If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Напротив! Следя диалога . Той ти написа точно и правилно отговора си към твоя пост . А твоя пост беше манипулативен, относно сметките които правиш с ръст и повишението на имотите . А и защо да се обръща към инвестор като е достатъчно да ти отговори на теб и да те поправи.
Не следиш диалога, а не си чел и статията на Инвестор, ако беше следил и чел нямаше да напишеш горното недоразумение. Върни се прочети, но още по-наложително е да прочетеш самата статия за да разбереш, че това за което негодуваш е ЦИТАТ от нея
Написах, че не четете самата статия, а само заглавието и пуснах цитат от нея. Каквото имаш да казваш го насочи към Инвестор, не към мен !!!
Напротив! Следя диалога . Той ти написа точно и правилно отговора си към твоя пост . А твоя пост беше манипулативен, относно сметките които правиш с ръст и повишението на имотите . А и защо да се обръща към инвестор като е достатъчно да ти отговори на теб и да те поправи.
" В София цените на жилищата са нараснали с 11,9% на годишна база след повишението с 11,6% през първото тримесечие. Двуцифрен ръст е отчетен както при новите, така и при старите жилища в столицата от съответно 11,5% и 12,1%."
Потърпете малко преди да се радвате
Колко малко да търпят ? До 2029 или до 2039 ? :-))))
Може да се имат предвид реализираните сделки?
Защото има някакви имоти, които са качени с по още няколко процента последните седмици, но не знам кой ще ги купи. За мен е лишено от всякаква логика да имаш апартамент, който продаваш за Х сума от една година, никой да не го е купил и да го качиш с още 5-10-15 хил. евро.
За теб няма защото не си в такава позиция :-)
Понеже си ''нов'' профил ще ти дам личен пример - имотите които имам докато съм жив няма да продам нищо, но ако продавах няма как да не го продам на пазарната цена . Например ако се опитвам от 2 години да го продам неуспешно и цената/пазарната/ се е качила с 20% то и аз ще покача моята искана цена с 20%...Нямам зор да продам и мога да чакам и 50 години докато се продаде :-))))
ахахахахаах
ако сметнеш на петилетка ще покаже още по голямо повишение
а на декада - ще сцепи тавана
но не се смята така - така смятат брокерите
когато ИСКАТ ДА ТИ КАЖАТ - КУПУВАЙ , ЩЕ КАЧВА ЧАК ДО 2029
а то дефакто ОТ ТРИ МЕСЕЦА спада и ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА
доста доста време
разбира се това означава и СПАД на СДЕЛКИТЕ - което
е още по лошо за гореспоменатите брокерчета , скъпа
хихихихихих
Написах, че не четете самата статия, а само заглавието и пуснах цитат от нея. Каквото имаш да казваш го насочи към Инвестор, не към мен !!!
ахахахахаах
доста доста време
хихихихихих
Искаш да кажеш , че Инвестор пишат ? Ами момчето от Радомир със панелката качва от Пик и Блиц, та щом смяташ че те са по окей, добре но говори много лошо за теб и твоята медийна култура .
Не искам да кажа че сте неграмотни и че цените в София са доста нагоре
" В София цените на жилищата са нараснали с 11,9% на годишна база след повишението с 11,6% през първото тримесечие. Двуцифрен ръст е отчетен както при новите, така и при старите жилища в столицата от съответно 11,5% и 12,1%."
Потърпете малко преди да се радвате
ахахахахаах
доста доста време
хихихихихих
ама ти пак не си разбрал и колкото и да го трият
факта си остава факт - не осмисляш бързо май
НИКОЙ не спори че имотите са имали ръст
а златото доста слабо се представило в този момент
НИКОЙ
сега ще го напиша бавно
Н И Е Г О В О Р И М ЗА ОТТУК НАТАМ
разбираш ли крушшчо
оттук - натам
така че можеш да повториш 100 пъти
горния си пост - да той е верен
но касае МИНАЛОТО
а миналото не касае никого
хихихиххи
в Бъдещето съотношението е друго
Казва се от ВЧЕРА на там
За сега резултата за златото е МИНУС 2%
Всички които вчера те послушаха и купиха 200 унции вече са 6000 евра назад
Като изключим че това е пълна щуротия и цените са яко нагоре в сравнение със златото пак е по добре то само за последните 24ч падна с 2%
Искаш да кажеш , че Инвестор пишат
пълна щуротии
? Ами момчето от Радомир със панелката качва от Пик и Блиц, та щом смяташ че те са по окей, добре но говори много лошо за теб и твоята медийна култура .
Коментар