If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ЕЦБ хубу свялят лихвите , ма не знам шо това е повод за радост ? Какво обшо имат лихвите на ЕЦБ с България. ЕЦБ като ги вдигаше, БГ банките ги сваляха. Сега не ви ли притеснява малко че ЕЦБ ги сваля ?
Добре де. Аз питах 3 пъти има ли кредитно бюро. Казах ли нешо за туземци? В мое оправдание ше кажа че този регистър е създаден 2009 когато вече не бях в БГ та няма как да го знам. Сега благодарение на Вас се просветих.
Гледам го този регистър, електронен подпис, нотариално заверени подписи, 14 дни за получаване на справка по пощата ... какви са тия простотии ? Някой от Вас проверявал ли е какви кредити има на името си или какъв му е моментния кредитен рейтинг (всъшност има ли кредитен рейтинг или е само регистриране на кредити). Аз не виждам как мога да го направя оттук.
Създаден е 2009. Ми да не се обиждаш ма до 2009 какво е било ? Друг регистър ли е имало? Ако не е имало , по твоята логика трябва да сме били туземци. Само за сравнение, Experian, което е едно от 3-те топ кредитни бшра в САШ е създадено през 60-те а има офис в София от 2004, 5 години преди регистъра на БНБ да бъде създаден.Та няма да се учудя ако карантиите на регистъра на БНБ се подържат от Experian по някакви техни си причини.
фростчо, ти за деца не се притеснявай
много малко женски пиленца идват да снесат в гнездо
населено с родителите и бабата на врабеца
ратко, по тая деликатна линия го бях зачесал оная вечер. Фростчо обаче, се оказа прекалено обигран и извъртя разговора в посока имотна доходност. Отдалеч се вижда, задаващото, мощно инвеститорско съсловие, което ще радва племенници и братовчеди с наследство.
Казва се централен регистър на длъжниците.
Наистина ли водите полемика с такива индивиди? Хора неграмотни, които нямат представа от света, се включват в дискусия за имоти, които никога не са имали. Убеждавам се, че живущите в хамерика са най отчайващите гастери в света, за пореден път. Имам съученик, който толкова мразеше бг, че замина преди двадесетина години там като се закле че никога няма да стъпи повече тук. За тези години остана дърт ерген, смени около 20 работни места, набълбука се с кредити и до колкото виждам в нета , го съдят за невърнати суми и за домашно насилие над някаква кака)) Страхотна кариера.
Е как пък все на теб се падат такива познатите бе ? Аз що познавам нормални хора а ти все неудачници, биячи на жени и подобни ? В какво училище си ходил бе човек? ТВУ ?
Както виждаш и този пост е с безупречни Ш и Щ. Чакам снимките на къщите ти.
На 49. Смятай, вече имам внуци,а вие на тая възраст живеете сами като тръстики по квартири и мизерии..да не се окаже, че сте по дъртички от мен, гълъбчета бездомни ))) само не ми казвайте че сте на по 30, моля хахах
Има нещо доста кофти в старите ергени след четиридесетте, мога да позная такъв по външния вид, колкото и да се мъчи да се поддържа.
Човече какво се превъзбуди бе ? До Март месец беше pwise и се оплакваше че си сам и не можеш да си купиш жилище, после смени ника и се изля рога на изобилието, та внуци , та къщи и в Испания и в БГ ... Айде къщите може да са наследство, но децата и внуците откъде ? С къщите ли дойдоха ?
Доколкото си спомням щеше да пуснеш снимки на къщите ако аз поствам с правилни Ш и Щ. Ето поствам. Твой ред е . Дай да те видим какъв си имотовладелец.
Ама, ти наистина май си убеден, че тук живеят туземци? Има Централен кредитен регистър, където има инфо за всеки кредит до стотинка!
Добре де. Аз питах 3 пъти има ли кредитно бюро. Казах ли нешо за туземци? В мое оправдание ше кажа че този регистър е създаден 2009 когато вече не бях в БГ та няма как да го знам. Сега благодарение на Вас се просветих.
Гледам го този регистър, електронен подпис, нотариално заверени подписи, 14 дни за получаване на справка по пощата ... какви са тия простотии ? Някой от Вас проверявал ли е какви кредити има на името си или какъв му е моментния кредитен рейтинг (всъшност има ли кредитен рейтинг или е само регистриране на кредити). Аз не виждам как мога да го направя оттук.
Създаден е 2009. Ми да не се обиждаш ма до 2009 какво е било ? Друг регистър ли е имало? Ако не е имало , по твоята логика трябва да сме били туземци. Само за сравнение, Experian, което е едно от 3-те топ кредитни бшра в САШ е създадено през 60-те а има офис в София от 2004, 5 години преди регистъра на БНБ да бъде създаден.Та няма да се учудя ако карантиите на регистъра на БНБ се подържат от Experian по някакви техни си причини.
Накавръка докато вдигне лихвите в България, останалите ще ги смъкнат....
Че и писма им писа, с наставления какво да правят, тез не и не, пак смъкват. Поне престана да се излага тука, само отчаяно изписуква под някоя статия за имотите.
Естествено. На мен всичко ми се дава наготово, слава Богу.
Защо да се напрягам?!
Екстра си така. Имоти не купуваш, но чекаш от други. Жена и деца пак нямаш, да не се напрягаш... други се напрягат в кревата. То и имотите ти накрая при чужди деца ще идат...
Ти на колко си години? Сигурно гониш 70-така, а си тръгнал да даваш акъл на 40 годишните...Няма ли пенсионерски клуб при теб?
На 49. Смятай, вече имам внуци,а вие на тая възраст живеете сами като тръстики по квартири и мизерии..да не се окаже, че сте по дъртички от мен, гълъбчета бездомни ))) само не ми казвайте че сте на по 30, моля хахах
Има нещо доста кофти в старите ергени след четиридесетте, мога да позная такъв по външния вид, колкото и да се мъчи да се поддържа.
Щото ако не, ще си останеш наемател докато хвърлиш топа, нали знаеш? Сигурно ти е гадно, ама както се казва, живи и здрави. Тъкмо няма да се занимаваш с жени, семейство, глупости…щот нали знаеш че никоя жена даже и грозната, няма да се хване с неудачник под наем.
Децата ми си имат собствени деца, имоти и коли, за разлика от тебе… но за твоят провал и виновен Путин и комунистите, извинен си ))
О, ама ти си бил дядка... Олелее...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
фростчо, ти за деца не се притеснявай
много малко женски пиленца идват да снесат в гнездо
населено с родителите и бабата на врабеца
Не е точно така:
аз си купих апартамент на 29 г. и го ремонтирах и обзавеждах 1 г. И очаквах, че ще има наплив от мацки и спалничката ще казва "скръц, скърц". Но не се получи така.
Коментар