Първоначално изпратено от БОНВИВАН1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеАз ако бях наемател, като се изпочупят повечето неща и настане време за ремонт, щях да духна при следващия кандидат-рентиер. Сега поне има повече от голям избор.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Те се разделиха, но нямат пари да купят в София.
Аз съм доволен от семействата, защото пазят. Иначе приемам всяка година да се обновява по малко, за да стане хубаво и в бъдеще да се получават високи наеми. В момента наемът е хубав.
Обаче заради локацията до метро, при мен не идват богати програмисти. Сам мъж може да поддържа хубаво, ако е учил и има навици.
На огледите идват какви ли не,препоръка е
Коментар
-
Депозитът ще ти го оставя да си покриеш с него сметките за комунални разходи, какъв е проблемът...
Това с боя е интересна заплаха. Кой ще ме набие, ти ли?! За телесна повреда искаш ли няколко месеца да киснеш по арестите в компанията на знайни и незнайни наркомани и пандизчии?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеАз ако бях наемател, като се изпочупят повечето неща и настане време за ремонт, щях да духна при следващия кандидат-рентиер. Сега поне има повече от голям избор.
Второ има договор и приемно предавателен договор в който е описано какво получаваш. Ако напуснеш имота пак се пише такъв приемно предавателен протокол и ако има повреди и липси се приспадат от депозитите.
Трето яде се и бой при ербапи:-)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениенапомням, че всички дребни ремонти са грижа на наемателя. и тия неща може спокойно да си вика сам майстор.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
с кольо сме инвестирали (всеки в напълно различно начинане) по 100К за последните 3 месеца - това, че не се коментира е именно заради постоянни нападки и заяждания в стил не е важно аз да съм добре - важно е вуте(кольо) да е зле..Кавръка не се и съмнявам, че "инвестира" наследството, ама и ти не оставаш по-назад. Балона се пука именно когато дори и най-върлите мечки се пречупят. Значи момента е назрял.
- 4 Харесвания
Коментар
-
От моя опит с отдаването, наемателите не искат да влагат нищо в чужд апартамент, дори да са на нисък наем.
Аз съм имал 2 двойки и съм доволен и от двете. Първите дори ми оставиха доста неща - пердета, килимчета, посуда, тъй като не им трябваха вече.
И с течение на времето реновирах почти изцяло въпросния апартамент, на етапи, с нови неща и ремонт.
Само като чуя на огледа въпроси от типа:
може ли тази диван да го сменим или тази етажерка да я махнем или преместим, отговарям:
- не, не може. Ако сключим договор дори една картина не можете да закачите ако не ме уведомите и им пожелавам лек ден
Буквално правя кастинг. Може някой брокерез да чете това и да преживее дежавю, но това е положението.
Грешка е да пуснете сама дама ако не е мъжкарана и няма техническо образование. Буквално една крушка не може да си смени сама.
Играх я тази игра 1 година и от тогава имам едно наум.
Чужденци много осторжно!!!
Може голями шефове на големи фирми, ако наема се плаща от фирмата.
Такива мижитурки, които търсят само подслон и адресна регистрация... бягайте далеч от тях. Само проблеми и после гони Михаля. Отказвал съм дори 10 депозита!
Дано съм бил полезен.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
На оливото отвсякъде си има ДЕФЛАЦИЯ от 8 на 2,50
Гориво от 3,50 на 2,50, а метан от 6лв на 1,50.
Дори и строителните материали върнаха леко от 3 пъти по скъпи на само 2 пъти
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеА какви бяха прогнозите ви от 2022 година за цените на жилищата и изпълниха ли се?Last edited by Minaiivan; 15.03.2024, 22:19.
- 1 like
Коментар
-
От моя опит с отдаването, наемателите не искат да влагат нищо в чужд апартамент, дори да са на нисък наем.
Аз съм имал 2 двойки и съм доволен и от двете. Първите дори ми оставиха доста неща - пердета, килимчета, посуда, тъй като не им трябваха вече.
И с течение на времето реновирах почти изцяло въпросния апартамент, на етапи, с нови неща и ремонт.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/517-pazar-...na-pandemiyata
2022 прогнозирах до какво води огромната инфлация ...
Безработица и криза ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
то и баба знае царевица и слънчогледномера е да вадиш някой лев от трънаците
ама баш трънаци
намирай холандски конюшни да им продаваме чували сушена шипка ( по една щепа в ярмата на кончетата слагат, за витамини, здрави кости и тн)
имаш 20% комисион(йлядо евро на тон комисионно - добре ли е ?)
10 тона 10К ойро в джобчето
Другия път помисли къде ще реализираш продукцията преди да я засееш.
Добре че ти е хоби (скъпо такова)
- 1 like
Коментар
-
Дискаунта бумти --
Asking prices of new listings posted their smallest increase in roughly two months; additionally, 5.5% of home sellers dropped their asking price, on average, the highest share of any February since at least 2015.
https://www.redfin.com/news/housing-...-eight-months/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Да не съм те нашил аз с трънаците?номера е да вадиш някой лев от трънаците
ама баш трънаци
намирай холандски конюшни да им продаваме чували сушена шипка ( по една щепа в ярмата на кончетата слагат, за витамини, здрави кости и тн)
имаш 20% комисион(йлядо евро на тон комисионно - добре ли е ?)
10 тона 10К ойро в джобчето
Last edited by bertram; 15.03.2024, 16:22.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар