информация по темата, не мечти за себе си)
През 2008 г After Dark ми написа на лично какво се гледа, като се купува апартамент. И аз купих,
Предполагам човекът още пише под друг ник.
Коментар
� -
Да не стават грешки, аз не съм от ранно пенсиониращите се. Нямам претенции да се представям за какъвто и да е. Във форума съм защото на такива места понякога има хора, които шерват полезна информация ( проверяема информация по темата, не мечти за себе си)
Дай пример, сподели полезна информация по темата?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Една част от хората в темата се познават по между си. Новодошлите ги "четат" лесно.
Ако поостанеш, може да почнеш да отсяваш, ако имаш желание, ако не... успех с ранното пенсиониране.
Поздрави!
- 1 like
Коментар
� -
Колега, може ли да аргументирате по някакъв начин това което сте написали или смятате , че Вашите празни приказки имат стойност ?
Аз съм нов във форума, но дори и за 2 дни се забелязва , че има няколко индивида , които скачат на персонални оценки без да имат идея за бекграунда на хората срешу тях. Аз мразя да шеравам персонална информация в анонимни форуми защото е безмислено. Ако някой толкова пък иска да се похвали с нешо има LinkdIn или в краен случай Фейса, където фактите са поне до някаква степен проверяеми. Тука хора пишат как продали 2-3 "апарта" през март, купили акции на Тесла миналата година и какво ли не, Аре моля Ви се спрете с тия wanabe излагации, Ако правите удари с невдижими имоти и акции първо нямаше да пишете в този форум защото щяхте да имате по-интересни неща за вършене и второ въобше нямаше да обсъждате апартаменти точно пък в България. Има примерно една камара хора на по 35 за които FIRE не е само акроним, но тяхния успех им е донесъл самочувствие и нямат нужда да си измислят паралелен живот по анонимни форуми.
Стойността на мението на човек зависи от кредибилитито му (потърсете в google credibility). Ако клошар на Витошка Ви каже , че сте looser бихте ли се засегнали ? А бихте ли се засегнали ако шефа или съпругата Ви Ви го кажат ? Вие сте в анонимен форум и Вашето кредибилити е 0 по дефиниция, при това положение личното Ви мнение за мен или за каквото и да е било има нулева стойност освен ако не е подплатено с някаква логика и факти, който са проверяеми и биха създали кредибилити. Така че , много Ви благодаря за оценките , но както вече казах, докато не добавите проверяеми факти те нямат стойност и можете да си ги заврете на тъмното място.
Ако поостанеш, може да почнеш да отсяваш, ако имаш желание, ако не... успех с ранното пенсиониране.
Поздрави!
- 1 like
Коментар
� -
Ердоганя цепи мрака ..
https://www.investor.bg/po-sveta/453...shtata-351858/
Ердоган обяви мерки срещу растящите цени на жилищата
Хората, които превръщат спестяванията си от чуждестранна валута в лири, ще получават по-евтини жилищни заеми
Коментар
� -
https://novini247.com/novini/narastv...u_4428079.html
Хората стават все по-негативно настроени за покупка на жилище !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Нарастване на скептицизма в оценките и упованията на потребителите у нас през април 2022 спрямо януари, регистрира Националният статистически институт (НСИ).
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Колега, от няколкото поста си личи от километър, че сте млад и зелен. Не познавате цифрите макар и да ги има на хиляди места в нета какви са. Имате толкова големи заблуди от загубата на връзката между желаното и реалното, че е безсмислено да ги разяснявам една по една :-)
Ще поседите няколко години в темата и при наличие на потенциал ще започнете да ги чистите една по една.... или пък не .... Някои никога не могат да го направят поради липсата на кеш или топки / дамите да ме извинят/ ....
Аз съм нов във форума, но дори и за 2 дни се забелязва , че има няколко индивида , които скачат на персонални оценки без да имат идея за бекграунда на хората срешу тях. Аз мразя да шеравам персонална информация в анонимни форуми защото е безмислено. Ако някой толкова пък иска да се похвали с нешо има LinkdIn или в краен случай Фейса, където фактите са поне до някаква степен проверяеми. Тука хора пишат как продали 2-3 "апарта" през март, купили акции на Тесла миналата година и какво ли не, Аре моля Ви се спрете с тия wanabe излагации, Ако правите удари с невдижими имоти и акции първо нямаше да пишете в този форум защото щяхте да имате по-интересни неща за вършене и второ въобше нямаше да обсъждате апартаменти точно пък в България. Има примерно една камара хора на по 35 за които FIRE не е само акроним, но тяхния успех им е донесъл самочувствие и нямат нужда да си измислят паралелен живот по анонимни форуми.
Стойността на мението на човек зависи от кредибилитито му (потърсете в google credibility). Ако клошар на Витошка Ви каже , че сте looser бихте ли се засегнали ? А бихте ли се засегнали ако шефа или съпругата Ви Ви го кажат ? Вие сте в анонимен форум и Вашето кредибилити е 0 по дефиниция, при това положение личното Ви мнение за мен или за каквото и да е било има нулева стойност освен ако не е подплатено с някаква логика и факти, който са проверяеми и биха създали кредибилити. Така че , много Ви благодаря за оценките , но както вече казах, докато не добавите проверяеми факти те нямат стойност и можете да си ги заврете на тъмното място.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
Кои активи , токсичните дето ги купуваха преди това ли ? И кой ще им ги купи ? Може би отново "ТЕ" с новопринтирани пари .
https://www.youtube.com/watch?v=4rFzPlEcBcY
Last edited by ejonny2376; 11.05.2022, 16:57.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАах, ето това вече са ИНВЕСТИТОРИ в ИМОТИ!
Българите, които са вложили пари в имоти планират краткосрочното им отдаване под наем. Всяко от жилищата се намира в сграда с охрана, почистване на жилищата, басейн и всички екстри. Доходността от такъв род инвестиция е около 12-15% на година, след приспадане на разходите за поддръжка.
https://www.24chasa.bg/novini/article/11556044
Коментар
� -
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
Кои активи , токсичните дето ги купуваха преди това ли ? И кой ще им ги купи ? Може би отново "ТЕ" с новопринтирани пари .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Ще продават активи. Това е решението!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Ще продават активи. Това е решението!
- 1 like
Коментар
� -
Аах, ето това вече са ИНВЕСТИТОРИ в ИМОТИ!
Българите, които са вложили пари в имоти планират краткосрочното им отдаване под наем. Всяко от жилищата се намира в сграда с охрана, почистване на жилищата, басейн и всички екстри. Доходността от такъв род инвестиция е около 12-15% на година, след приспадане на разходите за поддръжка.
https://www.24chasa.bg/novini/article/11556044
Коментар
� -
ХА ХА ХА
https://www.investor.bg/novini/130/a...comment-newest
Почнаха всеки ден да предупреждават овцете за ГОЛЯМОТО СТРИГАНЕ !!!!!!!!!!!
Мюлер от ЕЦБ: Банката може да представи очакванията си за лихвите през юни
Забавянето на промените по паричната политика би било рискова стратегия, смята управителят на Германската централна банка Йоахим Нагел
Трябва да действаме на фона на инфлацията в еврозоната, която продължава да се ускорява", категоричен бе Нагел по време на реч в Елтвил, Германия.
Според него промените по паричната политика трябва да са "постепенни и на база постъпващите данни", но всяко забавяне "би било рискова стратегия". "Колкото повече се разширява инфлационният натиск, толкова по-голяма е необходимостта от много силно и рязко лихвено повишение", допълни Нагел.
Коментар
�
Коментар