If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ники кво става с лихвите бре , нали щяха много да порастнат ?! Ще ама некой друг път......
Да не си ходил на семинара на Юли Тонкин " Кредити - играта на богатите! " ?
Големия кредит - малко увеличение на лихвата стига да създаде доста неприятни емоции, а когато лихвите са ниси големи кредити се теглят смело и безрасъдно с идеята, че оттук нататък ще са само ниски лихви и ще излъжем през инфлацията.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
да не бързаме с генерализирането
не трябва да се пропуска, че в България тухла = кюлче (почти)
нека изчакаме началото на април, когато ясно ще се види как и дали през Q1.2023 има спад на броя селки и нови ипотеки спрямо Q1.2022
Преди няколко дни ми излизаше с лафа, че не можеш да се свържеш с твоя брокер. Вече свърза ли се с него, какво стана?
Аз днес се разхождах по софийските улици и гледам прясно разлепени листовки по дървета и спирки с текст "Продавам апартамент в района"... Странното е, че до преди няколко месеца пак имаше подобен тип листовки, но текста беше "Спешно купувам апартамент в района"...
да не бързаме с генерализирането
не трябва да се пропуска, че в България тухла = кюлче (почти)
нека изчакаме началото на април, когато ясно ще се види как и дали през Q1.2023 има спад на броя селки и нови ипотеки спрямо Q1.2022
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Гнилите круши от банковата система гърмят една след друга, островът на стабилност е пред фалит, спират помощите, еврозоната ще я гледаме дълго време през крив макарон, предстои извънреден данък за запушване на пробойните, което ще изгони част от тези фирми, следва безработица, глад и мизерия. Като за капак ецб пак вдигна лихвата. На банковите роби да пожелаем здраво дупи.
ЕКСКЛУЗИВНА НОВИНА ЗА ВСИЧКИ С КРЕДИТИ И ЧУДЕЩИ СЕ КАКВО СТАВА С ПАЗАРА НА ИМОТИ ,ДА КУПУВАТ ИЛИ ДА НЕ КУПУВАТ !!
ЕРАТА НА ЕВТИНИТЕ ПАРИ ПРИКЛЮЧИ ,ДОЙДЕ ЕРАТА НА СКЪПИТЕ ПАРИ ЕЦБ повиши основните лихвени проценти с нови 50 базисни пункта до 14-годишни върхове !!!!!!!
ТОП НОВИНА САМО ДНЕС !! ТОПЛА НОВИНА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ ЗА ПАЗАРА
Ей, прав беше оня дебелак Антон Илиев, че медиите само им плашат клиентелата.
На мене пък ми е жалко за хората с депозити, особено над 100К. Хем им вдигат риска, хем лихвата на нула, хем не вдигат гарантирания праг. А в секундата в която им гръмнат депозитите ЕЦБ ще ликвидират апетитните имоти на свои хора и ще почнат да си печатат пари в невиждани мащаби да си надуят собсветните имоти и оставяйки всички други "съграждани" в калта, без депозит и без достъпни имоти.
Това поведение на ЕЦБ днес ми говори че са се водили тайни разговори и е постигнато съгласие на ниво цялото ЕС да се реагира абсолютно мигновенно на всяко разклащане, със фискални средства. Иначе просто няма смисъл да качваш лихви в този момент.
Преди няколко дни ми излизаше с лафа, че не можеш да се свържеш с твоя брокер. Вече свърза ли се с него, какво стана?
Аз днес се разхождах по софийските улици и гледам прясно разлепени листовки по дървета и спирки с текст "Продавам апартамент в района"... Странното е, че до преди няколко месеца пак имаше подобен тип листовки, но текста беше "Спешно купувам апартамент в района"...
ЕКСКЛУЗИВНА НОВИНА ЗА ВСИЧКИ С КРЕДИТИ И ЧУДЕЩИ СЕ КАКВО СТАВА С ПАЗАРА НА ИМОТИ ,ДА КУПУВАТ ИЛИ ДА НЕ КУПУВАТ !!
ЕРАТА НА ЕВТИНИТЕ ПАРИ ПРИКЛЮЧИ ,ДОЙДЕ ЕРАТА НА СКЪПИТЕ ПАРИ ЕЦБ повиши основните лихвени проценти с нови 50 базисни пункта до 14-годишни върхове !!!!!!!
ТОП НОВИНА САМО ДНЕС !! ТОПЛА НОВИНА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ ЗА ПАЗАРА
Коментар