Първоначално изпратено от Traicho_80
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЪъъъ, в страната на бамките имотите почнаха да се продават за Биткойн.
[ATTACH=CONFIG]n4042231[/ATTACH]
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Очакването е хубаво чувство. Свързано е с въжделение на конкретни мечти на субекта, който очаква някакви специални промоции лично за него. Малко ще те разочаравам колега, обаче...имотите никога в моят експириънс не се е случвало да бъдат достъпни за широката публика .
https://www.google.com/search?gs_ssp...obile&ie=UTF-8
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Колега, това че очаквам рецесия и спад на цените на имотите не означава, че я искам да се случи...
Last edited by Bailor; 21.03.2023, 07:50.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Обезспокоен си, при положение, че очакваш срив , за да купиш. Евалла на такова безспокойствоАз пък се радвам! Това е ненормална ситуация на двустайната ми панелка, преди година да съм консенсусен на цена от 69 000€, а сега на офертна да е 126 000€. Пазарът е изкривен, но имаме любители, които се кефят на намалени стойности от 115 000€
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнениеhttps://nova.bg/news/view/2023/03/20...8%D0%B7%D0%B0/
"Ако нещата продължат и се задълбочат, е напълно възможно да видим и в България сериозна обезценка на активите, ако щете и на имотите, както видяхме през 2008-2009 година...."
Вече съм сериозно обезпокоен, че ще се окажа прав (не се радвам)... Щом и в национален ефир заявяват, че може да има сериозен срив на имотите, значи положението не е хич добре!Аз пък се радвам! Това е ненормална ситуация на двустайната ми панелка, преди година да съм консенсусен на цена от 69 000€, а сега на офертна да е 126 000€. Пазарът е изкривен, но имаме любители, които се кефят на намалени стойности от 115 000€
Коментар
� -
https://nova.bg/news/view/2023/03/20...8%D0%B7%D0%B0/
"Ако нещата продължат и се задълбочат, е напълно възможно да видим и в България сериозна обезценка на активите, ако щете и на имотите, както видяхме през 2008-2009 година...."
Вече съм сериозно обезпокоен, че ще се окажа прав (не се радвам)... Щом и в национален ефир заявяват, че може да има сериозен срив на имотите, значи положението не е хич добре!Last edited by Traicho_80; 20.03.2023, 21:08.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеМинистерството на финансите планира залпово увеличаване на минималната работна заплата1:
2022 2023 2024 2025 2026 710.00 лв. 780.00 лв. 940.00 лв. 1038.00 лв. 1128.00 лв.
1. Министерство на финансите
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Коня ще го изяде последен
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеИма няколко причини за тревога за здравето на европейските банки
Банките в еврозоната все още не печелят достатъчно, за да покрият цената на капитала си, растящите лихви също са източник на безпокойство
това е първата стъпа
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
� -
https://m.offnews.bg/news/Sviat-_12/...ia_797399.html
Полски дипломат: Ако Украйна не успее да се защити, Полша ще трябва да влезе в конфликта !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнениеЕЦБ днеска дава заявки че ще гарантира депозити по подобие на САЩ но само за големи банки и май само за еврозоната. В България разбира се няма нито централна банка нито администрация нещо да поуспокои нещата. Той народа и бизнеса е свикнал да го щавят.
също така нашите банкиери не са модерни, че да инвестират в разни ипотечни рискови продукти внос
нашите инвестират в ипотекари, бизнес кредити, потребителски/карти и дерат таксички
това, което могат да направят е да вдигнат лихвите по кредитите, когато видят, че са раздали достатъчно и няма голям мерак за нови ипотекиLast edited by bertram; 20.03.2023, 15:48.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнениеЕЦБ днеска дава заявки че ще гарантира депозити по подобие на САЩ но само за големи банки и май само за еврозоната. В България разбира се няма нито централна банка нито администрация нещо да поуспокои нещата. Той народа и бизнеса е свикнал да го щавят.
Коментар
�
Коментар