Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
2800 евра + 400 кв двор, инфраструктура като картичка, на 15 мин пеша от морето, прекрасен климат, чист въздух, а не като тук да ти мирише на въглища сякаш си в Канпур.
https://www.idealista.com/en/inmueble/101015976/
Коментар
� -
236 кв, със 100 кв покривна тераса с гледка към средиземно море - 700 к евра.
https://www.idealista.com/en/inmueble/103968742/
Скъпо било.
Коментар
� -
Ето една кочина тук, без път, осветление и т.н:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=afnei0&f1=2
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
за 400лв на тон мога да ти осигуря фючърсна сделка за след гергьовден на люцерна20-30-40 тона колкото кажеш.
Давай малко по-сериозно. Предложението ми беше съобразено с възможностите ти с ценови нива и без нужда да имаш фирма и тн... виждам, че съм те надценил и пак започна с глупостите.
4000лв сушена шипка на тон може да купиш директно от производитеп, който няма интерес да преработва, търгува и изнася.. за 400 лв може да купиш люцерна.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеТова е скъпа провинция, много хора от цял свят купуват там. Има по евтини имоти в забутани села и по малки градчета без море, тип поляна с бункер вътре. Има евтини имоти в гастърските квартали, където не живеят нормални хора. Хубави еВтини имоти няма. Нито в Испания , нито където и да е, ама кухата лейка не го разбира. В Испания има и проблем с клошари, които се самонастаняват /окупа, мечтата на кавръка
https://www.idealista.com/en/inmueble/101134677/
Коментар
� -
Това е скъпа провинция, много хора от цял свят купуват там. Има по евтини имоти в забутани села и по малки градчета без море, тип поляна с бункер вътре. Има евтини имоти в гастърските квартали, където не живеят нормални хора. Хубави еВтини имоти няма. Нито в Испания , нито където и да е, ама кухата лейка не го разбира. В Испания има и проблем с клошари, които се самонастаняват /окупа, мечтата на кавръка
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеПредложението ми е съвсем сериозно. Предлагам ти 400лв/тон за сушени шипки. Можем да работим дългосрочно. Знаеш ми телефона ако имаш интерес. Имам склад имам и опаковъчна машина.
за 400лв на тон мога да ти осигуря фючърсна сделка за след гергьовден на люцерна20-30-40 тона колкото кажеш.
Давай малко по-сериозно. Предложението ми беше съобразено с възможностите ти с ценови нива и без нужда да имаш фирма и тн... виждам, че съм те надценил и пак започна с глупостите.
4000лв сушена шипка на тон може да купиш директно от производитеп, който няма интерес да преработва, търгува и изнася.. за 400 лв може да купиш люцерна.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеВ Коста дел Сол знаеш какви са цените и от къде почват. Или не знаеш. Щото аз знам и всичко годно тръгва от 200к и говоря за апартаментче 50, 60 кв.
Пише се еВтино. Български не знаете, къде сте тръгнали по чужбината да се излагате…Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
То пък в Испания не знам какви пари правят такива като тебе точно. Данъците са високи, услуги, качествена храна , наеми на прилично жилище и изобщо добър стандарт са доста трудно постижими /еле пък от някой бачкатор чужденец/. Имотите са много скъпи вече , въпреки мокрите сънища, че цените в цял свят падали …Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Високо е да защото и стандартът е висок.
Но пък за брокеразите е ок да продават 60кв и на бележките да ги пишат 100кв, с най-ефтини матряли и да им шибнат цени по-високи от Коста Дел Сол.
Сега мрънкат че никой не купувал, били гладни и чоплят слънчоглед из форумите.Хайде да видим колко още ще им издържат задниците - то не че имат алтернатива освен някой малък депозит от наемче да приберат.
Пише се еВтино. Български не знаете, къде сте тръгнали по чужбината да се излагате…
- 1 like
Коментар
� -
Има и такава оферта: Апартамент в центъра на Кърджали само за 580 евро/кв. м.
Апартамент в центъра на Кърджали, старо качествено строителство, се предлага за „шоковата“ цена от 580 евро за квадратен метър, научи 24rodopi.com. При положение, че цените в тази част на града край Арда се движат между 750 и 900 евро/кв. м., офертата за жилището с площ 68,50 квадратни метра определено ще предизвика интерес.
Апартаментът на булевард „България“ е обявен за продан от частен съдебен изпълнител. Началната цена, от която ще започне наддаването е 77 776 хиляди лева и 80 стотинки.
https://rodopi24.blogspot.com/2024/03/580.html
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
То пък в Испания не знам какви пари правят такива като тебе точно. Данъците са високи, услуги, качествена храна , наеми на прилично жилище и изобщо добър стандарт са доста трудно постижими /еле пък от някой бачкатор чужденец/. Имотите са много скъпи вече , въпреки мокрите сънища, че цените в цял свят падали …
Но пък за брокеразите е ок да продават 60кв и на бележките да ги пишат 100кв, с най-ефтини матряли и да им шибнат цени по-високи от Коста Дел Сол.
Сега мрънкат че никой не купувал, били гладни и чоплят слънчоглед из форумите.Хайде да видим колко още ще им издържат задниците - то не че имат алтернатива освен някой малък депозит от наемче да приберат.Last edited by X_Y; 17.03.2024, 17:55.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Така е, но сега сме в МЯУ и спад, освен това опаковането, транспорта и дистрибуцията са за моя сметка. Иначе да си държи шипките и да си прави мармалад. Оставам отворена вратата за пазарлък…
ластика е много опънат, демографията е фактор и икономиката скоро ще сгъне.препоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Какво киснеш цял ден в този форум и лъжеш шараните да се заробват с кредит и да купуват имоти с фалшиво качество ?
Пари няма да направят по твоят начин, особено в БГ и точно в този момент! Пари се правят а акъл и топки.
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар