If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще им оставя един във вн и един в сф, другия ще го продам, даже си мисля, че и това е много. На мен не са ми дали жилище, нито пари (не че не са искали, просто са нямали възможности).
Личното ми мнение е, че родителите не са длъжни да осигуряват жилище на децата си.
Къде е тоя за продажба?Сега е момента за продажба на апартамента
Ще им оставя един във вн и един в сф, другия ще го продам, даже си мисля, че и това е много. На мен не са ми дали жилище, нито пари (не че не са искали, просто са нямали възможности).
Личното ми мнение е, че родителите не са длъжни да осигуряват жилище на децата си.
средната цена на двустаен да достигне 4300е/м. 2029г.?
Тея цени ако бяха реални, байРоб от Радомир нямаше да живее като роб в бегейско мазе
и нямаше да ходи да се моли за потребителски кредит да си купи телефонче...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
За кво ми е? 3 са достатъчни, даже са много.
Ти що не го купиш като ще стават по-скъпи? Ей го почти е готово, вкарай семстинн палки, дай го за илядо лв и шапка на тояга.
те и много други у форумо си късаха тениските, че 800е е балон...
купуивай докато не е станало наистина скъпо, бетерчо
За кво ми е? 3 са достатъчни, даже са много.
Ти що не го купиш като ще стават по-скъпи? Ей го почти е готово, вкарай семстинн палки, дай го за илядо лв и шапка на тояга.
От Швабия към Оброчище..Колко според теб тряба да додаде, за да се навия?
не знам, джонка,
просто ти казвам да не падаш на 1/5 от възнаграждението в месарницата
ако трябва и 1000лв ще ти издейства + купони
имаш добра памет, следиш обявите. верно, че не там където мопже да си позволиш,
но може да му помагаш с настаняване на напиращите хансове
А колко е брокеразке?
Хайде дай една обява, където наемът би бил 500 Евро и цената с всички такси не е поне 40 годишни наема.
За работата си права - предлагат ми 1/5 от сегашната брутна заплата и ги режа. Агенциите за подбор на персонал и т.нар хедхънтъри - другите паразити, подобни на брокеразите, се опитват да ми обснят как с 10к Еуро съм щял да бъда по-добре в БГ отколкото с 25к (чисти) в Швабия.
айй, казах ти.
ще говоря с едно познато трз
ще направи компромис
поне колкото в месарницата ще ти дават
и спане ще ти осигури с гледка към изгрева
при толкова слаби икономически познания, нищо чудно че никой не те взима на работа
А колко е брокеразке?
Хайде дай една обява, където наемът би бил 500 Евро и цената с всички такси не е поне 40 годишни наема.
За работата си права - предлагат ми 1/5 от сегашната брутна заплата и ги режа. Агенциите за подбор на персонал и т.нар хедхънтъри - другите паразити, подобни на брокеразите, се опитват да ми обснят как с 10к Еуро съм щял да бъда по-добре в БГ отколкото с 25к (чисти) в Швабия.
Много лъжеш бре, 500е на месец по 50 години е 300 хиляди евро. Средният двустаен е 70 квадрата, това прави цена 4300е на кв.м.
Като се замисля, ти май си поставил таргет Жонка! Остава да кажеш в какъв времеви хоризонт очакваш средната цена на двустаен да достигне 4300е/м. 2029г.?
Средната в момента е повече от 4300 - при правилно отчитане на квадратурите и с прилично обзавеждане.
Коментар