IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

То да беше само за телефонистите.... Що Астика се е разляла по детските и колко още тепърва ще се разлива
    аз мислех, че любимата бира за децката е ариана
    даже май и реклама съм гледал

сам в децката с ариана, докато я няма мама
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Аз... Обаче не реших въпроса, ако и да беше нанесена в кадастъра. 2001ва е къщата. Има партиди за всичко. Съседите ми казаха да бутна на един конкретен човек, обаче по тоя път не тръгвам.

Сбърках и с нотариуса, защото изповядахме продажба на парцела все едно е празен.

Реално нямам никаква енергия да правя къщата, нито да я бутам.
      ​​​​
      точно такъв собственик търся
      пращай параметрите на лс
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
        Някой да е купувал парцел с неузаконена постройка? Искам един парцел, но има къща за бутане нанесена в кадастъра и май в плана, но не е законна - трябва удостоверение за търпимост, съгласие на съседи и т.н.. На продавачите много не им се занимава да я узаконят и се чудя дали е много сложна процедурата директно да я бутна ако я купя така и ако са склонни да коментираме цената на базата на това? Но не съм се занимавал никога с такъв казус.
        Аз... Обаче не реших въпроса, ако и да беше нанесена в кадастъра. 2001ва е къщата. Има партиди за всичко. Съседите ми казаха да бутна на един конкретен човек, обаче по тоя път не тръгвам.

Сбърках и с нотариуса, защото изповядахме продажба на парцела все едно е празен.

Реално нямам никаква енергия да правя къщата, нито да я бутам.
        ​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тук имаше един колега, забравил съм му името
          той погреба всички телефонисти още 2015-та някъде
          защото се появил чат бот или нещо такова

9 години по-късно телефонистите още купуват имоти а той сигурно пие биричка от пласмасова бутилка в децката
          То да беше само за телефонистите.... Що Астика се е разляла по детските и колко още тепърва ще се разлива

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
            Някой да е купувал парцел с неузаконена постройка? Искам един парцел, но има къща за бутане нанесена в кадастъра и май в плана, но не е законна - трябва удостоверение за търпимост, съгласие на съседи и т.н.. На продавачите много не им се занимава да я узаконят и се чудя дали е много сложна процедурата директно да я бутна ако я купя така и ако са склонни да коментираме цената на базата на това? Но не съм се занимавал никога с такъв казус.
            Щом е нанесена си вадиш документ за търпимост. Искай го от продавача, иначе сваляш поне 1000лв. Питай ги в общината кадастъра от кога е и дали могат да ти издадат. Буташ строиш НОВА на нейно място и го пишеш ремонт
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Някой да е купувал парцел с неузаконена постройка? Искам един парцел, но има къща за бутане нанесена в кадастъра и май в плана, но не е законна - трябва удостоверение за търпимост, съгласие на съседи и т.н.. На продавачите много не им се занимава да я узаконят и се чудя дали е много сложна процедурата директно да я бутна ако я купя така и ако са склонни да коментираме цената на базата на това? Но не съм се занимавал никога с такъв казус.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Хубаво де, нека така да е. Ще се направя, че не съм запознат. Давай направо фирмите (западни/български), където за специалисти (не мениджърски роли) плащат чисто по над 5к месечно. И да уточним, че не говорим за ай ти, може да има ай ти компании, но за позиции, които не са точно в ай ти отдел. Казвай им имената и да видим. Защото аз лично за себе си знам за доста западни фирми, където за специалисти трудно дават повече от 3000-3500 нето.
                Апропо, в линкдин в действителност има обяви, но там няма как да видим обявени заплати. Но съм останал с впечатлението, че същите обяви присъстват и в джобса, така или иначе.
                ICON, IQVIA, Syneos, Labcorp, Comac, Arensia, и т.н. в сферата работят десетки хиляди хора на най-различни позиции, хората с опит на 6-7-8 години взимат над 5к лв. На ръководни позиции средно ниво над 7-8-9к лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

А па я мислим дека 2024 мяза на връО от лето 2017-то
                  Аз 2017 купих за 22,5к€ 86кв в АТИНА. баш на връо беше ама на ЕВТИНИЯТА.

Ето да видиш сега по колко са:
                  https://www.xe.gr/en/property/result...nimum_level=L1
                  Last edited by bota156; 16.10.2024, 12:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Накрая ще излезе, че си персонал в някой швабски хостел, пълен с рязани, или градинар на свободна практика. Много лъжете в тоя форум ве
                    много го повиши жонката, той е по масажите в подземията до гарата... "открива таланти" там...

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

От 1 месец чета от 5-6 американски анализатори за уникалните прилики 2007г и 2024г. Чака ни намаление на лихвите до 2% и КРАХ 2025. И ще е по лош от 2008г че тогава само спекулантите финансовия сектор, сега капут реалния. 2019 извадиха зайчето "ковид", сега да видим дали ще измислят ново успешно зайче за отлагане на неизбежното
                      А па я мислим дека 2024 мяза на връО от лето 2017-то

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Всичко това финасирано с кредити, нов дълг и пр., т.е. с увеличаване на паричната маса. Фатално в дългосрочен план.
                        От 1 месец чета от 5-6 американски анализатори за уникалните прилики 2007г и 2024г. Чака ни намаление на лихвите до 2% и КРАХ 2025. И ще е по лош от 2008г че тогава само спекулантите финансовия сектор, сега капут реалния. 2019 извадиха зайчето "ковид", сега да видим дали ще измислят ново успешно зайче за отлагане на неизбежното

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

.....................

Българската икономика се радва на добри дни, благодарение на бума на НИ, строителните дейности и свързаните с това отрасли и силното вътрешно потребление.
                          Всичко това финасирано с кредити, нов дълг и пр., т.е. с увеличаване на паричната маса. Фатално в дългосрочен план.

Едно е да произведеш електромобил и да го изнесеш към Китай. Или да произведеш ток и да го продадеш скъпо на съседите (както правехме,преди да съсипят енергетиката по нарежане на Козяк).

Друго е държавата да емитира нов дълг, за да го раздаде на чиновници за увеличение на пенсии, заплати и ДМС-та, а увеличената ликвидност в банките (тези пари се вливат в резервите на банките) да доведе до нови и нови ипотеки (мултипликатор по X).
                          Last edited by ejonny2376; 16.10.2024, 11:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Не само тях, за 1-2 години напредъкът е толкова сериозен, че не ми се мисли след 5 години...

Програмирането например е следване на много стриктни правила - всяка липсваща скоба или точка е фатална. Повечето днешни програмистчета нямат идея от същността материята,те пишат код по дадена задача. Дoстатъчно е да обясниш правилно заданието, после хамалогията не е никакъв проблем за AI. А повярвай ми, АI е супер добър в разбирането на това,което го питаш. Дори съм си правил експерименти със задачи от Националния Кръг на Олимпиадата по математика. Все още не е способен да дава пълни и правилни решения. Но дава много добри идеи. И разбира перфектно каква точно е задачата, извлича инфото от контекста - независимо как си записал уравнението примерно, как си дал означенията...Комбинацията от AI и опитния човек (който да даде задачата и да ръководи AI-то) ще бъде убийствена и ще направи напълно излишни всички в екипа, които само изпълняват ( а те са масата).

Българската икономика се радва на добри дни, благодарение на бума на НИ, строителните дейности и свързаните с това отрасли и силното вътрешно потребление.
                            Last edited by mibova; 16.10.2024, 11:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение

Има недуразомение, защото хората гледат jobs.bg и от там черпят цялото познание за пазара . Ами, ако просто обявите в Jobs.bg, падат амммм, защото фирмите публикуват в linkedIn, а не в Jobs ?
                              Хубаво де, нека така да е. Ще се направя, че не съм запознат. Давай направо фирмите (западни/български), където за специалисти (не мениджърски роли) плащат чисто по над 5к месечно. И да уточним, че не говорим за ай ти, може да има ай ти компании, но за позиции, които не са точно в ай ти отдел. Казвай им имената и да видим. Защото аз лично за себе си знам за доста западни фирми, където за специалисти трудно дават повече от 3000-3500 нето.
                              Апропо, в линкдин в действителност има обяви, но там няма как да видим обявени заплати. Но съм останал с впечатлението, че същите обяви присъстват и в джобса, така или иначе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Нали преди ни беше казал, че си ИТ мениджър? И ръководиш проекти в сферата на ИКТ.
                                Накрая ще излезе, че си персонал в някой швабски хостел, пълен с рязани, или градинар на свободна практика. Много лъжете в тоя форум ве

Коментар

Working...
                                X