Първоначално изпратено от Дюри
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by segato; 08.03.2023, 18:08.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
И това са глупости и зариване главата в пясъка. Циганската раждаемост не е висока. Басни от Лафонтен са циганките с по 10 деца. Въпросът е пълното изхвърляне от обществото на циганите. Те дори не са маргинали, а са направо доведени до животинско състояние. Допълнителното им изключване от обществото чрез дискриминационни стимули е пагубно за българската нация.
Така че нека си вървят в развитите европейски държави и там да си ги интегрират.
И коефициентът на плодовитост в сливенските села е 2.84.Като изключиш българките в тия села,то сред циганите е 3.При три пъти по-малко сред българките .А и не е само това-като раждат млади, нарастват много бързо Една циганка на 70 години може да има 100 наследника,докато нейната връстница българка само едно дете и едно внуче .
Аз съм на 48 година и имам две малки деца, а един мой съученик циганин има 4 деца,10 внуци и двама правнуци.Досега.Ама викаш мит била циганската раждаемост.Last edited by mirodes; 08.03.2023, 18:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
А има и такива, даже и тук има хора, на които родителитъе им, или те самите, са набутали $150к да учат социология или някаква друга простотия, без никакъв шанс за реализация, зашото "трябва да имаш колеж" и после на практика нямат никаква квалификация и работят каквото намерят. То затова и има проблем с студентските заеми и демократите обещават да ги опростят , зашото има една камара хора дето са до шия в заеми за образование, което не си връща парите.Дори не знам с малко думи какво да ти напиша без да получа бан
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Е, точно такава,аз не съм срещала нито в БГ, нито във Франция или ГърцияС останалото съм съгласна .
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Двама учители в София какво жилище могат да си позволят?И да отглеждат две деца спокойно в него?
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеТези , които ги вземат няма как да са виновни. Дават им, вземат. Утре ако ти кажат няма да плащаш данъци и след 3 години държават фалира, ти ше плашащ данъци доброволно ли ? Колкото за даващите, кой според теб, ако не банките , дава кредити ? А кой разрешава на банките да раздават кредити ? Проблема е същия като 2008.
Коментар
-
Не съм съгласна, работливите и кадърните ,но и образовани навсякъде могат да си купят жилища в които да отглеждат децата си !!!
Коментар
-
Пълни глупости. Социалната стълбица, плоският данък, никаквите имотни и тези за наследство демотивират работливите и кадърните. Песимиста тука ви обяснява 50 пъти поне защо бере апартаменти като Баба Меца круши.
И по това не сме. Нямаш идея какво количество академични кадри бълват в САЩ и З. Европа
- 1 like
Коментар
-
Съжалявам ,но не банките са толкова прости ,а тези които взимат кредити и тези които им ги дават без да имат необходимия ресурс за това.Last edited by segato; 08.03.2023, 17:56.
Коментар
-
Пробглема с кредитите си е чисто банков и политически. Помниш какви циркове бяха с избора на управител на БНБ. Тогава се чудех този кривундел Гюров за какво го натискат, после се оказа , тия от нексо са се опитвали да си купят банкова система. Ако Гюров беше станал управител на БНБ, сега щеше да е в Дубай или Белград а българите щяха да гледат youtube видеа за Салвадор (които въведоха биткойн като официално платежно средство) за да разберат какво ги чака.
Коментар
-
Ами чети между редовете. Когато се насърчава раждаемостта сред вишистите,така няма да се насърчава сред определени слоеве от населението. Нужно ли е повече да пояснявам?
Коментар
-
По тази логика образована касиерка в Лидл трябва да получи колкото кредит поиска. По добър критерии от кредитния рейтинг трудно ше се намери. Според мен проблема е в отговорността на банките. Много е странно как в България на всеки няколко години се одрусва крушата, някои банки фалират, и няма последствия за тия които са докарали (и допуснали) банката до фалит. Аре да вкарат шефа на БНБ в панделата за фалита на КТБ и да видим как ще работи следващия и дали лихвите, които в момента са на пазара, ще са толкова абсурдни. Нали на всички е ясно, че някоя банка накрая ще обере пешкира и пак ще има едни опашки за теглене на пари дето ги няма.С останалото съм съгласна .
Коментар
-
Съжалявам ,но не банките са толкова прости ,а тези които взимат кредити и тези които им ги дават без да имат необходимия ресурс за това. Колкото до раждаемоста, то по тази логика младите могат да кажат каквото си искат за да раждат / правят / деца и да тропат с краче да им се дадеНяма как да се случи това и никога не се е случвало в историята. Ами ако искат да раждат и да възпитават деца за Бога, то си е и за тяхна сметка !!! Дъжавата сме всички ние и ако искаме развитие така няма да го получим ,а ще се циганизираме защото точно така мислят и те, ние имаме деца ,а вие сте длъжни да ги гледате понеже ние сме мързеливи, необразовани и не работим. !!!
А и никога в историята не е имало в мирно време такъв демографски срив като в България. След 20 години няма да има пари, с които да се плащат пенсиите и постъпленията в бюджета, щото ще има драстичен спад на работещите хора.Достъпът до елементарни услуги ще е затруднен.Естествено на теб не ти пука,ама като няма с какво да се плащат заплати на полицията и ни налазят диваци от Азия и Африка, такива като теб ще са им мишена.Вчера гледах как на едно кръстовище в Милано двама ограбват един човек докато е в автомобила си и чака на светофара. И се оказа българин, на който са взели часовника на стойност 250 хиляди евро.Значи е бил от голямото доброутро, ама на ония не им дреме.Даже точно такива търсят.Last edited by mirodes; 08.03.2023, 17:55.
Коментар
-
Тенденцията за отрицателен естествен прираст е изключително резултат от недостъпните имоти. Това има връзка не толкова с индустриализацията, колкото с урбанизацията.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Що мислиш банкерите за прости и че дават необезпечени кредити на Сульо и Пульо?А повишените цени на имотите се отразяват негативно именно на младите хора, които имат нужда от жилище, за да живеят в него. Оттам намалява и раждаемостта,щото са принудени да живеят в маломерни жилища и потреблението ,щото вместо да харчат парите ги дават като вноска за кредит. Та за такива като теб може и да е добре цените на имотите да са високи, ама за цялостното развитие на държавата не е.Няма как да се случи това и никога не се е случвало в историята. Ами ако искат да раждат и да възпитават деца за Бога, то си е и за тяхна сметка !!! Дъжавата сме всички ние и ако искаме развитие така няма да го получим ,а ще се циганизираме защото точно така мислят и те, ние имаме деца ,а вие сте длъжни да ги гледате понеже ние сме мързеливи, необразовани и не работим. !!!
Коментар
Коментар